Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Variációk vőlegény kitűzőre

2009.04.24. 16:17 :: scs

Mivel még nem igazán foglalkoztunk a vőlegény kitűzőkkel, csak egy nap képe erejéig, így gondoltam a hétvégére készítek egy montázst a témában.

Az első két sorban klasszikus kitűzőket láthattok, a harmadikban színesebbeket, majd az utolsóban pedig a különlegeseket!

Jó hétvégét mindenkinek!

2 komment

Címkék: vőlegény kitűző

Kék-narancs cipellő

2009.04.24. 09:18 :: scs

A mai nap képhez szerintem nem kell semmit sem hozzáfűznöm..:)

4 komment

Címkék: ruha a nap képe

Lila-fehér-pink esküvő

2009.04.23. 16:09 :: scs

Ma egy régebbi, ám nagyon különleges munkánkat mutatjuk be Nektek, egy esküvői tematikát lila, fehér és rózsaszín színekben.

Már maga a színek triumvirátusa is egy különlegesség, hiszen nagyon erős romantikus alaphangulatot ad az esküvőnek. Bennem az úszótál is mindig fokozta a romantikus hangulatot, lehet hogy a víz tisztasága és a szirmok találkozása miatt. A témában ezenkívül megtalálható a menyasszonyi csokor, esküvői asztaldísz és büfédíszek egyaránt.

Ha jól megnézitek a képeket, akkor észrevehetitek, hogy a felhasznált anyagok száma nem túl sok, és azok között is akad egy nem igazán ismert, ám rendkívül dekoratív kiegészítő, a színezett kagylóhéj. Ezt több helyen is felhasználtuk: az asztaldíszben, az úszótálban, és az asztalon elszórva a dekorkavicsok mellé. A kagylóhéjon kívül a főbb felhasznált anyagok még: a fehér, pink rózsa és a lila trachileum.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér színek pink lila menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz munkáink

Kis színes

2009.04.23. 10:51 :: ...gabka...

A mai napra egy nagyon színes, nagyon vidám képpel készültem, hátha ezzel sikerül pótolni valamit a napfény hiányából és sikerül mosolyt csalni olvasóink arcára. Úgy gondolom, kevés vőlegény olyan bevállalós, hogy a lenti nyakkendők közül válasszon esküvőjére, de látványnak sem utolsó az alábbi összeállítás:

Több napsugarat kívánok a hét végére! :)

Szólj hozzá!

Címkék: nyakkendő a nap képe

Esküvői meghívó másképp?

2009.04.22. 16:44 :: ...gabka...

Vannak olyan párok, akik már a meghívójukban szeretnék megmutatni egyéniségüket és valami mást szeretnének, mint ami megszokott.

Mit javaslunk a kreatív menyasszonyoknak? Engedjék el bátran a fantáziájukat és használják kreativitásukat!

Meghívó nem csak két dimenzióban készülhet. Kedves dolog, ha a saját kezünk munkája is benne van meghívóinkban. Ahhoz, hogy az összhatás színvonalas legyen, azt javasoljuk, hogy a meghívó alapját mindenképp nyomdában készíttessük el szakemberrel.

A nyomtatott meghívó alapokat ezek után tovább dekorálhatjuk, szalaggal, gyöngyökkel, levelekkel díszíthetjük, ahogy erre az alábbi montázsban is számtalan példát láthatunk:

Szalagot is többféleképpen alkalmazhatunk: a meghívót feltekercselve átköthetjük szalaggal (ez nem borítékbarát megoldás), illetve kilyukaszthatjuk a meghívót és azon átfűzve a szalagot szintén masnit köthetünk. Ez utóbbi viszonylag ’lapos’ megoldás, így postán is feladható.

Ha már feltekertük a meghívót, akkor nem csak szalagot tehetünk rá. Helyezzük üvegbe vagy kémcsőbe, melyet szintén díszíthetünk, ezzel máris kész egy újabb egyedi és látványos megoldás. Azt is megtehetjük, hogy csak a családunknak adjuk át ilyen formán a meghívókat, a barátoknak pedig egyszerűbb, szalaggal átkötött verziót készítünk.

Ha van a családban kisgyermek, akkor az ő rajzának felhasználásával is készíttethetünk kedves meghívót, amely biztos nem jön szembe velünk sehol.

Szintén látványos, és nem drága megoldás, ha egy színes alapot rendelünk egy szép, vastagabb papírra és a meghívó szövegét valamivel kisebb pauszra nyomtattatjuk. A két réteget kilyukasztva és szalaggal összekötve kész is a meghívó!

Érdemes a papírokkal is kísérletezni. Rengeteg kreatív bolt létezik, ahol a különböző típusú papírokat egymásra téve megkereshetjük a hozzánk leginkább illeszkedő kombinációt. A különböző színek és textúrák keverésével variálhatjuk az elért hatást!

Ha igazán extra ötletekben gondolkodunk, akkor számtalan egyéb megoldás létezik: bélyeget készíttethetünk saját képünkkel vagy meghívónk stílusához igazodóan, vagy adhatunk szeretteinknek meghívó CD-t is, amelyre a virtuális esküvői meghívón túl szerelmünk történetét is feltehetjük, képekkel, történetekkel illusztrálva, örök emlékül.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó készítsd magad

Fekete-fehér gyűrűpárna

2009.04.22. 09:18 :: scs

A mai nap képe egy györnyörű gyűrűpárna, hatalmas rózsafejjel a közepén.

Gyűrűpárnánál egy dolog van, amit szerintem nehéz eldönteni, hogy textilből vagy valamilyen élővirágból legyen. Nekem sokkal jobban tetszenek azok az egyedi megoldások, amikor az egész párna valamilyen virágból készül, csak ezzel ugye az a baj, hogy nem lehet eltenni emlékbe. De őszintén, nem sokkal szebb  ez vagy ez a párna, mint egy textil?

1 komment

Címkék: a nap képe gyűrűpárna

Készíts saját esküvői asztaldíszt!

2009.04.21. 12:55 :: scs

 

Ma egy újabb egyszerű, ám dekoratív esküvői asztaldísz elkészítését mutatjuk be nektek. Ehhez kicsit több hozzávaló kell, mint az előző asztaldíszhez, de csak bátran vágjatok bele!

Először is a hozzávalók:

Cserép tálak, két különböző színű szórófesték, papírcsipke (kisebb, mint a tányér), ragasztó, újságpapír (amin festeni fogsz), olló, kesztyű, festőmaszk és végezetül a díszítéshez virágfejek és gyertyák.

A montázs készíztője kicsi belekavarodhatott a képek sorrendjébe ugyanis:

első lépésben fessük le a tányér alját a véglegesnek kívánt színre, majd hagyjuk azt megszáradni. Amíg szárad vágjuk ki a papírcsipke közepél, vagy ahogy szeretnének, hogy a minta megjelenjen a tálon. Ha megszáradt a tál alja, akkor fordítsátok meg és fessétek le a tányér felszínét arra a színre, amilyen színű a minta lesz. Ezekután ha ez megszáradt, helyezzétek bele a tányérba a kivágott sablont, amit előzőleg enyhén beragasztóztatok, és fújjátok le a tál tetejét az aljával megegyező színűre. Ha megszáradt óvatosan vegyétek ki a sablont, helyezzétek bele a dekorációs kiegészítőket, és ha mindent rendben csináltatok, íme az eredmény:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: készítsd magad

Madárkás girland

2009.04.21. 11:23 :: scs

A mai nap képe egy nagyon cuki kis esküvői dekorációs megoldás, egy papírból kivágott madárkás girland úgynevezett buglyos fátyolvirágból.

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe esküvői dekoráció

Pink-narancs esküvő

2009.04.20. 13:23 :: scs

Ahogy a múlt héten megígértük, ma bemutatjuk Nektek egy újabb munkánkat, egy rendkívül színes témát, a pink-narancsot.

Több variáció született az esküvői büfé-, illetve asztaldíszekre. A fő különbség a kaspókban van, de a témában szerepel egy úszótál is. A fő alkotóelemei a kompozíciónak a boglárka, gerbera és egy nagyon szép és különleges virág, a koronás liliom.

Ebben a munkában fontos szerepe volt a különböző kiegészítőknek, amelyeket a díszek körül helyeztünk el, ezek pink és narancs dekorkavicsok, illetve kristályok és természetesen mécsestartók. Az úszótálat is ki lehetett volna egészíteni úszómécsesekkel, de ez alkalommal a mécsesek - ahogy már említettem - a díszek köré kerültek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: színek pink narancs menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz munkáink

Pink-fehér úszótál - különleges esküvői asztaldíszek

2009.04.20. 08:40 :: scs

A mai nap képe egy különleges esküvői asztaldísz, egy vízzel félig feltöltött tál, amelynek az alján pink kavicsok vannak, a víz felszínén pedig fehér rózsafejek és szirmok úsznak. Hogy még különlegesebb legyen az általunk elkészített esküvői asztaldísz, a szirmokra rózsaszín gyöngyöket szórtunk és olyan dekorációs üveggömböket tettünk a vízbe, amelynek a belsejében pink folyadék úszik.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér pink a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

süti beállítások módosítása