Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Lila-rózsaszín esküvő a Petneházy Club Hotelben

2009.07.10. 20:42 :: scs

Ez az esküvő annyira friss, hogy a násznép még most is a díszleteink között van, ugyanis egy mai munkánkról van szó. Az esküvő legmeghatározóbb színe a lila, de emelett megjelent a rózsaszín és a fehér is a virágokban.

Az egyik legizgalmasabb dekorációs lehetőség a szögletes terem közepén található pár négyzetméteres oszlokpokkal határolt terület, ami eléggé kihasználhatatlan tér  - de nem nekünk. Gyorsan le is csaptunk erre a területre, felülről rengeteg virágot, kristályokat lógattunk le változó magasságban. A fényt felülről kapja ez a hely, így nagyon jó a megvilágítása a dekorációnak.

A menyasszonyi csokor gömb formájú, lila, rózsaszín és fehér lizantuszból készült. Kiegészítésként macifüvek voltak áthúzva a csokron, egy-két rózsaszín gyönggyel. A dobócsokor - a menyasszonyi csokor alatt láthatjátok - nagy meglepetés lesz majd a násznépnek, ugyanis az a dobás pillanatában három, apróbb csokorra esik szét.

Most pedig egy pohár bor és hátradőlés következik, jó hétvégét mindnekinek! :)

Forrás: Wedding Design

2 komment

Címkék: fehér pink lila esküvői helyszín menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Cuki köszönetajándék

2009.07.10. 08:51 :: scs

A mai nap képe egy kis édesség - cukorkák - stílusosan tálalva, köszönetajándék, amelyet az esküvő színeibe öltöztethetünk.

Forrás: Dooby Design Group

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe esküvői dekoráció köszönetajándék

Esküvő tábori hangulatban

2009.07.09. 17:57 :: scs

Egy igazán különleges dolog inspirálta a most bemutatandó esküvőt, ami nem más mint a gyermekkort idéző erdei tábor. Nagyon sok jó lehetőség rejlik ebben a témában, de nézzük is meg hogy sikerült ezt véghezvinni.

Talán az egyik kötelező elem ebben a témában a fából készült feliratok, amelyek már az első pillanattó megadják a tábori élményt az esküvőre érkezőknek. Az "S" betűvel kicsit megszenvedtek az alkotók :) , de nagyon látványos és egyszerűen elkészíthető díszről van szó.

A másik szinte elhagyhatatlan elem a toboz. Ez megjelenik a vőlegény kitűzőjében és az asztalszámoknál egyaránt. Nekem kicsit talán idegen anyagnak tűnik a fém asztalszám - talán aluminiumból készült, mert könnyű kivágni -, ezt meg lehetett volna oldani esetleg a táblák mintájára fából készült számokkal. (Az egészet egy fatörzsből kivágott pár centi vastag korongra tenném, aminek az aljára tobozokat ragaszgatnék és középre pedig tenném a számot). Az ezen fellelkesült olvasóinknak ajánlom a római számokat :)

A virágok természetes, mezei hangulatot idéznek, megjelenéssel és színnel (zöld, fehér) egyaránt. Ami nagyon tetszett, hogy az egyik díszben egy virágfej tetején látható egy szitakötő - talán - , amely fából készült! Az esküvői asztaldíszeket befőttesüvegekbe tették, amely egyszerre releváns és költséghatékony megoldás is egyben.

Ha lesz egy kis időnk - talán majd ősszel - csinálunk egy jó kis Készítsd magad erdei sorozatot. :)

Forrás: Orchard Cove Photography

1 komment

Címkék: zöld fehér esküvői helyszín menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Kék-fehér elegancia

2009.07.09. 12:30 :: scs

Túl sok kék esküvőt nem dolgoztunk fel idáig, de végre találtam egyet, amely nagyon elegáns, ám mégsem annyira merev, egyszerre kicsit lazább hangvételű is egyben.

A menyasszonynak egy hatalmas habos, fehér, lazán kötött a csokra, minimális kék felhasználásával. A koszorúslányoknak ugyanez, de kék nélkül. Főleg szalagokon és kiegészítőkön - mint például a szalvéták is - jelenik  meg a kék. Az egyik számomra legtetszetősebb megoldás - amiért írtam is, hogy az elegancia mellett, kicsit lazább is a hangvétele az esküvőnek -, az a befőttesüvegekben kihelyezett citromos vodkás tea, és hogy feldobják kicsit a "poharat", az üveg száját átkötötték kék szalaggal.

A mai nap képe is erről az esküvőről van. A lámpásokat kék szalagokon lógatták le a fákról. Nagyon szeretem az ilyen megoldásokat - a természet elemeit bevonni a dekorációba -, ugyanis nagyon kellemes légkört tud varázsolni az esküvőre, egy hangulatosan megvilágított fa, vagy bokor.

Ebben a bejegyzésben is egy jó példáját láthatjátok annak, hogy nem kell ragaszkodni a székszoknyához. Egy elegáns szék, kis szalaggal feldobva nagyon jól mutat, és nem utolsó sorban szépen illeszkedik az esküvő arculatához a kék fehérhez.

Forrás: Blue Moon Events

1 komment

Címkék: fehér kék mécses esküvői dekoráció menyasszonyi csokor

Hangulatvilágítás a természetben

2009.07.09. 11:30 :: scs

Azért szeretem jobban a természetben megrendezett esküvőket, mert mint ahogy a mai nap képén is láthatjátok a fákat, bokrokat is lehet dekorálni. Nagyon hangulatos tud lenni egy bokor felégősorozva, egy fa teleaggata lampionokkal, vagy mint ahogy a képen is láthatjátok gyertyával megvilágított lámpásokkal feldekorálva.

Forrás: Blue Moon Events

1 komment

Címkék: a nap képe esküvői dekoráció

Különleges betűk

2009.07.08. 10:23 :: scs

Azért választottam ezt az esküvőt mára, mert van egy igazi különlegessége, amivel még nem találkoztam. Ez nem a virág, nem a Jimmy Choo cipő, hanem a művészien kidolgozott betűtípúsok, amelyet az esküvői meghívón, az ületetőkártyán és a köszönetajándékon is láthattok. A szépségén kívül, ami a különlegességét hordozza magában az, hogy mindent kézzel írták.

A köszönetajándék nagyon szép ezzel a viaszpecséttel, jól harmonizál stílusban a betűtípussal. Igazából más olyan különleges, említésre méltó dolgot nem fedeztem fel a képeken, de ha Nktek nagyon tetszik valami, mondjátok! :)

Forrás: Dave Robbins Photography

1 komment

Címkék: kék esküvői meghívó ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Citromsárga esküvői asztaldísz

2009.07.08. 07:08 :: scs

A mai nap képe - egy régbbi munkánk - egy citromsárga asztaldísz.

A fehér levelek, amelyeket a díszben láthattok nagyon érdekesek, ugyanis azok  igazi levelek, de azoknak is csak az erezete. Úgy készül, hogy gyenge savval lemaratnak rólauk mindent - kivéve az erezetet -, ezután pedig színezik őket.  Kapható minden színben, nagyon jó kis kiegészítője tud lenni szinte bárminek.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: sárga a nap képe esküvői asztaldísz ctiromsárga

Túlzásba azért ne essünk!

2009.07.07. 11:44 :: scs

Tudom, hogy kinek a pap, kinek a papné, de azért a grandiózusságnak is megvan az ízléses határa. Na ez az a határ, amit átléptek - szerintem - ezzel az esküvővel.

A pink és bordó eléggé harsány színpárosítás, csak óvatosan kell(ene) bánni a felhasznált anyagok mennyiségénél. Hát itt erről szó sincs. Óriási menyasszonyi csokor, minden túldíszített és gicces. Az asztaldíszek irányával alapjába véve nincs bajom, csak az összhatással. Ha megnézitek az asztalt (a mintás terítővel), Ti nem találjátok túlzsúfoltnak? A torta meg már csak a hab a giccsen...

De hogy ne csak szapuljam ezt az esküvőt, azért van ami tetszik benne. Az ültetőkáryták tartójaként funkcionáló borosdugó. Ennyi... Szerintetek?

Forrás: Paul Rich Studio

3 komment

Címkék: pink bordó esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz

Esküvői asztaldísz kehelyben

2009.07.07. 07:07 :: scs

A mai nap képe egy színes esküvői asztaldísz (magán a díszen nem igazán jelenik meg, de azért elárulom mint érdekességet, hogy egy indiai esküvőről van).

Forrás: Karen Wise Photograpy

Szólj hozzá!

Címkék: pink bordó a nap képe esküvői asztaldísz

Fekete-fehér

2009.07.07. 07:07 :: scs

Hogy kilépjünk az élénk színek világából, nézzünk meg egy gyönyörű fekete-fehér esküvőt. Nekünk is volt már egy ilyen színvilágú munkánk - amely mondhatni, hogy a Wedding Design alapkő letétele volt -, Gabka esküvője.

Na de térjünk is rá erre a csodás fekete-fehér esküvőre. Nem szigorúan vett színkombinációról van szó, hiszen a virágok terén szerepett kapott a két színen kívül a zöld is. Ha már a virágoknál tartunk, meg kell jegyezzek két ötletes és mutatós megoldást. Az egyik a hüpe alatt található virágszőnyeg, amelyre egyszerűen vétek rálépni. A másik dolog, ami nagyon tetszett, az a medencében úszkáló hatalmas virággömbök. Nagyon, nagyon tetszik. :)

Ebben a montázsban is láthatjátok a példáját annak, hogy székszoknyát csak a ronda székek miatt kezdtek használni a dekoratőrök (ne terjesszétek, mert ez csak én találtam ki :). Ha már itt tartunk számoljunk is egy picit utána... Bérelek széket az esküvőmre, 200 Forint. Erre mág rájön a székszoknya, amit nem úszunk meg 500 Ft alatt, ha szépet szeretnénk - és nem pedig egy terítőféleséget a székre terítve -, és így máris benne vagyunk a 7-800 Forintos darabárban. Ezért az árért már nagyon szép székeket lehet bérelni minimális, ám nagyon szép dekorációval.

Ez az esküvő is jól mutatja, hogy ami első körben vadnak, irrelevánsnak tűnik egy esküvő hangulatához, mint a fekete és a fehér, ötletekkel, klassz megoldásokkal mindjárt nem olyan szélsőséges, mint ahogy először gondolnánk.

Forrás: Gia Canali Photograpy

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete esküvői meghívó esküvői dekoráció esküvői asztaldísz hüpe

Pink-zöld menyasszonyi csokor 2.

2009.07.06. 11:24 :: scs

Igérem lassan hanyagolni fogom a pinket, de annyira sok szép dolog van ebben a színben! :) A mai menyasszonyi csokor - korábbi munkánk - is pink amerikai pipacsból készült, a virágfejek közül pedig zöld bimbók állnak ki.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink a nap képe menyasszonyi csokor

süti beállítások módosítása