Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Világoskék és rózsaszín esküvői dekoráció

2009.09.17. 11:00 :: scs

Egyik külföldi blogon leltem rá erre a nagyon szép és elegáns esküvőre, amelynek a meghatározó színei a világoskék és a pink. Ez a színpárosítás már magában eleganciát sugároz, de a dekoráció tartalmaz jópár igazán különleges és szép megoldást:

Ami az egyik különlegessége ennek az esküvőnek, a színekkel való játék. A rózsaszín különböző árnyalatai, a kék, a zöld és a fehér nagyon jól illenek egymáshoz. A színes ételekkel pedig igazán különlegessé teszik ezt az esküvői dekorációt.

Az egyik kedvenc dekorációs megoldásunk is megjelenik ebben az esküvőben, a különböző hántolt és hántolatlan göcsörtös ágak. Ez az elem modern hangulatot ad az elegáns  színekkel megjelenő dekorációnak.

Forrás: Distinct Occasions

Szólj hozzá!

Klasszikus elegancia

2009.09.16. 11:49 :: ...gabka...

Cikkeink többségét a menyasszonyoknak szenteljük, őket szólítjuk meg témáinkkal. Ez alkalommal az uraknak kedvezünk és nekik mutatunk meg egy klasszikus esküvői öltözéket. Sajnos a képlet a vőlegény öltönyének kiválasztásakor sem olyan egyszerű, ugyanis ennek stílusát a menyasszony ruhájához kell igazítani.

Srácok, ez az igazság, hiába próbálnám elkendőzni: az esküvő elsősorban a menyasszonyról szól, legalábbis az esetek többségében ő az, akinek nagyon fontos, hogy minden részlet a helyén legyen, és szerető párja "kénytelen" alkalmazkodni az igényeihez. De hát ki ne akarna egy ilyen fontos napon a társa kedvében járni? :)

A tréfálkozáson túl tényleg igaz az, hogy a menyasszony öltözékének hangulata meghatározza az egész esküvő stílusát is (ideértve a vőlegény ruháját). Az a menyasszony, aki könnyed, bohókás személyiség, biztosan nem választ magának hatalmas, abroncsos királylányruhát, hanem igyekszik megmutatni egyéniségét és egyedi megoldásban gondolkodik. Ilyenkor jópofa ötlet lehet a vőlegény öltözékét is valami formabontó kellékkel feldobni, ez lehet akár egy színes nyakkendő.

Ha a menyasszony azonban ragaszkodik a tradíciókhoz és szeretné megvalósítani gyermekkori vágyát, és igazi hercegnőként tündökölni esküvőjén, akkor a vőlegénynek érdemes szmokingot viselnie. Kár, hogy manapság kevésbé számít divatosnak és általánosnak a szmoking választása, pedig mi lehetne nagyszerűbb alkalom ennek viselésére egy férfi életében, mint a saját esküvője?

Nézzétek meg a fenti képet. Szerintetek divatjamúlt a szmoking vagy tetszene, ha a párotok ezt választaná öltöny helyett?

3 komment

Címkék: ruha

süti beállítások módosítása