Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Egzotikus esküvők

2010.11.05. 06:30 :: ...gabka...

Köszönjük a cikket és a hangulatos montázsokat vendégszerzőnknek, Laurának!

Ha egy igazán kalandos, egyedi és különleges esküvőre vágysz, utazz el pároddal jó messzire és tartsátok egy egzotikus helyszínen a nagy napot! Ez manapság egyre inkább bevett szokássá válik, ezért szinte mindenhol fel vannak készülve ilyen kérésekre, romantikus tengerparti ceremóniák megszervezésére. Az egyetlen negatívumot én csak abban látom, hogy a szeretteim nem lehetnek jelen az életem egyik legfontosabb napján, de lehet ezt előnyként is felfogni - ki hogy érzi:)

Ma két esküvőt is bemutatunk Nektek:

Amerika barátaim a Bahamákra utaztak, hogy egy közeli barátjuk tanúi lehessenek a jeles napon. A pár a rokonokon kívül sok barátot is meghívott, akik aztán az esküvőt összekötötték egy kis pihenéssel is.

A ceremóniát a Nassau közelében található tengerpari Compass Point Beach Resort-ban tartották, ahol a pár a tengerre épített pici mólón mondhatta ki a boldogító "yes"-t. A koszorúslányok egyforma pink ruhákban pompáztak egyforma fehér csokrokat szorongatva, és mindenkinek jutott egy pár is, akik öltöny helyett csak fehér inget pink virág kitűzővel és fehér nadrágot viseltek.

Az esküvő után a vacsorát is a parton tartották, ahol szépen megterített asztalok várták a vendégeket és mindenki kapott egy-egy frissen sodort szivart is.

Barátaim elmondása alapján hatalmas élmény volt ez a hétvége, sokáig fogják emlegetni ezt a különleges lagzit.

A másik esküvő résztvevői pedig egy magyar pár. Ők Balin ünnepelték egybekelésüket. Sajnos nem vehettünk részt a nagy napon, pedig szívesen ajánlkoztunk, hogy belepréseljük magunkat a bőröndjükbe:)

Itthonról megszerveztek előre mindent a helyiek segítségével: a helyszínt, az anyakönyvvezetőt, a fotóst, a díszeket, stb. Egyedül a ruhát kellett maguknak vinniük és persze a gyűrűket (amit egyébként ott vásároltak).

Ők is a tengerparton mondták ki az igent, és a menyasszony tanúja a bali-i magyar konzul asszony volt.

Azt mesélték, hogy fantasztikus volt, jól érezték magukat és mindenki nagyon sokat segített, hogy tökéletes legyen a napjuk.

Ha esetleg bárki kacérkodik a gondolattal, hogy akár a Bahamákon, akár Balin tartsa esküvőjét, tudunk még pár hasznos tippel szolgálni.

Jó ábrándozást mindenkinek a hétvégére! :)

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői helyszín olvasóink küldték

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása