Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Esküvő tábori hangulatban

2009.07.09. 17:57 :: scs

Egy igazán különleges dolog inspirálta a most bemutatandó esküvőt, ami nem más mint a gyermekkort idéző erdei tábor. Nagyon sok jó lehetőség rejlik ebben a témában, de nézzük is meg hogy sikerült ezt véghezvinni.

Talán az egyik kötelező elem ebben a témában a fából készült feliratok, amelyek már az első pillanattó megadják a tábori élményt az esküvőre érkezőknek. Az "S" betűvel kicsit megszenvedtek az alkotók :) , de nagyon látványos és egyszerűen elkészíthető díszről van szó.

A másik szinte elhagyhatatlan elem a toboz. Ez megjelenik a vőlegény kitűzőjében és az asztalszámoknál egyaránt. Nekem kicsit talán idegen anyagnak tűnik a fém asztalszám - talán aluminiumból készült, mert könnyű kivágni -, ezt meg lehetett volna oldani esetleg a táblák mintájára fából készült számokkal. (Az egészet egy fatörzsből kivágott pár centi vastag korongra tenném, aminek az aljára tobozokat ragaszgatnék és középre pedig tenném a számot). Az ezen fellelkesült olvasóinknak ajánlom a római számokat :)

A virágok természetes, mezei hangulatot idéznek, megjelenéssel és színnel (zöld, fehér) egyaránt. Ami nagyon tetszett, hogy az egyik díszben egy virágfej tetején látható egy szitakötő - talán - , amely fából készült! Az esküvői asztaldíszeket befőttesüvegekbe tették, amely egyszerre releváns és költséghatékony megoldás is egyben.

Ha lesz egy kis időnk - talán majd ősszel - csinálunk egy jó kis Készítsd magad erdei sorozatot. :)

Forrás: Orchard Cove Photography

1 komment

Címkék: zöld fehér esküvői helyszín menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr251236813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Lilli73 2009.07.09. 19:21:04

Jól néznek ki nagyon ezek a befőttesüvegek. Főleg, amelyikben gyertya van, nagyon hangulatos lehet sötétben
süti beállítások módosítása