Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A nap képe

2009.02.08. 16:48 :: ...gabka...

Különleges esküvői helyszín, rengeteg gyertya és mécses, klasszikus piros-fehér színkombináció, meghitt hangulat. Ki ne akarná ilyen körülmények között tartani esküvői vacsoráját? Mi vendégként is szívesen részt vennék egy itt rendezett lakodalomban:

1 komment

Címkék: gyertya mécses a nap képe esküvői helyszín

Egyedi esküvő avagy kiegészítők másképp

2009.02.07. 19:18 :: ...gabka...

Ha nem vagyunk ékszerpártiak, de szeretnénk valami különlegeset viselni esküvőnkön, akkor választhatunk hagyományos és extravagáns hajdíszek közül. Az eredmény garantáltan egyedi lesz! Szerintünk a téli esküvői hangulathoz kifejezetten illenek az alábbi példák:

A szívünknek oly kedves fehér-fekete esküvőre illő hajdíszre is láthatunk itt megoldást.

Csak bátor menyasszonyoknak ajánljuk!

2 komment

Címkék: kiegészítő fehér fekete hajdísz

Esküvői kiegészítők avagy az ördög a részletekben rejlik

2009.02.06. 21:08 :: ...gabka...

Minden nő ismeri azokat a fortélyokat és apró trükköket, melyekkel teljessé tehetjük megjelenésünket, öltözékünket. Nincs ez másként az esküvőnkön sem. Az i-re a pontot egy jól megválasztott ékszerrel tehetjük fel és így lesz eleganciánk tökéletes a nagy napon. Vigyázzunk azonban a feltűnő darabokkal, egyszerre csak egyet viseljünk!

Következzen néhány gyönyörű fülbevaló, melyek nagyszerűen mutatnak például egy nyakbakötős esküvői ruhához.

Nálunk is kaphatók csodás darabok elérhető áron, kis utánajárással igazán egyedi ékszerekre bukkanhatunk. Ne a forgalmas utak üzleteibe menjünk, hanem a kis utcák eldugott boltjait keressük, igazi gyöngyszemeket találhatunk a fővárosban!

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ékszer fülbevaló

A nap képe

2009.02.06. 11:54 :: ...gabka...

Előző, havas posztunk után következzen egy tavaszt idéző kép!

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz a nap képe

Kacagtató

2009.02.05. 19:28 :: scs

Nem mindig és nem mindenki nevet jót egy mókás pillanaton, de reméljük, az olvasók jól szórakoznak majd a "Kacagtató" című fotósorozaton. Péntekenként teszünk közzé egy-egy vidám képet, hogy ezzel is emlékeztessük olvasóinkat, közeleg a hétvége, lehet lazítani!

Úgy tűnik, valaki nem tartotta be a követési távolságot...

 

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Esküvő télen - avagy mit viseljen a menyasszony a ruhája felett?

2009.02.05. 18:39 :: ...gabka...

A téli esküvő sokkal több szervezési kérdést vet fel, mint a jó időben rendezett társai. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a tél csodás évszak és megvan a maga romantikája, különösen, ha havas körülöttünk a táj. Használjuk ki a lehetőséget és merítsünk inspirációt környezetünkből! Íme egy montázs téli hangulatú képekből:

Nem könnyű megtalálni a megfelelő kabátot vagy bundát, ami tökéletes harmóniát alkot esküvői ruhánkkal. Méltó kiegészítőnk lehet ilyen kivételes alkalommal egy valódi szőrme kabátka, melyet kölcsönözhetünk, de ha igazán különlegeset és egyedit szeretnénk, akkor meg is varrathatjuk. Ahogy a következő képen is látszik, szép megoldás, ha az esküvői ruhánk stílusa visszaköszön a bunda díszítésén is.

Fekete és fehér tematikájú esküvőkről a későbbiekben részletesen is írunk külön bejegyzést.

4 komment

Címkék: fehér fekete tél bunda

Szecessziós hangulatban

2009.02.05. 17:00 :: ...gabka...

Rábukkantunk egy csodás ékszerkollekcióra, mely egy régebbi munkánkat juttatta eszünkbe. Ezt a nyakláncot szerintünk bármelyik Mucha festmény nőalakja viselhetné:

És ha már szecesszió, akkor megmutatjuk azt a meghívót, amely egy múltbeli megbízásunk része volt, és ahol az volt az ifjú pár kérése, hogy "szecessziós színházplakát" hangulatban készítsük el nekik esküvői anyagaikat. Az eredménnyel maximálisan elégedettek voltak, mi pedig nagyon szerettük ez a művészi feladatot.

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer szecesszió esküvői meghívó

Zöld, barna, narancs - esküvő ősszel és télen

2009.02.05. 16:00 :: scs

A tökéletes színek őszi és téli esküvőre. 

Zöld, barna, narancs. Nem megszokott kombináció egy esküvő tematikájára. Ám a narancs és zöld színek együttese gyönyörű a virágoknál, például hortenzia, orchidea vagy rózsafajtáknál. A téma átívelhet a ruhákra is: a koszorúslányok ruhája zöldben vagy csokoládé színben merésznek tűnhet, ám szintén nagyon jól mutat. A színek felhasználásának csak a fantáziánk szabhat határt, ám az bizonyos, hogy nem egy hétköznapi, de ugyanakkor nagyon izgalmas színkombinációról van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: zöld színek barna narancs

A nap képe

2009.02.05. 15:40 :: ...gabka...

Mit is mondhatnánk? Kell ehhez hozzáfűzni bármit is? :)

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe esküvői fotó

Köszöntünk blogunkon!

2009.02.04. 22:26 :: ...gabka...

Ti ismertek olyan lányt, aki ne lenne oda az esküvőkért?

Mi sem vagyunk ezzel másképp, ezért határoztuk el, hogy belefogunk ennek a blognak az írásába és megmutatjuk ország-világnak, mi az, ami nekünk tetszik, mi mit találunk stílusosnak esküvő és design témakörökben.

Tarts velünk!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása