Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Esküvői kutyaszerkók

2009.06.05. 10:50 :: scs

Elég jót nevettem, amikor megláttam ezt a képet, de hát igaz, ami igaz, ha már elvisszük a kutyánkat az esküvőre, akkor azt stílusosan tegyük!

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Zöld-fehér esküvő

2009.06.04. 17:52 :: scs

Most nézem csak, hogy a mai bejegyzések elég zöldre sikeredtek, de hát ha már volt pink, akkor a mai legyen egy zöld nap!

Az esküvőnek, aminek a montázsát elkészítettem, csak nagyvonalakban meghatározó színe a zöld és a fehér, ugyanis emelett használt még  pár színt a tervező, ezek a lila különböző árnyalatai és a barack.

Két dolgot tetszik nekem igazán ebben az esküvőben, az egyik a sajtok listája, ami egy táblára lett krétával felírva, és persze az esküvői torta az élővirágokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér színek torta lila menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző

Natúr esküvői asztaldíszek

2009.06.04. 12:21 :: scs

Az alábbi montázson példákat láthattok natúr asztaldíszekre, amelyeket mintának készítettünk egy nyári esküvőhöz. A menyasszony különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a felhasznált anyagok kizárólag Magyarországról származzanak - a környezettudatosság jegyében.

Ezeket az esküvői asztaldíszeket - mivel elég kis méretűek - különböző variációkban lehet elhelyezni az asztalokon, egymás mellé kettőt-hármat is tehetünk.

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér színek esküvői asztaldísz munkáink

Fehér-zöld menyasszonyi csokor

2009.06.04. 11:56 :: scs

Ma egy igazán különleges és gyönyörű csokrot mutatok meg nektek. Különlegessége abból fakad, hogy egy japán esküvőnek a csokrát láthatjátok, pünküsdi rózsából, szellőrózsából és egyéb mezei virágokból.

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe menyasszonyi csokor

Marcipán vagy virág?

2009.06.03. 10:05 :: scs

Már írtam pár bejegyzésben azokról a süteményekről, amelyeket élővirággal díszítenek, de nem tudok velük betelni - csak képletesen sajnos... :)

Ez a megoldás azért is tetszik nekem annyira, mert a virágokkal a dekorációs tematikát könnyedén át lehet ültetni a tortákra is, ezzel méginkább egységes megjelenést adva az esküvőnek.

Marcipán vagy virág tetszene neked jobban az esküvődön?

2 komment

Címkék: torta esküvői dekoráció

Barack-narancs menyasszonyi csokor

2009.06.03. 09:21 :: scs

A mai nap képe egy különlegesség, ugyanis ...gabka... testvérének a menyasszonyi csokrát mutatom meg nektek! Ez csak egy kis ízelítő az esküvőből (de van még nekem gyűrűpárnás és koszorúslánycsokros képem is), részletes beszámolót majd szerintem Ő forg írni a hétvégi esküvőről. Az esküvői meghívót itt nézhetitek meg.

 

 

3 komment

Címkék: a nap képe menyasszonyi csokor munkáink

Hüpe

2009.06.02. 10:57 :: scs

A mai nap képén láthattok egy nagyon különleges és egyedi megoldást a hüpe dekorációjára.

 

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe hüpe

süti beállítások módosítása