Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Esküvői meghívó másképp?

2009.04.22. 16:44 :: ...gabka...

Vannak olyan párok, akik már a meghívójukban szeretnék megmutatni egyéniségüket és valami mást szeretnének, mint ami megszokott.

Mit javaslunk a kreatív menyasszonyoknak? Engedjék el bátran a fantáziájukat és használják kreativitásukat!

Meghívó nem csak két dimenzióban készülhet. Kedves dolog, ha a saját kezünk munkája is benne van meghívóinkban. Ahhoz, hogy az összhatás színvonalas legyen, azt javasoljuk, hogy a meghívó alapját mindenképp nyomdában készíttessük el szakemberrel.

A nyomtatott meghívó alapokat ezek után tovább dekorálhatjuk, szalaggal, gyöngyökkel, levelekkel díszíthetjük, ahogy erre az alábbi montázsban is számtalan példát láthatunk:

Szalagot is többféleképpen alkalmazhatunk: a meghívót feltekercselve átköthetjük szalaggal (ez nem borítékbarát megoldás), illetve kilyukaszthatjuk a meghívót és azon átfűzve a szalagot szintén masnit köthetünk. Ez utóbbi viszonylag ’lapos’ megoldás, így postán is feladható.

Ha már feltekertük a meghívót, akkor nem csak szalagot tehetünk rá. Helyezzük üvegbe vagy kémcsőbe, melyet szintén díszíthetünk, ezzel máris kész egy újabb egyedi és látványos megoldás. Azt is megtehetjük, hogy csak a családunknak adjuk át ilyen formán a meghívókat, a barátoknak pedig egyszerűbb, szalaggal átkötött verziót készítünk.

Ha van a családban kisgyermek, akkor az ő rajzának felhasználásával is készíttethetünk kedves meghívót, amely biztos nem jön szembe velünk sehol.

Szintén látványos, és nem drága megoldás, ha egy színes alapot rendelünk egy szép, vastagabb papírra és a meghívó szövegét valamivel kisebb pauszra nyomtattatjuk. A két réteget kilyukasztva és szalaggal összekötve kész is a meghívó!

Érdemes a papírokkal is kísérletezni. Rengeteg kreatív bolt létezik, ahol a különböző típusú papírokat egymásra téve megkereshetjük a hozzánk leginkább illeszkedő kombinációt. A különböző színek és textúrák keverésével variálhatjuk az elért hatást!

Ha igazán extra ötletekben gondolkodunk, akkor számtalan egyéb megoldás létezik: bélyeget készíttethetünk saját képünkkel vagy meghívónk stílusához igazodóan, vagy adhatunk szeretteinknek meghívó CD-t is, amelyre a virtuális esküvői meghívón túl szerelmünk történetét is feltehetjük, képekkel, történetekkel illusztrálva, örök emlékül.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó készítsd magad

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása