Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Levendula, levendula

2009.02.27. 16:08 :: ...gabka...

A napokban egy kedves baráti pár járt nálunk, akik velem szeretnék készítettni esküvői meghívójukat. A velük való beszélgetés során, mikor kiderült, hogy lila-fehér esküvőt szeretnének, beugrott, hogy milyen kedves dekorációs ötlet lehet és motívumként a teljes esküvőn végigvonulhat a levendula. Befészkelte a fejembe magát a gondolat és rengeteg ötletem lett a témára. Amíg készülnek az anyagok levendula tárgykörben, addig is csodáljatok meg ti is egy montázst, amit készítettem.

A levendulát inkább természetesebb menyasszonyoknak ajánlanám, elegáns esküvőkre nem annyira illik. Kedves és natúr hangulatot kölcsönöz megjelenésünknek. Ahogy a képeken is láthatjuk, köszönőajándékokat is készíthetünk a levendula felhasználásával, illetve egy szalag segítségével bárhova köthetünk néhány szálat, így szinte bármin megjelenhet dekorációs elemként. Erre hamarosan mutatunk néhány általunk készített példát.

Érdekességképpen jegyezném meg, hogy mostanában nagyon trendi dolog a gasztronómiában a levendulát fűszerként használni. Elsősorban édességekben alkalmazzák, de előfordul mártásokban, szószokban, pácokban is. Ha bátrak vagyunk, akkor keressünk egy kreatív cukrászt és kérjünk tőle kóstolót fehércsokis-levendulás tortára, meg fogunk lepődni, milyen finom! (Ne féljünk, nem olyan íze lesz, mint nagymamánk kölnijének.) :)

1 komment

Címkék: színek lila

Különleges asztaldíszek esküvőre

2009.02.27. 09:50 :: scs

Mivel még nem foglakoztunk komolyabban asztaldíszekkel úgy általánosságban, ezért készítettünk egy összeállítást külömböző tematikákkal.

Az első montázs példa egy rendkívül elegáns megoldásra, ahol színezett marabutollakat használnak speciális, a tollakat tartó vázába épített világítással.

A következő négy képen színes, rusztikus szabadtéri esküvőre láthatunk példát. A legédesebb a tányérkon található ajándék, ami egy tobozból készült bagoly.

A következő téma egy romantikus, aprólékosan kidolgozott asztal. Különlegessége a felhasznált anyagokban, a papírvirágokban és a klasszikus színekben rejlik. Az asztal két főre van csak terítve, ezzel intim hangulatot adva a menyasszonynak és a vőlegénynek.

Végül egy erdei, egyszerű, letisztult desingt láthatunk. A virágokat tartó vázát fakéreggel borították be, köré pedig tobozokat szórtak, ezzel tökéletesen visszaadva az erdő hangulatát.

Meg kell mutatnom a tortát is, a kép magáért beszél.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői asztaldísz

A nap képe

2009.02.27. 09:29 :: scs

A mai nap képe egy kisebb összeállíás kaktuszokból. Igen, kaktuszokból! Ugyanis ezt a virágot is elegánssá lehet tenni. 

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe

A nap képe

2009.02.26. 07:07 :: scs

A mai nap képe egy színes asztaldísz, amolyan "fiesta" stílusban.

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe

Hangulatvilágítás - lampionok esküvőre

2009.02.25. 09:00 :: scs

Ahhoz, hogy különleges esti hangulatot adjunk esküvőnknek, nem kell feltétlenül mélyre nyúlni a pénztárcánkba. Olcsóbb, ám mégis nagyszerű megoldásra kínálnak lehetőséget a lampionok.

Pár száz forinttól lehet már kapni olyan lampionokat, amelyekben gyertya világít. Ez praktikusabb is, mint az izzóval működő, hiszen nem kell bajlódni az elektromos kábelek elrejtésével és csatlakoztatásával.

Persze papír helyett használhatunk olajlámpásokat is, amelyek szintén különleges hangulatot kölcsönözhetnek esküvőnknek.

6 komment

Címkék: világítás

A nap képe

2009.02.25. 08:40 :: scs

A mai nap képe egy szintén gyönyörű esésű 2008-as menyasszonyi ruha Junko Yoshioka tavaszi kollekciójából.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér ruha

Menyasszonyi ruhák másképp

2009.02.24. 18:03 :: ...gabka...

Ismét mutatunk néhány egyszerűbb fazonú, szép esésű ruhát. Természetesen szó sincs arról, hogy nekünk ne tetszenének a nagyobb, királylányos menyasszonyi ruhák, de szeretnénk azoknak is kedvezni, akik valami másban gondolkodnak. Klasszikus ruhákkal vannak tele a kölcsönzők, az újságok, de mi hisszük, hogy a hatalmas abroncson túl is van alternatíva az arák számára, még akkor is, ha valóban csodásan mutat a nagy ruha az esküvői fotókon. Különbözőek vagyunk és nem illik mindenki egyéniségéhez, alkatához és stílusához a harangszoknya és a több méteres uszály.

Továbbra is hódít az empire fazon, azaz a mell alatt elvágott szabásvonalú ruhák. Az empire szabás kifejezetten jól áll az alacsony nőknek. A mell alatti szabás miatt hosszabbnak tűnik a derék és a láb. A feltűzött frizura és a magas sarkú cipő még jobban nyújtja az alakot. Ezek a ruhák azonban többnyire kivágottak, így a dekoltázsra irányítják a tekintetet. Sokat segíthet a legszebb forma elérésében egy jó melltartó vagy fűző a ruha alatt.

Deréktól lefelé ez a szabás amolyan "ápol és eltakar" fazon. Az anyag minőségétől függően veszi fel testünk vonalait a ruha. Ha merevebb anyagot választunk, akkor lesz kicsit önmagában is tartása, de például selyemből elkészítve sokkal jobban kiadja formánkat. Egy jó varrónő remek tanácsokat tud adni ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, így biztosan megtalálhatjuk a leginkább hozzánk passzoló megoldást.

Extra tipp: kismamáknak is remekül alkalmazható fazon! :) Kicsit több ráncolás hastájék felett és tökéletes választás várandós menyasszonyoknak is!

Szólj hozzá!

Címkék: ruha

A nap képe

2009.02.23. 09:26 :: scs

Ha már fehér, akkor legyen a a nap képe is egy fehér büfé- és asztaldísz.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér a nap képe

süti beállítások módosítása