Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Pink és narancs - az Esküvő kiállítás legvidámabb témája

2010.02.09. 15:40 :: ...gabka...

Megmondom őszintén, nem voltunk könnyű helyzetben, amikor a lehetséges színvilágok kiválasztására ültünk össze, amivel bemutatkozunk majd a kiállításon. Legyen egyedi és különleges, hiszen sablonokkal nem akartunk megjelenni, szeressük mi is és adjon rengeteg ötletet a kilátogató pároknak is, ugyanakkor azért legyen általánosan kedvelhető és könnyen variálható. Mindenképp szerettünk volna a fehér asztal mellé egy vadabb, meghökkentőbb színösszeállítást is: ez lett a pink és narancs.

Erről a kombinációról írtam már régebben egy hosszabb bejegyzést, és készítettem hozzá egy színgazdag montázst is, ugyanakkor most picit tartottam attól, hogy mi lesz, ha az emberek túl merésznek fogják gondolni a látványt. A végeredmény azonban minket igazolt, egy nagyon kedves, vidám, itt-ott bohókás, fiatalos, nyárias hangulatú dekoráció kerekedett.

Lássuk részleteiben is a képet:

Az asztalt narancs-barack színekben játszó organzával borítottuk. Pink szalvétákat fektettünk a tányérokba, melyekre a téma "legvadabb" elemét helyeztük: a madaras ültetőt. (Ezt narancs kartonból, pink dekorkavicsból és pink tollakból készítettük el.) Az ültetőhöz hasonlóan készült asztalszám is, nagyobb méretben. A számot és a neveket fehér lakkfilccel írtuk a kartonra. Az üvegpoharak széleire narancs papírlepkéket ültettünk, ezek önmagukban is dekorálnak, illetve szintén betölthetik az ültetőkártya vagy köszönőkártya funkcióját is. Az utolsó kártya az asztalon pedig kivágásos technikával készült, egy négyzet alakú hajtott kartonból egy aranyhal formát vágtunk ki.

Az asztal közepére helyeztük el a menyasszonyi csokrot: mély rózsaszín-pink rózsákból, narancs-barack orchidea-fejekből készült, a kilógó ginestra ágak és egy hosszan lelógó pink szalag tették lazává és fiatalossá a kombinációt (természetesen a vidám színeken túl).

Az asztaldekoráció leglátványosabb, már-már térdekorálásba hajló eleme pedig a vázák voltak. Pink plüss vázákba helyeztünk törtfehér fűzfa ágakat, melyre narancs orchideafejeket rögzítettük. Ezek messziről úgy festettek, mint lepkék az ágakon, ezzel rímeltek a poharakra helyezett papírdekorra. Ginestra ágakat helyeztünk még a vázákba, hogy megteremtsük a harmóniát a csokor és az asztaldekor között.

A fent bemutatott téma természetesen elkészíthető bármilyen másik színben is, illetve, akinek tetszik a pink és narancs, de finomabban képzelné el annak megjelenítését, annak javaslom, képzeljen el fehér abroszon hófehér tányérokat, fehér vázákat, bennük az említett ágas dekoráció, és a színes lepkék a poharakon. Az így kapott eredmény szerintem még a konzervatívabb rokonok tetszését is megnyeri.

Végezetül szánnék egy bekezdést a montázsban látható, de nem az asztalon elhelyezett pink-narancs ültetőkre. Itt a színkombinációt grafikával oldottuk meg: pink és narancs háttér előtt fehér vonalak és virágok váltakoznak. Ezzel a motívummal készítettünk menükártyát, meghívót is, valamit ennek inverzét is bemutattuk: amikor fehér háttér előtt a vonalak és a virágok színesek.

Mivel mi nem sablonokból dolgozunk, bármilyen színbeli és formátumbeli eltérést meg tudunk oldani. Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran!

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó köszönetajándék ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz munkáink esküvő kiállítás 2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása