Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A nap képe

2009.02.14. 07:00 :: scs

A mai nap képe egy rendkívül egyszerű, ám nagyon egzotikus menyasszonyi csokor, egy szál protea pink fátyolba öltöztetve.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pink a nap képe munkáink

Közeleg a tavasz...

2009.02.13. 08:00 :: ...gabka...

Ezt a bejegyzést egy szívemhez közel álló személynek ajánlom, akinek tavaszi esküvőjére már nagyon készülök. Ez a tündéri lány már több ízben lendített át a holtpontokon, ha épp "alkotói válságban" voltam, és ketten együtt már rengeteg csudaszép dolgot alkottunk ezidáig. Őrült izgalmas érzés most az ő esküvőjére tervezni!

Az Ő elképzelése az, hogy nagyon természetes és letisztult dekorációt szeretne látni az asztalokon, fehér és zöld színekből, bár a zöldet inkább csak a virágok zöldje adná. Találtam néhány olyan képet, amelyek ezt a hangulatot adják vissza, és nekem, nekünk is nagyon tetszenek. Így ezeket a képeket és az egész posztot egyúttal Neki ajánlom!

Fehér és zöld, tavaszi esküvői hangulat:

Amennyiben nem csak a fenti két színt tudjuk elképzelni, színesíthetjük, kibővíthetjük a lehetőségeinket:

És végezetül néhány hangulatkép egy fehér-zöld esküvőről:

2 komment

Címkék: tavasz zöld színek

Rusztikus hangulat esküvőre?

2009.02.13. 07:07 :: scs

Elsőre felmerülhet bennünk a kétely: biztosan illik a rusztikus stílus egy esküvő hangulatához? De nézzük csak meg közelebbről a kompozíciót!

Jórészt természetes anyagokból áll a dísz, gallyak, fenyőtobozok és zsákszerű posztó... Ám ami az eleganciáját adja a témának, az rengeteg fehér gyertya, és az ágakon lógó kristályok. Képzeljük csak el, milyen gyönyörű lehet az asztal a gyertyák kristályokon megcsillanó fényében!

Lehet, mégsem olyan idegen a rusztikus stílus az esküvő hangulatától?

Szólj hozzá!

Kacagtató

2009.02.13. 07:00 :: scs

Itt a péntek, újból itt az ideje megalapozni a jókedvet a hétvégére!

Úgy látszik, valaki siet valahová...

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Kék, lila - elegáns színek esküvőre

2009.02.12. 07:07 :: scs

A lila és kék variálására számtalan lehetőségünk van. Már a két szín magában is nagyon jól mutat egymás mellett, ám ami a különlegességét adja ennek a kombinációnak, az, hogy az árnyalatok variálásával különböző hangulatokat  érthetünk el. A sötétlila és világoskék keveréke például nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz az esküvőnek,  de a sötétkékkel is kellemes hangulat érhető el.

A színeket szinte mindenhol használhatjuk, tűsarkún és orchideacsokorban egyaránt.

És végezetül a szokásos példa arra, hogy mi mit tudunk a fenti témában mutatni:

Ez a meghívó különösen kedves a szívünknek, mert egy hozzánk közel álló párnak készült, akik szerették volna a gyermekkori képeiket felhasználni a meghívó készítésekor. Egyszerre vágytak könnyed és fiatalos megoldásra, ugyanakkor szerették volna megtartani az alkalomhoz illő ünnepélyes hangulatot. Fehéren csillogó gyöngyházas papírra készültek el az anyagok, és az eredmény egyszerre volt kicsit bohókás, eredeti és elegáns is.

3 komment

Címkék: színek kék lila esküvői meghívó munkáink

A nap képe

2009.02.12. 07:00 :: scs

A mai nap képe egy montázs Jenny Yoo 2008-as ruhakollekciójából koszorúslányoknak. Nem hiszem, hogy különösebb problémát jelentene bármelyik varrónőnek is, hogy rászabja a nyoszolyólányra a szimpatikus modellt.

1 komment

Címkék: ruha

Valami klasszikus...

2009.02.11. 09:30 :: ...gabka...

Szeretnénk kedvezni azoknak a drága olvasóknak, akik csak kapkodják a fejüket a rengeteg színes bejegyzés láttán, és vágynak már valami hagyományosabbra, valami klasszikusan elegánsra. Biztosan sokan vannak olyanok, akik kislánykoruktól ábrándoznak esküvőjükről és ezt csakis királylánynak öltözve, tradicionális keretek között tudják elképzelni.

Mi is lehetne pompásabb erre az alkalomra, mint a klasszikus fehér szín ötvözése némi arannyal?

Készítettünk fehér és arany témában egy csodás montázst, reméljük, hagyománytisztelő olvasóink tetszését is megnyeri!

A montázsban szereplő mindhárom menyasszonyi ruhát hazai szalonok kínálatából válogattuk. Szívesen küldünk részleteket e-mailben az érdeklődőknek.

Végezetül bemutatunk egy meghívó részletet, mely a mi munkánk arany témában. A nyomtatáskor gyöngyházfényű papírt használtunk, így a végeredmény igazán különleges lett. Ugyanezzel a designnal készültek ültetőkártyák, vacsorakártyák, menük is.

2 komment

Címkék: fehér színek arany esküvői meghívó

De mi is az az esküvő design?

2009.02.10. 14:03 :: ...gabka...

Ha esküvőre készülünk, az bizony rengeteg tennivalóval jár. Egyeztetünk a részletekről emberek tucatjaival. Alvállalkozót keresünk, aki elkészíti a meghívónkat. Virágost választunk, felkeresünk több dekorcéget és ajánlatot kérünk. A helyszínen többnyire beleszólhatunk a teríték színeibe. Ültetőkártyákat, köszönőajándékokat készíttetünk.

Nem lenne könnyebb dolgunk, ha ezek a fontos részletek egy kézben összpontosulnának? Arról nem is beszélve, hogy nem vagyunk mindannyian vizuális és kreatív alkatok, így sokszor jól jönne egy-két szakértő tanács. Az esküvő designja azt jelenti, hogy meghatározunk egy koncepciót, egy "tematikát", amely mentén futtatjuk az esküvőre szükséges összes anyag és kellék tervezését.

A meghívó az első hírnöke az esküvőnknek, így ennek hangulata adja az első benyomást vendégeinknek. Az itt használt színek és képi világ határozza meg egy átgondolt esküvő esetében a további dolgok megjelenését is, legyen szó virágokról, asztali dekorációról, székselyemről szalaggal, terítő színről, a koszorúslány ruhákról, és akár a vőlegény mellényének vagy a menyecskeruhánknak a színéről. A végeredményben minden összhangban lesz egymással és vendégeink harmonikus légkörben töltetik el velünk életünk legfontosabb napját.

Az, hogy esküvőnknek "arculata" van, plusszköltséget nem jelent, sőt, még spórolhatunk is, időt és pénzt egyaránt, hisz ebben az esetben az összes dekor anyag elkészítésével egyetlen céget bízunk meg. Ők profi szakemberek, akik elképzeléseinknek megfelelően segítenek kitalálni a tökéletes színeket és formákat, pénztárcánkhoz igazítva tervezik meg nyomtatott anyagainkat, készítenek el minden dekorációt esküvőnkre.

Nézzünk egy konkrét példát! Egy élénk pink színválasztás a meghívóban, drappos-barnás árnyalatokkal, fás motívumokkal kiegészítve:

Hogyan jelenhet meg a válaszott szín a koszorúslányruhákon, a menyasszonyi csokorban, a kitűzőkben? Íme néhány példa: 

Az utolsó lépcsőfok, a büféasztal pedig így valósul meg a fent meghatározott koncepció alapján:

Biztosan akad olyan olvasó, aki túl merésznek találja ezt az élénk színvilágot, de a hasonló, stílusos esküvő minden pár egyéniségére szabható és bármilyen színekkel és formákkal megvalósítható.

1 komment

Címkék: színek pink barna esküvő design

A nap képe

2009.02.10. 09:11 :: scs

A mai nap képe ez a csodálatos muffinkompozíció, amely tökéletes példája annak, hogy az étel is illeszkedhet az esküvőnk stílusához:

1 komment

Címkék: fehér fekete a nap képe

Esküvő fekete-fehérben

2009.02.09. 18:17 :: ...gabka...

Következzen akkor a sok szín után személyes kedvencem, a fekete-fehér esküvő. Készítettünk egy montázst, mely visszaadja a fekete-fehér esküvők hangulatát és eleganciáját. Reméljük, ezzel az eddig kételkedőknek is megmutathatjuk, hogy a fekete nem jelent egyet a gyászossal!

Szerintünk a lényeg az arányokon múlik. Sok fehér pici feketével mindig nagyon ünnepélyes hangulatot kölcsönöz, és nem kell félnünk attól, hogy az összbenyomás komor lesz.

Akinek tetszik ez a színösszeállítás, de hiányérzete van, ha a képekre néz, bátran kombináljon egy harmadik kísérő színt is a fent említett kettő mellé! Akár a ma oly sokszor emlegetett rózsaszínnel, akár élénkebb megoldást választva, pirossal vagy naranccsal is szép eredményeket érhetünk el!

Végezetül megmutatunk egy olyan esküvőt, melynek fekete-fehér volt a tematikája és a mi munkánk eredménye az összes dekor anyag, a meghívótól kezdve az ültetőkártyákon, szalvétákon, asztaldíszeken át, valamint a ruha tervezésébe és a torta elkészítésébe is bevontak minket. Végeredményében egy átgondolt koncepciójú, igazán mutatós esküvő kerekedett!

 

3 komment

Címkék: fehér fekete színek

Ez egy pink nap

2009.02.09. 14:56 :: scs

Ha ma már volt két rózsaszín bejegyzés, nem mehetünk el szó nélkül emellett a pink szirmokból összeállított menyasszonyi csokor mellett sem:

Szólj hozzá!

Címkék: színek pink menyasszonyi csokor

Rózsakoktél

2009.02.09. 09:43 :: scs

Egy koktél is lehet az esküvő kiegészítő dísze. Egy kevés rózsa ízesítésű vodka, jég, befejezésül rózsaszirom és máris kész a rózsakoktél:

1 komment

Címkék: pink

Rózsaszín, fekete

2009.02.09. 09:20 :: scs

Klasszikus és modern találkozása.

WeddingBatch1_067_06062005
 

Nem tudsz dönteni klasszikus és modern esküvő között? Válaszd az arany középutat! A fekete alapszínként megjelenhet a vőlegény ruháján, a terítéken és az asztaldíszeken - ezzel megadva az esküvő klasszikus jellegét. De egy rózsaszín menyasszonyi csokor, vagy egy rózsaszín asztalkendő rögtön feldobja a hangulatot, ezzel megadva a modernségét a nagy napnak.

Szólj hozzá!

Címkék: fekete színek pink

süti beállítások módosítása