Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Fekete-fehér esküvői meghívó családi címerrel

2010.05.09. 08:30 :: ...gabka...

Helena és Tamás Bécsben élő kedves pár. Helena rendszeres olvasója volt a blogunknak, és amikor eljött a pillanat, hogy esküvői meghívót kellett találniuk, azt mondta Tamásnak, hogy ő nem is akar mástól ajánlatot kérni, csakis hozzánk fordul, annyira biztos volt abban, hogy megtaláljuk majd a közös hangot és érteni fogjuk, mit szeretnének. Tamás eleinte szkeptikus volt, és több helyről szeretett volna információt, de rábízta Helenára a kapcsolatfelvételt. Ezt a történetet Helena mesélte utólag, és jót mosolyogtunk rajta együtt. Szerencsére minden pont úgy történt, ahogy Helena előzetesen gondolta, és a személyes találkozás Tomi esetleges kételyeit is eloszlatta. :)

Helena konkrét tervekkel keresett meg: fehér, rusztikus papírra szürke, vadászattal kapcsolatos motívumokra gondolt. Mivel az esküvő helyszíne egy csodás ausztriai kastély lesz, ezért úgy érezte, nincs szükség a grafikai anyagok cifrázására, hiszen a kastély önmagában is gyönyörű, inkább finom kiegészítőként szerepelnek majd a nyomtatott anyagok. A beszélgetésünk során kiderült, hogy Tomi családjának van egy szép címere, így abban maradtunk, hogy fácán helyett ezt tesszük a meghívóra, mégis személyesebb megoldás. A natúr stílusú meghívóink nagyon tetszettek nekik, így megegyeztünk, hogy azt a koptatott háttér grafikát felhasználjuk az ő terveikhez is, fekete-fehérben.

Egy kalandos mintaív átadást követően az M0-ás péceli lehajtójánál, megtörtént a jóváhagyás és elindítottuk a gyártást, majd Tomi a héten átvette a kész meghívókat.

Sajnos a távolság miatt a virágdekoráció nem a Wedding Design csapatának munkája lesz majd, de egyéb grafikai anyagokat mi készítünk még az esküvőre. Érdekességképpen említeném meg, hogy a pár fotósa Nikaa lesz, miután Helena beleszeretett egy mintaképbe, amelyet a blogunkon látott.

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete esküvői meghívó munkáink

Újabb natúr esküvői meghívó

2010.05.08. 09:00 :: ...gabka...

A natúr, barnás hangulat töretlen népszerűségnek örvend, továbbra is nagyon sokan szeretitek, de azért emellett szerencsére számtalan egyedi megkeresésünk is van, aminek nagyon örülünk! Elindult az esküvői szezon és mi fejest ugrottunk a munkába, ezért is volt a napokban a blogon viszonylag nagyobb csend. Rengeteg stílusban alkotunk és valósítjuk meg menyasszonyaink álmait, ezekről a munkákról folyamatosan jelentkezünk majd beszámolókkal, montázsokkal.

A következő meghívóban az volt a különlegesség, hogy Zsuzsi és Gergő azt kérték, hogy próbáljam meg valahogy a hüllő mintát belevinni a grafikába. Abban maradtunk, hogy mindezt nagyon finoman, alig észrevehetően tesszük majd, hiszen nem akartuk, hogy sok legyen az összhatás, vagy felemás az eredmény. A meghívó fő motívumát rám bízták, csupán annyit szerettek volna, hogy stilizált növény mintát tervezzek. Mivel a meghívó közepére kérték a monogramjukat, így arra gondoltam, keretszerűen foglalom körbe a két betűt:

 

Ez a meghívó is rusztikus papírra készült el, a "szokásos" natúr barnás koptatott háttérrel, egyedivé pedig a halvány kígyóbőr minta és a növényes keret tette.

Zsuzsival és Gergővel találkozunk még, hiszen további dekorációs anyagok elkészítésével is megbíztak minket, így a cikkemnek folytatása következik! 

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Zöld esküvői meghívó tukánmadárral :)

2010.05.07. 14:58 :: ...gabka...

A címben szereplő nem mindennapi meghívó egy nagyon szimpatikus fiatal párnak készült, akikkel az esküvő kiállításon találkoztunk először személyesen. Orsi és Ákos már akkor eldöntötték, hogy mindenképpen velünk szeretnék elkészíttetni esküvői dekorjukat.

Az első megbeszélést követően konkretizálódtak az elképzelések: zöld és fehér színvilág, ízléses, elegáns és egyedi dekoráció, tollakkal, kristályokkal kiegészítve.  Mikor megkérdeztem tőlük, hogy van-e valami rájuk jellemző motívum, amit felhasználhatok a meghívó tervezése során, Orsi elmondta, hogy mindketten nagyon szeretik a tukánmadarat, és ha lehetne, akkor ezzel kezdjünk valamit.

Nem mondom, hogy nem lepődtem meg picit, de rögtön nagyon tetszett az ötlet, épp amiatt, mert még soha hasonló kérést nem kaptam, így biztos voltam benne, hogy nem mindennapi végeredmény fog születni, és így is lett. :)

 

Orsival és Ákossal azóta már többször találkoztunk személyesen, készítettünk nekik mintadekorációt, túl vagyunk egy helyszínváltozás okozta kellemetlenségen, ami miatt kicsit át kellett alakítanunk az eredeti terveket, de a szimpátia töretlen és az együttműködésünk remek. 

A teljes esküvői dekorációt mi készítjük számukra, és grafikai területen az átlagosnál több szép dolgot rendeltek tőlünk: ültetőkártyát, menükártyát, asztalszámot, ültetési rendet, ételkártyákat a svédasztalra, így igazán harmonikus lesz az összhatás minden apró részletében.

Orsi, Ákos, bár még fogunk találkozni az esküvőtök napjáig, engedjétek meg, hogy innen is nagyon sok boldogságot kívánjak Kriszta és a magam nevében, egyben köszönjük azt a megtisztelő bizalmat, amellyel az első perctől kezdve fordultatok hozzánk! 

Az esküvőről pedig képes összeállítással jelentkezünk!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Elegáns meghívó fehérben és aranyban

2010.05.07. 14:19 :: ...gabka...

Nehéz helyzetben van a grafikus, amikor a legrégebbi barátnője megy férjhez. :) Ilyenkor sokkal nagyobb a felelősség, és a közelség sem mindig könnyíti meg a munkát. Ha valakit ismersz több, mint 20 éve, akkor már annyi mindent tudsz róla, hogy nehéz kiragadni a legjellegzetesebb dolgokat, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a meghívó nem egy embernek készül, hanem egy párnak, így a vőlegény igényeit is szem előtt kell tartani.

Mindazonáltal Viki szólt, én terveztem, a nyomda kivitelezett, és mindezzel készen voltunk egy héten belül. :)

Viki és Zoli egyszerű, letisztult, kártya formátumú meghívóban gondolkodtak, arany és barna színvilágot képzeltek el fehér alapon. Csillogós papírt és arany borítékot választottunk a tervekhez és ezekkel lett igazán kerek az összhatás:

 

Vikiéknek a teljes esküvői dekorációt mi készítjük majd, így további képes beszámoló várható!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fehér arany esküvői meghívó munkáink

Narancs és barna esküvő a Dunán

2010.05.04. 11:05 :: scs

Gőzerővel indul a esküvői szezon - ezért is hallgattam az elmúlt 1-2 hétben, ugyanis nagyon sok előkészületen vagyunk túl. Kicsit át is térnék a magam részéről a saját munkák bemutatására, ugyanis a rengeteg esküvői dekoráció mellett már csak erre lesz időm. Na de nézzük is meg, mire kellett ilyen sokáig készülődni!

Blogunk egyik kedves olvasójának az esküvőjét készítettük, mondhatni az elejétől a végéig. A meghatározó két szín a barna és a narancs volt. Gabka készítette az esküvői meghívót és a ketubát, amit már láthattatok a blogon. Már az asztaldísz mintát is láthattátok - ami sajnos picit módosult, köszönhetően a vulkánkitörésnek, ami miatt nem tudtuk beszerezni az eredetileg tervezett virágokat külföldről.

A menyasszonyi csokor egy pár héttel ezelőtti munkánkból tetszett meg a menyasszonynak, amely narancs kálákból készült kerek csokor, és ezt egészetettük ki narancs torkú, fehér orchideával. A vőlegény kitűző szintén ebből a két virágból állt. A szülőknek is készültek csokrok, amit szintén láthattok a montázsban, azokban narancs rózsa került a kála mellé.

A válaszott színvilágot az esküvői dekoráció szinte minden elemén végigvittük. Az Európa hajóra bevezető hidat barna textillel, narancs masnikkal és bambuszrudakra helyezett lampionokkal díszítettük.

A hajó belsejében rengeteg munka volt. Az összes oszlopot narancs anyaggal vontuk be, ami alá égőfüzér került, az oszlopokat pedig barna ívekkel kötöttük össze. Rendkívül hangulatos összképet eredményezett ez a dekoráció! Az asztalokra barna napront és narancs asztalfutót tettünk, hogy tovább fokozzuk a színvilág adta lehetőségeket. Az esküvői asztaldíszek hántolt, göcsörtös faágakból készültek, melléjük narancs kála került.

A könyöklőkre éa büféasztalokra apró virágdíszek kerültek narancs rózsából. A hajó második szintjére pedig az esküvői asztaldíszek felnagyított változatát tettük, hatalmas padlóvázákban.

Ami igazán "hősies" feladat volt a részünkről, az a hajó legfelső szintjének a dekorálása. Hatalmas szélviharban dolgoztunk, ami igencsak megnehezítette a munkát, sokszor vitte a szél a több száz méternyi textíliát. A korlátok díszítésén kívül lampionokat feszítettünk ki bambuszrudakra, amelyekbe elemes világítást tettünk, ami estére igazi partihangulatot adott a terasznak.

Ahogy a minta fotózásnál is láthattátok már, a meghívó motívumát felhasználva készültek el a menükártyák az asztalokra, ezekből minden körasztalra 2 db-ot helyeztünk ki.

Az ifjú pár ötlete az volt, hogy asztalaikat nem számozzák, hanem egy-egy folyóról nevezik el, így készültek el asztalszámok helyett az asztaltáblák, amelyeknek egyik oldalán az asztal neve, másikon pedig az ott helyet foglaló vendégek neve szerepelt. (Ez nagyon jó ötlet lehet olyan esetben, amikor nem akarjuk meghatározni, hogy egy asztaltársaságon belül ki kinek a szomszédságában foglaljon helyet.)

Ami még szintén készült, de a fotókon nem látszik: a bejárat két oldalára 2-2 nagyméretű plakát. Egyik plakáton a hajó alaprajza volt látható az asztalok elrendezésével és neveivel, a másik plakáton pedig a vendéglista, ahol ABC sorrendben mindenki kikereshette saját nevét és megtalálta, hogy melyik asztalnál fog ülni a vacsora során. (Minden olyan esküvőre szoktuk javasolni az ülésrend kifüggesztését, ahol már 80-100 vendég van jelen, ennyi ember ugyanis nem tudja már segítség nélkül gördülékenyen megtalálni a saját székét.)

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fehér színek barna narancs világítás esküvői meghívó esküvői dekoráció köszönetajándék ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző munkáink

süti beállítások módosítása