Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Kék-fehér elegancia

2009.07.09. 12:30 :: scs

Túl sok kék esküvőt nem dolgoztunk fel idáig, de végre találtam egyet, amely nagyon elegáns, ám mégsem annyira merev, egyszerre kicsit lazább hangvételű is egyben.

A menyasszonynak egy hatalmas habos, fehér, lazán kötött a csokra, minimális kék felhasználásával. A koszorúslányoknak ugyanez, de kék nélkül. Főleg szalagokon és kiegészítőkön - mint például a szalvéták is - jelenik  meg a kék. Az egyik számomra legtetszetősebb megoldás - amiért írtam is, hogy az elegancia mellett, kicsit lazább is a hangvétele az esküvőnek -, az a befőttesüvegekben kihelyezett citromos vodkás tea, és hogy feldobják kicsit a "poharat", az üveg száját átkötötték kék szalaggal.

A mai nap képe is erről az esküvőről van. A lámpásokat kék szalagokon lógatták le a fákról. Nagyon szeretem az ilyen megoldásokat - a természet elemeit bevonni a dekorációba -, ugyanis nagyon kellemes légkört tud varázsolni az esküvőre, egy hangulatosan megvilágított fa, vagy bokor.

Ebben a bejegyzésben is egy jó példáját láthatjátok annak, hogy nem kell ragaszkodni a székszoknyához. Egy elegáns szék, kis szalaggal feldobva nagyon jól mutat, és nem utolsó sorban szépen illeszkedik az esküvő arculatához a kék fehérhez.

Forrás: Blue Moon Events

1 komment

Címkék: fehér kék mécses esküvői dekoráció menyasszonyi csokor

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr71236152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Lilli73 2009.07.09. 19:16:11

Bírnék egy ilyen limonádét ebben a nagy melegben..:)
süti beállítások módosítása