Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Barack - narancs - arany esküvői meghívó

2009.04.17. 16:00 :: ...gabka...

Megint egy személyes hangvételű bejegyzés következik, nézzétek el nekem. :)

Nagyon megható pillanat az életemben, hogy a testvérem férjhez megy, és nagy öröm számomra, hogy én tervezhettem a meghívójukat. (Mondjuk ki más?)

A boldogságom azért is ekkora, mert tesómmal nagyon közel állunk egymáshoz, hiszen ikrek vagyunk, és tényleg azt látom, hogy a megfelelő embernek fogja kimondani a boldogító igent. Szerintem akinek van testvére, az érti, miről beszélek.

És akkor visszakanyarodok a meghívóhoz. Sikerült meghatározni az esküvő színeit: törtfehér, barack, narancs, kevés arannyal fűszerezve. Ebből kellett kiindulnom, mikor nekiálltam a tervezésnek. Sokszor tapasztalom azt, hogy a közeli kapcsolat nem feltétlenül jelent előnyt a kreatív alkotómunka során, hiszen minél jobban ismerek valakit, annál nehezebb kiragadni azt a pár jellemzőt róla, amit bele tudok vinni a tervezésbe.

Egy kis műhelytitkot még elárulok: az első terv, amit készítettem, nem lett az igazi. Vagyis szerintem szuper szép volt és nekem nagyon tetszett, de tesóm azt mondta, nem érzi teljesen magáénak. És ahogy utólag jobban belegondoltam, az a verzió sokkal inkább engem jellemzett, mint őt és párját.

Ezután kicsit finomítottunk a dolgokon, új motívumok felhasználásával próbálkoztunk és a második nekifutás abszolút sikeres lett - azonnal elnyerte tesóék tetszését.

Végül pedig megmutatom, milyen lett a kész meghívó. A neveket, dátumokat és helyszíneket személyiségi jogokra való tekintettel kitakartam. :)

 

A barack háttéren egy fehér, koptatott hatást keltő effektet használtam. Az arany motívumok alkotta keretet egy szép, nem túl élénk naranccsal töltöttem ki. Fényes műnyomó papírra készült a nyomat, és kapott egy fényes lakkréteget, mert az volt a célunk, hogy az arany szép csillogó hatást keltsen. (Nem kell vad eredményre gondolni, ez az arany sokkal inkább egy finom óarany árnyalat, mint valamilyen sárgás furcsaság.)

Véreredményében úgy gondolom, hogy egy exkluzív, egyedi meghívó született, épp egy grafikus testvérének való. :)

11 komment · 2 trackback

Címkék: narancs arany barack esküvői meghívó munkáink

Az elfoglalt pár

2009.04.17. 11:00 :: scs

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Low-cost esküvő a tavasz színeiben - citrom-fehér

2009.04.16. 11:00 :: scs

Mivel tavasz van, nézzünk meg egy ízig-vérig tavaszi és egyben alacsony költségvetésű témát.  Klasszikus színkombinációról van szó, citromságra és fehér, mezei virágokból összeállítva: nárciszból, boglárkából és gyöngyikéből készült a a menyasszonyi csokor és az esküvői asztaldísz egyaránt. Szezonális virágokról lévén szó, most tavasszal  nagyon olcsón lehet ezekhez hozzájutni.

Az asztaldíszben a virágok lazák, véletlenszerűen helyezték el azokat, és a témát nagyon jól egészítették ki a színben oda illő limonádéval. Hogy igazán harmonikus legyen a hangulat, az asztalterítő szintén az alapszínekben, sárga-fehérben jelenik meg. Ennek az esküvőnek az olcsóságát a  felhasznált virágokon túl a vázák is mutatják, hiszen azokat befőttesüvegek helyettesítik.

Az, hogy valami nem kerül sokba, nem feltétlenül jelenti azt, hogy már szép sem lehet. Tökéletes példa a ma bemutatott téma az olcsóbb, ám szép megjelenésre, ugyanis a szépség nem a pénzben, hanem a részletekben, ízlésességben, harmóniában rejtőzik.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér színek sárga menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz

Mini körték

2009.04.16. 09:18 :: scs

A mai nap képe egy nagyon kis cuki megoldás a paddekorra, egy koszorú szalagokkal és mini körtécskékkel, amolyan őszi hangulatban.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció

Életem legkülönlegesebb esküvői meghívója

2009.04.15. 12:54 :: ...gabka...

Nem ma kezdtem a szakmát és már rengeteg csodás és szívemhez közel álló esküvői meghívó tervezésén vagyok túl, de eljött egy olyan felkérés ideje, ahol a pár azt szerette volna, ha kézzel készült rajz lenne a meghívó borítóján, ami egyszerre gyermeki és szürreális. Őszinte legyek? Megijedtem. Hiába rendelkezem komoly rajzos múlttal, nagyjából tíz éve annak, hogy utoljára papíron alkottam, azóta gépen tervezek mindent, esetleg vázlat szinten használok ceruzát.

Fejtörést okozott a pár kérése azért is, mert ahogy jobban belemélyedtem a feladatba, arra jöttem rá, hogy a gyerekrajz-szerű hatás és a szürreális, tim burtönös hangulat egymással kicsit ellentétes.

Rengeteg vázlat és terv született, és megvolt már a kiválasztott irány, mígnem játékból egy lendületes íves vonalat húztam, melyet kiegészítettem arccal, hajjal, karokkal, virágokkal, és így kialakult egy lányalak. Mikor a következő megbeszélésen a menyasszony megpillantotta a lap szélén ezt a rajzot, azonnal tudta, hogy ez kell nekik! Ezután már csak a vőlegényt kellett megrajzolnom. Kicsit finomítottam a részleteken és igyekeztem némi szürreális hangulatot belecsempészni a haj-pillangó átváltozással.

Hát így született meg ez a teljesen egyedi két kis figura. :)

Innentől a további munka számítógépen zajlott: miután digitalizáltuk az eredeti kézi rajzot, tükrözéssel kezdtem neki a hátsó oldal elkészítésének, ahol a figurák hátulról ábrázolva jelennének meg a terv szerint. Az arcokat, karokat értelemszerűen töröltük és kiegészítettük a hajakat.

Végül egy cseppnyi zöld szín segítségével tettük kicsit színesebbé a két illusztrációt.

Gyönyörű kreatív papírra készült el a nyomat, egy nagyon vidám betűtípus felhasználásával. Ha lesz rá módom, akkor készítek fotót a kész munkáról, hogy meg tudjam mutatni az összhatást.

A meghívó csupán az első lépése a megbízásnak. A pár szabadtéren rendezi esküvőjét nyár elején, és könnyed, zöldes, természetes dekort szeretnének, melynek elkészítésével minket bíztak meg.

Több meghívót adtunk át az elmúlt hetekben, így a közeljövőben mutatok más elkészült munkákat is.

5 komment

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Pink-narancs menyasszonyi csokor

2009.04.15. 10:52 :: scs

Ma egy újabb munkánkat mutatjuk be Nektek, de abból is csak a menyasszonyi csokrot. Az esküvőhöz tartozó többi kiegészítőt - a különböző asztaldíszeket  és egyéb dekorációt - majd a jövő héten, egy gyönyörű montázzsal tálaljuk. Addig is gyönyörködjetek a pink-narancs menyasszonyi csokorban.

12 komment

Címkék: pink narancs a nap képe menyasszonyi csokor munkáink

Fekete-fehér-lila enyhén barokkosan tálalva

2009.04.14. 13:15 :: scs

Egy nagyon izgalmas témát dolgoztunk fel a hétvégén, amelynek színei a fekete-fehér-lila és egy kevés ezüst, mindez enyhe barokk köntösben.

Az asztaldíszre két megoldás is született. Az egyiknél barokkos gyertyatartóra építettünk egy virággömböt fehér rózsákból és lila orchideákból - a gyertyatartó eredeti funkcióját megtartva. Az elkészült gömböt egy enyhe csillogású fekete dekorággal tekertük körbe és a díszről pedig üvegkirstályokat lógattunk le. Az ezüst, a rózsafejek közepén és a gyertyatartó körül jelent meg apró kavicsok formájában. A második, extrább változatban egy magas padlóvázába készítettük el az asztaldíszt. A vázába fekete tollboát tettünk és fehér ágakat helyeztünk, amiről átlátszó és lila kirstályokat, és üvegfiolában rózsafejeket lógatunk le. Az üvegfiolákba a rózsán kívül apró fehér gyöngyök is kerültek. Mindkét asztaldísz köré fekete, fehér és ezüst dekorkavicsokat szórtunk, illetve az eredeti stílust erősítendő barokkmintás mécsestartókat helyeztünk el.

Készítettünk egy csillárt is, amit az eredeti kristályokon kívül kiegészítettünk egy fekete tollboával és külömbőző hosszúságban elógatott lila kirstályokkal. A gyertyák fényét megtörő kristályok fantasztikus hangulatot kölcsönözhetnek az esküvőnek.

A kidolgozott tematika egy rendkívül elegáns, enyhén barokk hatású esküvőnek lehetnek a kiegészítő elemei.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete ezüst lila esküvői asztaldísz munkáink

Klasszikus vőlegény kitűző

2009.04.14. 08:57 :: scs

A mai nap képe egy klasszikus vőlegény kitűző rózsából, borostyánlevelekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe vőlegény kitűző

süti beállítások módosítása