Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Sárga menyasszonyi csokor...

2010.05.21. 16:53 :: scs

... helyett szülinapi csokor. Ugyanis ma hetven éves a Kossuth-díjas szinésznőnk, Pécsi Ildikó. A születésnapi partyjára kértek fel minket, hogy készítsük el a csokrát, illetve egy díszt hetven szál sárga rózsából!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: sárga menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Napi cukiság - újabb rajzos meghívó

2010.05.21. 12:32 :: ...gabka...

Megint egy nagyon kedves meghívót mutatok meg Nektek, amely egy nagyon helyes fiatal pár számára készült. Nem is szaporítanám a szót, mert szerintem a rajz önmagáért beszél...

A meghívó érdekessége az lesz, hogy a felhők és a virágok egy pauszra lesznek nyomtatva, és amikor ezt felhajtjuk, ott marad a szöveg és a rajzolt párocska. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez egy réteges meghívó lesz. :)

Megpróbálom majd ügyesen fényképpel is visszaadni a fent leírtakat, amint elkészül a nyomtatás.

Réka és Lala, Nektek pedig kívánjuk, hogy maradjatok ilyen boldogok egy életen át!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: bordó esküvői meghívó munkáink

Natúr meghívó növény motívumokkal

2010.05.19. 21:17 :: ...gabka...

Abszolút kedvenc lett olvasóink körében az a bejegyzés, amelyet Melinda és Isti meghívójának tervezésekor tettem közzé. Az ott bemutatott két féle terv azóta rengeteg párt inspirált. Én magam nagyon szerettem az első verziót, amikor világos az alap és a növényminták színesek, így megörültem, mikor Franciska és Tibi azzal hívtak fel telefonon, hogy nekik annyira megtetszett ez a terv, hogy épp ilyet szeretnének maguknak.

Kíváncsian vártam, milyen lesz a kész nyomat a rusztikus felületű papírra - mert sajnos nem mindent bír el ez az alapanyag, és ilyen világos színeknél nem biztos, hogy szépen sikerül a nyomat - és a végeredmény egyszerűen tökéletes lett:

 

Franciskának és Tibinek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk és reméljük, hogy épp úgy sikerül nem mindennapi esküvőjük, ahogy megálmodták maguknak!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld barna esküvői meghívó munkáink

Napi cukiság, avagy absztrakt rajzos meghívó

2010.05.18. 16:03 :: ...gabka...

Újabb meghívót mutatok be, melyet Sanyi kollégám tervezett. A rajzos stílus abszolút fekszik neki, és már sokadszorra bizonyítja rátermettségét ezen a téren. Hál istennek már a menyasszonyok sem lepődnek meg, ha egy fiú a grafikus, és remekül tudnak együttműködni Sanyival. :) Nekem pedig természetesen hatalmas segítség, hogy nem mindent egyedül tervezek.

És akkor következzen az újabb gyöngyszem, a legfrissebb mű, amely épp a nyomdai kivitelezés szakaszában jár:

 

Kingának és Ádámnak nagyon sok boldogságot kívánunk, azzal a mottóval, melyet meghívójukra idézetnek is választottak:

azt írom + most egy smsbe
hogy beléd vagyok kedvesem esve
vágyak dobálnak partra kivetnek
billentyűzárát oldd ki szívednek

Varró Dani: sms

 

Update: egy fénykép a kész meghívóról (sajnos nem adja vissza tökéletesen a papír rusztikusságát):

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Tavaszi menyasszonyi csokor

2010.05.18. 11:24 :: scs

Bár a tavasznak jelenleg a legapróbb nyomát sem látni, nézzétek meg a hétvégi kockás abroszos esküvő tavaszi hangulatú menyasszonyi csokrát, amely rózsából, tulipánból és orgonából készült.

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Super Mario esküvői torta

2010.05.17. 18:29 :: U.Monka

Van-e olvasóink között olyan, aki nem találkozott valamilyen formában a Super Mario játékkal? Nem hiszem. Nekünk is volt otthon Nintendo konzolunk és Game Boyunk is, és bizony mindkettőhöz megvolt ez a játék. (igaz, az előbbihez gyárilag ezt csomagolták, de a Game Boyt Tetrissel adták, szóval ahhoz meg kellett szerezni) :)

Vannak azonban olyan Super Mario fanok (hogy ne a geek szót használjam), akik nem nőnek ki a játék lázából (és a gyerekkorból), és még esküvőjükön is felbukkannak a játék figurái. :) Az alábbi képösszeállításon látható torta igazi "kincs", mikor rábukkantam, tudtam, hogy ezt muszáj Nektek is megmutatni!

Itt van az összes spéci arc a játékból, Mariótól kezdve Luigin és Joshin át, de még a gombák is felbukkannak. Legszebb megoldás azonban a jobb alsó képen ízlésesen a menyasszonyi csokorba "rejtett" zöld bónusz élet gomba. :) Mit is mondhatnék még?! Mario wins! :)

A kép forrása: http://smithz2.tumblr.com/

Megosztás

Szólj hozzá!

Fröccs és kockás abrosz

2010.05.17. 12:07 :: scs

Az egyik kedvenc helyszínünkön dolgoztunk a hétvégén, ugyanis az egy igazán különleges - számunkra legalábbis igen kedves - hagyományörző helyről van szó.

Az 58-as kisvendéglő, a régi 58-as villamos végállomásának épületében kapott helyet. Sok mindent fel kellett újítani, de vigyáztak arra, hogy megtartsák a hely eredeti szellemiségét. Nem valami puccos hagyományőrzésre kell gondolni, hanem egy igazán házias és kedves helyre - legalábbis azoknak, akik szeretik a fröccsöt és a kockás abroszt! :)

Az esküvői asztaldíszek nagyon szép befőttes üvegekbe kerültek, amelyek igazán passzoltak a szódás és a fehérboros üveghez az asztalokon. Mécsestartók is befőttesüvegekbe kerültek, ám kisebbekbe. Ezt a helyszínt egyszerűen felesleges túldíszíteni, ugyanis az csak belerondítana a hely szellemébe. Nem is húzom tovább a szót, a képek magukért beszélnek:

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

süti beállítások módosítása