Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Valami klasszikus...

2009.02.11. 09:30 :: ...gabka...

Szeretnénk kedvezni azoknak a drága olvasóknak, akik csak kapkodják a fejüket a rengeteg színes bejegyzés láttán, és vágynak már valami hagyományosabbra, valami klasszikusan elegánsra. Biztosan sokan vannak olyanok, akik kislánykoruktól ábrándoznak esküvőjükről és ezt csakis királylánynak öltözve, tradicionális keretek között tudják elképzelni.

Mi is lehetne pompásabb erre az alkalomra, mint a klasszikus fehér szín ötvözése némi arannyal?

Készítettünk fehér és arany témában egy csodás montázst, reméljük, hagyománytisztelő olvasóink tetszését is megnyeri!

A montázsban szereplő mindhárom menyasszonyi ruhát hazai szalonok kínálatából válogattuk. Szívesen küldünk részleteket e-mailben az érdeklődőknek.

Végezetül bemutatunk egy meghívó részletet, mely a mi munkánk arany témában. A nyomtatáskor gyöngyházfényű papírt használtunk, így a végeredmény igazán különleges lett. Ugyanezzel a designnal készültek ültetőkártyák, vacsorakártyák, menük is.

2 komment

Címkék: fehér színek arany esküvői meghívó

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr22935684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timike80 2009.02.11. 12:22:43

Ez gyönyörű, nálam ez a nyerő, bár a fekete-fehérből is kihoztátok a maximumot, nekem az mégis soknak tűnt. Szép, de nem hozzám való, ez viszont annál inkább! :)

_Lilli73 2009.02.11. 12:55:16

Igen valóban gyönyörű ez a színkombináció is, csak ennél talán picit kevésbé elegánsat, inkább modernebbet képzelek el az esküvőmre. Még nem tudom, hogy pontosan melyek azok a színek, de talán majd meglátom itt azt a kombinációt, ami egyből megfog, és azt mondom, nekem ez kell!
Várom a hasonló színekkel operáló bejegyzéseket! :)
süti beállítások módosítása