Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Süti design

2009.05.29. 11:21 :: scs

Egy kis édesség hétvégére...

1 komment

Címkék: torta a nap képe

Az egyszerűség szépsége

2009.05.28. 10:37 :: scs

A mai nap képe egy nagyon kis egyszerű asztaldísz. Nincsenek benne különleges virágok, azok is befőttesüvegben vannak, de mégis gyönyörű, nem?

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe esküvői asztaldísz

Klasszikus elegancia

2009.05.27. 19:18 :: scs

A mai esküvő egy klasszikusabb vonalat képvisel, ám ez semmit sem von le az értékéből, ugyanis ha jobban megnézitek a vacsora helyszínét akkor láthatjátok, hogy az esküvői asztaldísz - ami egy rózsagömb - egy állványon kap helyet, és abból pedig mécsestartók nyúlnak ki. Ilyen és ehhez hasonló módszerekkel lehet a klasszikusból is újat, szebbet csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: színek piros menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz

Pink-lila menyasszonyi csokor

2009.05.27. 09:39 :: scs

A mai nap képe egy gyönyörű pink-lila menyasszonyi csokor.

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe menyasszonyi csokor

Elképesztő citrom barokk

2009.05.26. 18:05 :: scs

Több "szájtátós" elemet is tartalmaz az az esküvőt, amit most mutatok Nektek, szóval  aki vevő a formabontó megoldásokra, annak érdemes végignézi ezt a hatalmasra sikeredett montázst.

Az első képekből még nem is számít az ember semmi különlegesre, bár a képvilág már sejtet valami különlegességet. Ez a különlegesség meg is érkezik, amikor megpillantjuk a vacsora helyszínét, ugyanis ott valami nagyon szép és nem hétköznapi dolgokat pillanthatunk meg. A helyszín is már egy nagyon sajátos hangulatot ad az egész esküvőnek, ugyanis egy gyárépületről van szó, vakolatlan falakkal, hatalmas beltérrel. És végül ami  ámulatba ejtett engem, az a főasztal felett látható dekoráció, egy az asztal szélességével majdnem megegyező elem, ami citromsárgán ragyogja be a raktárépület lepusztultságát, egy lógódísz, amiből mintha citromságra tulipánok nőttek volna ki fejjel lefelé, mögötte pedig a fal citromsárgán megvilágítva - csak azt tudom rá mondani, hogy valami brutális... :)

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy mindenben meg kell találni az egyensúlyt. Pontosan ezt az elvet alkalmazta a tervező az asztalok díszítésénél is, ugyanis alkalmaz bonyolult, díszített elemeket - mint például a barokk gyertyatartók -, de közben az egyszerűségre is törekszik - a vastag üvegvázában elhelyezett egy szál citromságra gerberával. Más körülmények között nehéz volna elképzelni fekete tányérokat és poharakat egy esküvőn, de a tervezőnek sikerült úgy fűszerezni a részleteket, hogy tökéletesen passzoljon az asztalok hangulatához. És ami már csak hab a tortán, a montázs utolsó képén a barokk esküvői torta.

Nekem az állam még mindig valahol a padló környékén van, az Our Labor of Love csapata valami fantasztikusat alkotott.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fekete barokk esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz ctiromsárga

Tortacsoda

2009.05.26. 09:41 :: scs

A mai nap képe egy gyönörűség, egy nagyon aprólékosan, szinte már művészien kidolgozott esküvői torta.

Valaki egy falatot? :)

Szólj hozzá!

Címkék: torta a nap képe

Autódísz vadászat

2009.05.25. 15:50 :: scs

Most szombaton a Oktogonnál lévő házasságkötő mellett vezetett utunk, és láttam ott egy nagyon durva autódíszt. Egy hatalmas autón volt, nagyon gazdagnak akart tűnni, de ehelyett nekem inkább nevetségesnek hatott. A dísz a motorháztetőn úgy nézett ki, mint egy jó 80 cm-s virágtorta! Majdnem magasabban volt a dísz az autó tetejénél, botrányosan nézett ki!:) Azt, hogy a vezető mit láthatott az útból rejtély számomra, talán olyan Ace Ventura stílusban, az ablakon kilógva vezethetett...

El is határoztam - hogy ha időm engedni - hogy szombatonként arra kanyarodok és gorcső alá vesszük az ott lefotózott autódíszeket.

Szólj hozzá!

Címkék: autódísz vadászat

Krém esküvő az inárcsi kúriában

2009.05.25. 15:36 :: scs

Most ahogy elnézegettem a képeket, rájöttem hogy elég sok mindent nem fotóztam le, szóval ezt a bejegyzést inkább hívnám ízelítőnek! :)

A megbízás helyszíne Inárcson volt a Szent György kúria, alapszínek a krém, ekrü, és egy nagyon kevés bordót kellett belevinni az asztaldíszekbe, és pinket pedig a menyaszonyi csokorba - sajnos nem volt teljesen egységes a megjelenés színvilága, de hát a megrendelő az úr!:)

A menyasszony csokra egy gömb alakú fehér, ám pink torkú orchideákból álló gyönyörűség volt - ezt sem fotóztuk le... Az esküvő a kúriánál egy szigeten tartott polgári ceremóniával kezdődött.   Itt bambuszrudakat szúrtunk végig a sziget partjára, amit fehér virágokkal díszítettünk - sajnos ez is kimaradt a fotózásból, így ezeket a részleteket is, csak később tudjuk majd nektek megmutatni. Készítettünk autódíszt is, ez egy szimpla V alakú virággirland volt. Ezután jött a templomi szertartás, a padrosokat fehér organzával vontuk be, majd egy kisebb virágdíszt helyeztünk még el rajta - még a vasárnapi misére sem szedték le:) biztosan tetszett a papnak, de az igaz, hogy a fehér organza nagyon feldobta az egész dekort.

A vacsora asztalait magas, majdnem 70 centiméteres vázákon lévő rózsagömbökkel díszítettük. Nagyon szép és elegáns ez a megoldás, hiszen a teret is díszítette egyben az asztaldísz, ám az nem volt zavaró, hiszen a vendégek kényelmesen látták egymást.

Kovácsoltvas állványra készítettünk még pár díszt - amit szintén elfelejtettünk fótózni... Szóval ez a mai bejegyzés marad ízelítő, a pár képeivel majd rendesen bemutatjuk Nektek munkánkat.

1 komment

Címkék: fehér esküvői dekoráció esküvői helyszín esküvői asztaldísz munkáink

A pink koszorúslány

2009.05.25. 09:03 :: scs

Ma annyira "hétfő" van, hogy el sem tudom mondani... De indítsuk a hetet egy vidám képpel, egy aranyos koszorúslánnyal, aki a folytatása a múlhéten már bemutatott virágos tortának, csokornak és asztaldísznek.

Hamarosan összeállítom a múlt héten beígért, hétvégi krém munkánkat - persze a felét elfelejtettük lefotózni a munka hevében, de azért van mit mutatnom nektek...

Szólj hozzá!

Címkék: pink a nap képe

süti beállítások módosítása