Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Elindult a babadesign blog! :)

2010.11.18. 18:00 :: ...gabka...

Szemfüles olvasók könnyen felfedezhetnek némi hasonlóságot a babadesign és a wedding design logói között: a design feliratot szinte ugyanúgy meghagytam, ezzel is jelképezve a kapcsolatot a két oldal alkotói között.

Amikor tavaly tavasszal útjára indítottuk esküvős szolgáltatásunkat, magunk sem reménykedtünk ekkora népszerűségben. Nagyon jó érzés látni, hogy ennyien olvastok és szerettek minket, követitek tanácsainkat. Megtiszteltetés kivenni a részünket a boldogságotokból és még szebbé tenni a nagy napotokat!

Sokakkal közelebbi kapcsolatba kerülünk a megbeszélések során, megvan a kölcsönös szimpátia, és szomorúak vagyunk, miután vége az esküvőnek, mert többet nem dolgozhatunk együtt... Többen mondtátok már, hogy milyen kár, hogy nem lehet újra közösen tervezni, gondolkodni.

Sokat töprengtem azon, mi lehetne az, amivel előrukkolhatnék, pedig a válasz egészen kézenfekvő. :) Mi következik az esküvő után, mint újabb nagy lépés? A gyermekvállalás...

Mi az, amit mi a baba témában nyújtani tudunk? Ahogy körülnéztem, azt tapasztaltam, hogy nincsenek egyedi és különleges értesítőkártyák, gratuláló képeslapok, keresztelő meghívók. Ha jönnek az ünnepek, a gyermek fényképével készült üdvözlőlapokkal kedves meglepetést szerezhetünk a családnak. Elérkezik az első szülinap, majd sorban a többi, zsúrt rendezünk, meghívót, dekorációt, tortát rendelhetünk.

A babadesign célja, hogy mindezekben segítsen Nektek elérhető áron! Az esküvői szolgáltatásokkal ellentétben itt nem törekszünk arra, hogy minden munkánk különböző legyen, hanem folyamatosan bővítjuk azt a minta kollekciót, melynek darabjai személyre szabhatók a bébi fotójának felhasználásával és a színek változtatásával.

Ezen a blogon a wedding designhoz hasonlóan, a tőlünk megszokott könnyed hangvételben publikálunk majd írásokat, nem csak szigorúan véve a saját munkáinkat tesszük közzé, hanem egyéb érdekes, mulatságos, szórakoztató cikkeket is olvashattok baba témában.

Köszönjük, hogy velünk tartotok itt is! :)

Cikk forrása: babadesign

Szólj hozzá!

Címkék: babadesign

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása