Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Szilvi és Márk - a készülődés pillanatai

2010.09.19. 11:30 :: ...gabka...

Szilvi és Márk először esküvői meghívó témában keresett fel engem. Egy szép és finom ezüst grafika készült nekik, majd a teljes esküvői dekorációval, virágokkal  kapcsolatban is csapatunkat bízták meg, illetve menükártyát és ültetőket is terveztünk a nagy napra.

Az egész esküvőt a visszafogott elegancia és ízlésesség jellemezte, az ezüst, krém és halványrózsaszín színeket hívtuk ehhez segítségül.

Szilvi a héten küldött egy kedves e-mailt benne néhány esküvői fényképpel. Örömmel láttam, hogy a finomság a fotókban is visszaköszön, úgy éreztem a képeket megpillantva, hogy tökéletesen sikerült visszaadni Szilvi és Márk stílusát, azt a hangulatot, amely az esküvőjüket meghatározta.

Nem véletlenül - a pár fotósa ugyanis a Nikaa Photography volt, akinek látásmódjára és fényképeire a finom érzékenység, visszafogott romantika, jó ízlés jellemző. Hogy a tehetség öröklődhet, arra kiváló példa Nikaa családja, ő ugyanis a lányával közösen vállal fotózást, és a következő képek is a 20 éves Hanna munkái:









Fotó: Nikaa
Virágok: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás nyakkendő esküvői fotó menyasszonyi csokor vőlegény kitűző munkáink

A tűzoltó esküvője

2010.09.17. 07:30 :: ...gabka...

Bizony nagyon régen volt már, amikor mutattunk nektek néhány fotót egy igazán különleges, túlnyomórészt piros színben pompázó esküvői dekorációról. Ígértük akkor, hogy mutatunk még néhány fotót, amelyen látszik minden olyan megoldás, ami igazán ötletessé tette ezt az egyedi esküvőt.

Következzenek hát a képek, melyek igazán önmagukért beszélnek, avagy milyen egy vérbeli tűzoltó esküvője:

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: torta piros esküvői dekoráció gyűrűpárna menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző munkáink

Orsi és Ákos - Az apró részletek

2010.09.16. 08:00 :: ...gabka...

Utolsó bejegyzésemhez érkeztem, már ami Orsiékat illeti. Megmutattam már a komplett esküvői dekorációt, illetve volt egy poszt néhány szuper esküvői fotóval. Ebben az írásomban ígéretet tettem arra, hogy megmutatom még azokat az elemeket, amelyek teljessé tették a design-t, amik miatt igazán stílusos esküvő kerekedett.

Ékszer, kiegészítő, cipő, smink, körömlakk, nyakkendő, mandzsettagomb. Ezek azok a kellékek, amelyek mindenki számára könnyen rendelkezésre állnak és tetszőlegesen alakíthatóak! Nem kerül sokba feltétlenül az, hogy jól nézzünk ki és jól érezzük magunkat a bőrünkben az esküvőnkön!

Aki nem szeretne teljesen eltávolodni a klasszikus fehér menyasszonyi ruha és sötét öltöny párosától, az merítsen ihletet a fenti képekből! Mennyire más hangulata lenne például egy esküvőnek, ha lila helyett piros lenne a kiegészítő szín... Ha valaki kedvet kap ahhoz, hogy kipróbálja, feltétlenül küldjön képeket nekünk! :)

Fotók: Bell Studio

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő cipő smink lila nyakkendő menyasszonyi csokor esküvő design

Őszi esküvők II.

2010.09.15. 10:03 :: ...gabka...

Bár az időjárás szerencsés fordulatott vett az utolsó témába vágó írásom óta, már szeptember közepénél járunk, és szép számmal vannak esküvők még október hónapban is.

Szerintem nincs is szebb egy igazi napsütéses őszi szombat délutánnál, és a természet is remek lehetőségeket ad a kültéri fotózáshoz. Ahogy már több ízben elmondtam: ilyenkor legalább nem folyik le rólunk az összes smink, és biztosan nem lesz 35 fok, bár kétségkívül kell némi mázli ahhoz, hogy az időjárás épp a választott hétvégén legyen ilyen. :)

Mutatok néhány fotót a témában:

Végül pedig, amennyiben mégis úgy alakult, hogy esős napot fogtunk ki, akkor sincs okunk elkeseredni, ez akkor is a mi napunk. Vannak, akik előnyt is kovácsolnak belőle egy csodás fotó erejéig:

Képek forrása: Greenweddingshoes

Szólj hozzá!

Címkék: ősz fotózás esküvői fotó esküvő design

Orsi és Ákos - A szezon legstílusosabb esküvője II.

2010.09.14. 09:01 :: ...gabka...

Megmutattam már a mi részünket Orsi és Ákos fantasztikus esküvőjéből, most azonban szeretnék néhány képet közzétenni az ifjú párról is:

Külön felhívnám a figyelmet a lila masnira a csuklón, a smink színeire, a körömlakkra... (A nyakkendőt már külön kiemeltem.) Mintha ugyanabból a színskálából dolgozott volna a sminkes, mint a menyasszonyi csokor színei. Nagyon szuper az összhatás! És akkor még nem láttátok a menyasszony cipőjét, a völegény öltönyének a bélését, ingjének mandzsettagombját. :) Tervezem, hogy ezeket is megmutatom, mert nagyon tetszik a harmónia és az átgondoltság, ahogy Orsiék figyeltek az összes apró részletre!

Minden olvasónknak szeretettel ajánlom ezeket az ötleteket a figyelmébe! Aki úgy érzi, hogy szeretne megmaradni a hagyományos fehér menyasszonyi ruhás - sötét öltönyös keretek között, de szívesen megmutatná egyéniségét az esküvője napján, annak tökéletes választás az ehhez hasonló kicsi, de fontos részletek személyre szabása. Az Orsiék által választott sötétlila szín karakteres megoldás, én személy szerint imádom (bár nekem a fekete volt a választott színem a fehér mellett annak idején, így nem csoda, hogy bejön...). :) Aki úgy érzi, hogy ez sok lenne neki, az képzelje el a látványt egy halvány, pasztell árnyalattal, és az eredmény máris sokkal lágyabb lesz!

Hajrá, lányok, színekre fel! :)

Virágok: Wedding Design
Fotó: Bell Studio

Szólj hozzá!

Címkék: színek lila menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző munkáink

Viki és Zoli különleges esküvője a golfpályán II.

2010.09.13. 09:01 :: ...gabka...

Részletesen beszámoltam egy montázzsal kiegészítve Viki és Zoli esküvőjéről nemrég, most azonban megkaptuk az összes elkészült fotót, így szeretnék még néhány szép képet megmutatni, elsősorban a mi munkánkra fókuszálva:

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér pink esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor menükártya esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző munkáink

süti beállítások módosítása