Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A menyasszony ruhája

2009.03.20. 08:30 :: scs

A pénteki napra nem jut más, mint egy hatalmas montázs menyasszonyi ruhákkal. Jó hétvégét mindenkinek!

A képek közt mindenki találhat ízlésének megfelelő irányt, persze a tökéletes modellt csak személyesen, próbák során lehet megtalálni.

Szólj hozzá!

Címkék: ruha

Éljen az ifjú pár!

2009.03.20. 07:07 :: scs

Van, akinél kezdeti tánclépésekről beszélhetünk, kezdeti lépések helyett! :)


Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Letisztult pink és narancs eklektika

2009.03.19. 09:26 :: scs

Találtam egy nagyon szép eklektikus témát esküvői dekorációra. A tervezők a színek arányaival adtak egyfajta letisztult hangulatot a stílusnak.

Az eklektikus letisztultságot és az egyszerűség látszatát a fehér erőteljes használatával érték el. A többi felhasznált szín (narancs és pink) csak csekély mértékben jelenik meg.

Nagyon jó példa ez a tematika arra, hogy hogyan találjuk meg az eklektikában is a harmóniát, hogyan adjunk vissza egy olyan hangulatot, ami elsőre idegennek tűnhet a stílus kereteitől.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér pink narancs

Szivárvány esküvő

2009.03.19. 07:07 :: scs

Van, hogy egyesek nem tudnak színt választani esküvőjükre, és átesnek a ló másik oldalára - negatív kicsengés nélkül persze :) Nekik ajánlom a következő montázst, esküvő a szivárvány minden színében.

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: színek a nap képe

Készítsünk esküvőnkre saját asztaldíszt

2009.03.18. 08:51 :: scs

Íme egy tetszetős és költséghatékony példája az asztaldíszeknek. Egyedi csillogást adhatunk esküvőnknek, ha mi készítjük el az esküvői asztaldíszünket, ami nem is olyan bonyolult, hiszen nem kell hozzá más, mint üvegpohár, virágok, valamint damil és gyöngyök. Igazi különlegessége lehet ez esküvőnknek.

Fogjunk egy poharat, és vágjunk pár centivel hosszabb damildarabokat, mint annak a kerülete. Ezután fűzzünk tetszés szerint gyöngyöket a damilra, majd rögzítsük azt a pohár oldalára. Fontos hogy egyenes falú poharat válasszunk, mert annak a falán könnyebben ott maradtnak a gyöngyfüzérek.

Majd, amikor végeztünk a gyöngyökkel, fogjuk a színben hozzá illő virágokat, és vágjuk szárukat a pohár magasságával megegyező  hosszúságúra. Töltsük fel vízzel, helyezzük bele a virágokat, és íme:

Kész a saját készítésű esküvői asztaldísz!

Szólj hozzá!

Címkék: készítsd magad esküvői asztaldísz

A tetovált menyasszony

2009.03.18. 07:07 :: scs

A mai nap képén egy gyönyörű példáját láthatjuk a tematizált esküvőnek, ahol a főmotívum a zöld. A szín több helyen is megjelenik, a csokrokban, a ruhákon és néhol egy-két testrészen is..:)

1 komment

Címkék: zöld a nap képe menyasszonyi csokor

Elkészült a honlapunk!

2009.03.17. 11:56 :: ...gabka...

Szeretnénk közzétenni a nagy hírt, hogy saját honlapunk végre elnyerte végső formáját és megtekinthető a www.weddingdesign.hu címen!

Oldalainkon bepillantást nyerhettek referencia munkáinkba, részletesen olvashattok szolgáltatásainkról, megtalálhatjátok elérhetőségeinket. Kísérjétek figyelemmel rendszeresen a honlapot, hiszen folyamatosan fogjuk frissíteni galériánkat az új munkáink képeivel!

Addig is íme egy kedvcsináló montázs referenciáinkból:

Szólj hozzá!

A nap képe - Esküvői asztaldísz

2009.03.17. 09:20 :: scs

Hogy folytassuk a tegnapi lila-bordó vonalat, ma a munkához kapcsolódó asztaldíszeket mutatom meg nektek.

Ezek kisebb esküvői asztaldíszek, a nagyobb változat bemutatását talán egy másik nap megejtjük... :)

1 komment

Címkék: a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

Színes esküvők - valami kék...

2009.03.16. 13:20 :: ...gabka...

Folytatjuk színes esküvői rovatunkat a türkiz és kék esküvők bemutatásával. Szerintem, ha a fehér mellé használjuk a kéket kísérőszínnek, akkor alapvetően hagyománytisztelő vonalon maradunk, hiszen mindannyian tudjuk a mondást, minden menyasszonyon kell lennie valami kéknek. Ha ennek a gondolatnak a mentén kiterjesztjük a kék szín használatát az egész esküvőre, akkor sem lépünk át a tradicionális kereteken.

Számomra a kék szín a vízre, az égre asszociál, emiatt kevésbé ajánlanám téli esküvőkre, ugyanakkor ha fehér-kékről beszélünk, akkor eszünkbe juttathatja a havat, a jeget is. Érdemes mindkét esetben olyan motívumokat választani a színek mellé, amik erősítik a vizes vagy havas jelleget. Ha nem választunk direkt motívumot, akkor egy szép és semleges hatást érhetünk el a kék használatával.

Teljesen más igaz azonban a türkiz használatára. A türkiz, mint a kék egyik kedvelt árnyalata, sokkal izgalmasabb, modernebb, vibrálóbb, fiatalosabb hangulatú, mint hagyományos világoskék testvére. Ezért hát ha szeretnénk valami izgalmasabbat választani a nagy napra, de egy erősebb színpárt nem tudunk elképzelni, tökéletes megoldás lehet a fekete-fehér alapszínek mellé a türkiz, mint kiegészítő szín. Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Fekete öltöny, fehér menyasszonyi ruha, fehér virágok, türkiz díszítések: szalagok, gyöngyök, türkiz koszorúslány ruha, fehér-türkiz dekoráció... A lehetőségek száma végtelen, csak stílusunk és fantáziánk szab határt a kombinációknak!

Lássuk a szokásos montázsunkat kék és türkiz témában:

Szólj hozzá!

Címkék: színek kék

Lila bordó menyasszonyi csokor

2009.03.16. 12:44 :: scs

A hétvégi, különleges lila-bordó munkánk egy része a mai nap képe, egy gyönyörű menyasszonyi csokor, rózsával és jácinttal.

Szólj hozzá!

Címkék: lila bordó a nap képe menyasszonyi csokor munkáink

süti beállítások módosítása