Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A nap képe

2010.06.04. 12:49 :: U.Monka

Hogy a hét utolsó munkanapja, annak is az utolsó órái még gyorsabban és mosolyogva teljenek, íme egy aranyos poén:

A kép forrása: picsdigger.com

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

Nyáresti fények

2010.06.04. 09:12 :: ...gabka...

Június van, de ebből sajnos mit sem érzékelünk... Én a magam részéről már nagyon vágyom a kiülős nyári estékre, és úgy sejtem, ezzel nem vagyok egyedül. :)

Ezt a hangulatot szeretném megidézni az alábbi montázzsal. Egy egyszerű és nagyon jópofa ötletről van szó, amelyben borospoharak és mécsesek és némi papír segítségével készíthetünk lámpásokat egy kis kézügyességgel.

Nekem nagyon tetszik, már el is képzeltem ugyanezt színes pauszpapírokból elkészítve, a teraszunkon, egy meleg estén, miközben a férjemmel egy szép vörösbort kortyolgatunk és örülünk az életünknek... :) Csak jöjjön már az a nyár!

A lenti linken sablont is találhattok, valamint leírást a lámpások elkészítéséről. Angolul beszélők előnyben!

Forrás: Casasugar

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: gyertya világítás mécses esküvői dekoráció készítsd magad

Mi kerüljön a torta tetejére?

2010.06.03. 11:30 :: ...gabka...

Nem vagyok oda semmiféle figurás megoldásért, ami egy torta tetejét szokta díszíteni. Készíthettem volna egy rémes montázst az ellenpéldákból, sajnos ezekből van a legtöbb. Ahogy az esküvő minden területén, torta témában is uralkodik a giccs, igazán kár.

Az utóbbi időben megjelentek olyan tortafigurák, amelyek valamilyen vicces helyzetben ábrázolják a párt. Ezeken mindig jót mulatok, de azért élesben, egy szép esküvői tortán nehezebben tudom elképzelni, hiszen nem illik mindenkihez a mókás stílus.

Viszont amit most találtam, az fantasztikus, egyszerre visszafogott és finom, és ami a hab a tortán (hogy ezzel az ideillő szófordulattal éljek) az, hogy papírból készül. :)

Mit gondoltok? Ugye, hogy nem sablon megoldás?

A részleteket elnézve azt hiszem, nem véletlen, hogy 100 dollárt kérnek érte... :)

Forrás: Concarta

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fehér torta esküvői dekoráció

Csajos hajbavaló csodák

2010.06.02. 16:59 :: ...gabka...

El vagyunk merülve a munkás hétköznapokban, ezért hallgattunk pár napot, most azonban nem tudtam szó nélkül elmenni ezek mellett a gyönyörű hajdíszek mellett, melyek ékszerként is megállják a helyüket:

Ügyes kezű menyasszonyok készíthetnek is maguknak hasonló szépségeket!

Nagyon vonzódom az ilyen jellegű kiegészítőkhöz, talán épp azért, mert olyan ritkán van lehetőségünk ilyesmit hordani a XXI. században... Kár. :)

Hamarosan megmutatjuk Nektek újabb munkáinkat is, addig kérjük, legyetek türelemmel, és persze nézzétek minden nap a Wedding Design blogot! :)

Forrás: YJ Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ékszer hajdísz

süti beállítások módosítása