Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Életem legkülönlegesebb esküvői meghívója

2009.04.15. 12:54 :: ...gabka...

Nem ma kezdtem a szakmát és már rengeteg csodás és szívemhez közel álló esküvői meghívó tervezésén vagyok túl, de eljött egy olyan felkérés ideje, ahol a pár azt szerette volna, ha kézzel készült rajz lenne a meghívó borítóján, ami egyszerre gyermeki és szürreális. Őszinte legyek? Megijedtem. Hiába rendelkezem komoly rajzos múlttal, nagyjából tíz éve annak, hogy utoljára papíron alkottam, azóta gépen tervezek mindent, esetleg vázlat szinten használok ceruzát.

Fejtörést okozott a pár kérése azért is, mert ahogy jobban belemélyedtem a feladatba, arra jöttem rá, hogy a gyerekrajz-szerű hatás és a szürreális, tim burtönös hangulat egymással kicsit ellentétes.

Rengeteg vázlat és terv született, és megvolt már a kiválasztott irány, mígnem játékból egy lendületes íves vonalat húztam, melyet kiegészítettem arccal, hajjal, karokkal, virágokkal, és így kialakult egy lányalak. Mikor a következő megbeszélésen a menyasszony megpillantotta a lap szélén ezt a rajzot, azonnal tudta, hogy ez kell nekik! Ezután már csak a vőlegényt kellett megrajzolnom. Kicsit finomítottam a részleteken és igyekeztem némi szürreális hangulatot belecsempészni a haj-pillangó átváltozással.

Hát így született meg ez a teljesen egyedi két kis figura. :)

Innentől a további munka számítógépen zajlott: miután digitalizáltuk az eredeti kézi rajzot, tükrözéssel kezdtem neki a hátsó oldal elkészítésének, ahol a figurák hátulról ábrázolva jelennének meg a terv szerint. Az arcokat, karokat értelemszerűen töröltük és kiegészítettük a hajakat.

Végül egy cseppnyi zöld szín segítségével tettük kicsit színesebbé a két illusztrációt.

Gyönyörű kreatív papírra készült el a nyomat, egy nagyon vidám betűtípus felhasználásával. Ha lesz rá módom, akkor készítek fotót a kész munkáról, hogy meg tudjam mutatni az összhatást.

A meghívó csupán az első lépése a megbízásnak. A pár szabadtéren rendezi esküvőjét nyár elején, és könnyed, zöldes, természetes dekort szeretnének, melynek elkészítésével minket bíztak meg.

Több meghívót adtunk át az elmúlt hetekben, így a közeljövőben mutatok más elkészült munkákat is.

5 komment

Címkék: esküvői meghívó munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr461066401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Lilli73 2009.04.21. 14:09:55

Nem az én stílusom, de azt meg kell, hogy mondjam, nagyon cuki ez a meghívó! :)

...gabka... 2009.04.21. 14:17:31

Az a fontos, hogy a pár egyéniségével tökéletes összhangban legyen és úgy érzem, itt sikerült is! :)

Timike80 2009.04.21. 14:20:42

Egyetértek, baromi egyedi lett, nagyon jól rajzolsz! A lány forgója különösen édi lett! :))

lunarcsikne 2009.04.21. 14:28:26

nekem a lepkék tetszenek, az tényleg nagyon gyermeki lett:)

...gabka... 2009.04.21. 14:47:35

Az egész gyönyörű, ahogy van. :) Ha megkapom az én példányomat, akkor készítek olyan képet, ahol a papírt is láthatjátok.
süti beállítások módosítása