Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Bordó és narancs

2009.11.20. 09:53 :: scs

A mai esküvőnek igazi őszi hangulatot adnak az alapszínei, ami a bordó és a narancssárga. Ez a színvilág vonul végig - majdnem-, megjelenik a koszorúslány csokorban, az esküvői asztaldíszben.

A menyasszony csokra nem illeszkedik a koncepcióba, az egy elegáns klasszikus fehér csokor. Ami még szintén kilóg a sorból az egységesség szempontjából az a tortát díszítő orchideafejek, amelyeknek pink a torka.

Lehet ez már szakbarbarizmus, hogy ennyire részletekbemenően figyelek meg egy esküvői dekorációt, de mindig is úgy tartottam, hogy az ördög a részletekben rejlik!

Forrás: Rose Petals and Lace

Szólj hozzá!

Címkék: színek narancs bordó esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Antik hangulatban

2009.11.19. 08:00 :: ...gabka...

Az interneten böngészve bukkantam rá egy nagyon hangulatos ékszer kollekcióra, amely engem a nagymamám féltve őrzött kincsesládikájának a tartalmára emlékeztet. Teszi mindezt nagyon bájosan, egyedi stílusban, picit megbolondítva, olyan darabokat kínálva, amelyek kortól és stílustól függetlenül bárki számára viselhetőek lehetnek.

Két konkrét példát szeretnék bemutatni Nektek, két nyaklánc részletet az alábbi fotón:

A csipkés-gömbös megoldás egészen elbűvölt engem. Ti felvennétek?

Forrás: http://www.etsy.com/shop/vivireborn

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő

Gombolyag

2009.11.18. 13:13 :: scs

A mai bejegyzést sem kell komolyan venni, nem igazi esküvőről van szó. Inkább egy hangulatot próbál felidézni a gombolyagokkal, a hímzésekkel, az ehhez stílusban illő esküvői meghívókkal, menyasszonyi csokorral és vőlegénykitűzővel.

Bennem olyan nagymamás emlékeket ébreszt ez az egész montázs a rengeteg gombolyaggal, kellemes nyugodt hangulatot, családias légkört. A sok fonal láttán már viszket is a nyakam a régi szúrós kötöttpulcsik emlékétől! :)

És bennetek mit ébreszt?

Forrás: Merriment Events

Szólj hozzá!

Címkék: színek esküvői meghívó menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző

Rózsaszín inspiráció

2009.11.17. 16:13 :: scs

A mai bejegyzés egy inspiráció, kicsit régimódi stílusban. A ruhákon, az ékszereken, a frizurákon kívül ezt az érzést erősíti a babarózsaszín is, aminek van egy kis antik hatása. A képen látható menyasszonyi csokor is régebbi időket idéz a hortenziával és a rózsával.

Forrás: harwell photography

 

Szólj hozzá!

Címkék: színek pink a nap képe menyasszonyi csokor esküvő design

Kicsit beach...

2009.11.16. 20:51 :: scs

Számomra benne van a top három esküvői helyszínben - egy ilyen, vagy valami hasonló háttér -, ahol szívesen fognám meg a kezét a nagy Ő-nek. Nem is tudok többet hozzáfűzni...

Ps.: nem hagyhattam ki a címet, aki tudja miről van szó, vagy sejteni véli tippeljen! :)

Forrás: Gia Canali Photography

 

2 komment

Címkék: a nap képe

süti beállítások módosítása