Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Impozáns helyszínen

2009.07.17. 07:27 :: scs

Gyakran megesik - főleg ebben a nagy melegben - hogy az embernek beszárad a tolla. Na valami ilyesmi van most velem is - persze csak képletesen -, szóval beszéljenek a képek helyettem:

Jó hétvégét mindenkinek!

Forrás: ZOOM Photograpy

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér esküvői asztaldísz

Fekete-fehér tál - esküvői asztaldísz III.

2009.07.17. 07:17 :: scs

Az újabb mintánk a fekete-fehér sorozatból, amely fehér orchideákból és fekete levelekből készült.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

Napsugaras hangulatban

2009.07.16. 13:39 :: ...gabka...

Ha már tombol a nyár, újabb aktuális cikkel szeretnék kedveskedni, ami a témába vág. Nemrég bukkantam ezekre a fantasztikus hangulatú fotókra az interneten böngészve, melyekből a következő montázst készítettem:

Mi a magunk részéről nagyon kedveljük azokat az esküvőket, ahol a pár megmutatja a saját egyéniségét és mer formabontó lenni - egy kreatív csapat segítségével nem is kell ehhez olyan nagy bátorság. :) Tapasztalatunk szerint hazánkban egyelőre a klasszikusabb megoldások a gyakoribbak, de néhány jól megválasztott apró részlettel, egy merészebb szín használatával egyedivé varázsolható bármely esküvő!

A fent bemutatott képek is attól különlegesek, hogy napraforgóval és margarétával készült minden virágos dekoráció, ezáltal az egész esküvőnek természetes-kedves hangulatot adtak. A vőlegény világos drapp öltönye és a menyasszony egyszerű, abroncs nélküli ruhája sárga szalaggal a derekán szintén ezt a világot képviseli. Külön kiemelném a köszönőajándékokat, melyek színes csokigolyók vagy cukorkák kis üvegekben, szerintem nagyon bájos ötlet ezzel megajándékozni a vendégeket.

Minden bizonnyal egyetértetek velem abban, ha végignézitek a képeket, hogy sugárzik erről a párról a boldogság, nagyon jól sikerült esküvőről lehet itt szó. Minden nagyon "egyben van" a képeken, tökéletes a harmónia. Az én szememben a dolog kulcsa a pár természetessége, akik ezt vitték bele esküvőjükbe is. Nem akartak semmi olyan dolgot magukra erőltetni, ami távol áll a stílusukról, és látszik a képeken, hogy nagyon komfortosan érzik magukat minden helyzetben.

(Érdemes itt elgondolkodni egy percre, ha saját esküvőnkre most készülünk. Ha vehemens családtagokkal vagyunk körülvéve, akik nagyon szívesen szervezkednek helyettünk, akkor is tartsuk szem előtt azt, hogy nekünk kell majd fél napon keresztül a középpontban lennünk, rólunk szól majd az az este, és ha mi nem érezzük jól magunkat valamilyen okból, akkor ezt a vendégek is megérzik majd és ez az egész esküvő hangulatára rányomja majd a bélyegét. Ne hagyjunk magunkra erőltetni semmilyen számunkra feszengős megoldást, mert a végén mi isszuk meg a levét.)

Ha szeretnétek Ti is egyéniségetekhez illő, egyedi esküvőt, gyertek el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, és megmutatjuk Nektek a lehetőségeket!

Szólj hozzá!

Címkék: sárga esküvő design

Nyári menyasszonyi ruhák

2009.07.16. 12:16 :: ...gabka...

Kedves leendő menyasszonyok! Azt hiszem, tagadhatatlanul nyakunkon a nyár, a kánikula. Ezt a hőséget leginkább csak a tengerparton, egy jeges koktéllal a kezünkben lehetne átvészelni - ám sajnos ez nem sokunknak adatik meg ebben a pillanatban. :)

Mit tegyenek azok a lányok, akik most készülnek esküvőjükre? Ez az időjárás kétséget kizáróan nem a legjobb barátunk ilyen helyzetben. Mindenekelőtt keressünk egy jó sminkest, és legyen kéznél a nagy napon púder a táskánkban, nehogy fénylő arcunk rontsa el az esküvői képek összhatását! (Nem ciki ilyen esetben a vőlegényt sem lepúderezni!)

Használjuk ki a nagy meleget és válasszunk olyan ruhát, amely sokat láttat a bőrünkből, a barnaságunkból. A hátat szabadon hagyó vagy mélyen dekoltált fazonok kifejezetten nyári estékre vannak kitalálva! Nem kell félni attól, hogy túl merészek leszünk, ha vagy az egyik, vagy a másik megoldást választjuk: azaz vagy csak a hátunk csupasz, vagy elöl kivágott a ruha.

Ha nem vagyunk olyan soványak, mint a montázsban szereplő hölgyek, akkor se ijedjünk meg, kifejezetten azt gondolom, hogy teltebb idomokon ezerszer csinosabbak ezek a fazonok! Bátorságra fel, jöjjenek a kivágott menyasszonyi ruhák! :)

Forrás: Brides Summer feature, Amsale, J. Crew, Jenny Yoo

3 komment

Címkék: ruha

Fekete-fehér váza - esküvői asztaldísz II.

2009.07.16. 07:13 :: scs

Folytatjuk a fekete fehér sorozatunkat munkáinból. A mai esküvői asztaldísz egy üvegvázában kapott helyet, amelyben 3 szál fehér flamingó, fekete kavicsok és egy toll van.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

Zöld-fehér esküvő borospincében

2009.07.15. 10:40 :: scs

A mai esküvőnek nagyon kellemes mezei hangulata van, amelyet impozáns helyen, egy borospincében a boroshordók előtt rendeztek meg.

A két alapszín, a fehér és a zöld egy tiszta hangulatot adnak az esküvőnek. A menyasszonyi csokor is csak fehér virágokból, pünkösdi rózsából áll. Ugyanezt a stílust vitték tovább az asztalokra is, az esküvői asztaldíszek szintén fehér pükösdi rózsákból készültek, de ott már több zölddel.

Egy dolgot hiányolok ebből az egyébként nagyon szép és kellemes hangulatú esüvőből, hogy a helyszín adta hangulatot minimálisan sem vitték át a dekorációba. Volt már pár montázs, amiben az ültetőkártyák borosdugókba voltak beleszúrva, az szerintem nagyon illene ebbe az esküvőbe.

Forrás: Jose Villa

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér esküvői helyszín menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz

Fekete-fehér kehely úszógyertyákkal - esküvői asztaldísz I.

2009.07.15. 08:40 :: scs

A mai nap képe egy fekete-fehér kehely, amelynek az alján fekete kavicsok és fehér orchideafejek vannak. Az kehely oldaláról egy kristály lóg és a víz felszínén pedig úszógyertyák és gyönygyök lebegnek. Nagyon izgalmas felkérést kaptunk ugyanis, ezt és jópár további mintát - amiket a nap képe rovatban láthattok majd az elkövetkező napokban - egy teljesen fekete-fehér rendezvényre készítettük.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

Pink-lila-zöld esküvői asztaldísz

2009.07.14. 09:58 :: scs

A mai nap képe egy igazán csinos és ötletes asztaldísz, amely pink rózsából és liliomból, lila orrchideából készült. A különlegessége az, hogy a szokásos zöld kiegészítőkön kívül a vázát teleszórták limeal.

Forrás: Anthem Studios

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink lila a nap képe esküvői asztaldísz

Lila-fehér-zöld esküvő

2009.07.13. 16:40 :: scs

Ez az esküvőt - aminek az összeállítását elkészítettem ma Nektek - több  különleges elemet is tartalmaz a virágok szempontjából. A választott alapszínek: a lila, a fehér és a zöld együtt nagyon elegáns, de mégis könnyed triót alkotnak.

A menyasszonyi csokor pünkösdi rózsából készült, minimális zöld felhasználásával, de ami igazán feldobja a csokrot az a virágfejek közé bújtatott fehér tollak. A szárat fehér szalaggal tekerték be, amelyet nagyon szép tűkkel rögzítettek.

Egy másik igazi különlegesség ebben az esküvőben a tanú csokra, amely kizárólad zöld hypericumbogyókból készült. A koszorúslányok csokra enyhén zöldes hortenziából áll össze.

A harmadik szín a lila a meghívókon és az esküvői asztaldíszeken jelenik meg. Sajnos nem sikerült eltalálni ugyanazt az árnyalatot, ugyanis ha megnézitek a meghívót, ott egy sötétebb árnyalatot használt a tervező. Ez sokkal zavaróbb lenne, ha ez az árnyalathiba esetleg az ültető-, vagy menükártyán jelentkezne. (Itt meg kell, hogy jegyezzem - egy kis önfényezés :) -, hogy ha egy helyen rendelték volna meg ezeket a különböző elemeket, akkor ez nem fordulhatott volna elő)

Az esküvő színei egy elegáns, de mégis könnyed hangulatot kölcsönöznek az estének, nagyon jól illeszkedik a helyszín - a Hawaii Művészeti Múzeum - hangulatához.

Forrás: Flowergirls

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér lila esküvői meghívó esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Fehér hajdísz

2009.07.13. 09:22 :: scs

A mai nap képe egy fehér hajdísz, amely egyetlen fej fehér (mű)virágból áll.

Forrás: hanssie trainor photography

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe hajdísz

süti beállítások módosítása