Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Székdísz

2009.07.24. 12:00 :: scs

Egy újabb példát szertnék nektek mutatni arra, hogy nem mindig a székszoknya a legjobb megoldás.

Forrás: Raya Photography

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe

Főszerepben: Citrom

2009.07.23. 14:02 :: scs

Egy különleges esküvőt mutatok most nektek. Nem kimondottan elegáns, inkább kissé lazább, családias hangulatú mennyegzőről van szó. A fő motívum az érdekessége ennek az erdei esküvőnek, ami nem más, mint a citrom.


A sárga mellett az esküvő meghatározó színei a fekete és a fehér. Nagyon jó kiegéíszítő színei ezek a citromnak, hiszen eléggé semlegesek ahoz, hogy hagyják érvényesülni ezt az élénk színt.

Szinte mindenhol megjelenik a fűmotívumnak használt citrom. Az asztalon az ültetőkártyát is citrom tartja, az esküvői asztaldíszeken is láthatunk pár darabot, sőt a szertartáshoz vezető út is citrommal van kikövezve! :)

Az esküvőnek kis családias hangulata van, amelyet jól egészítenek ki az egyszerűbb de mégis különleges díszekkel. Egyetlen dolog van ami nem tetszett - és a montászba sem tettem bele -, a kis műmadárkák. A műállatokkal ki lehetne kergetni a világból... Köszönetajándékot sem láttam, remélem nem a citromba kellett harapniuk a vendégeknek köszönet gyanánt! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz ctiromsárga

Gyönyörűséges padsorok

2009.07.23. 09:23 :: scs

Lehet később az egész esküvőt bemutatom Nektek, de a paddíszt mindenképp. Már maga a helyszín is varázslatos, a paddíszek pedig tökéletesen illenek hozzá. Semmi túldíszítettség, vagy cicoma, csak az egyszerű szépség!

Forrás: Kim Fisher Designs

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe

A menyasszonyi csokor ékköve

2009.07.22. 11:16 :: scs

A menyasszonyi csokrot sok mindennel fel lehet dobni, lehet több szalaggal variálni, gyönyörű fejű gombostűkkel.  De nézzünk egy példát az egyik nem kifejezetten legolcsóbb megoldásra. A szár díszítésének a szuperlatívuszát csakis egy hatalmas ékszer adhatja, nem igaz hölgyek?

Forrás: Mark Brooke!

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe menyasszonyi csokor esküvő design

Különleges dobozok köszönetajándéknak

2009.07.21. 10:53 :: scs

Nagyon elegáns és stílusos dobozokat találtam köszönetajádnékoknak. Szinte minden színben lehet kapni, ezért könnyedén tudjuk igazítani a dobozt esküvőnk design-jához.

Forrás: The Wedding Main St.

Szólj hozzá!

Címkék: köszönetajándék esküvő design

Narancs és pink

2009.07.21. 09:53 :: scs

A mai nap képe egy menyasszony és egy vőlegény, akik a narancssárgát és a pinket választották. Nekünk is volt már ilyen színű megbízásunk, de az a pár nem volt ennyire laza, amint a képen látható :)

Forrás: Mark Brooke!

Szólj hozzá!

Címkék: pink narancs a nap képe menyasszonyi csokor

Fekete-fehér csokor - esüvői asztaldísz IV.

2009.07.20. 09:15 :: scs

A fekete-fehér tálakkal elérkeztünk az utolsó darabhoz, amely egy kehelyben elhelyezett fehér csokor liziantuszból és fréziából. Nektek melyik munkánk tetszik a legjobban?

Forrás: Wedding Design

1 komment

Címkék: fehér fekete a nap képe esküvői asztaldísz munkáink

süti beállítások módosítása