Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A legkülönlegesebb karikagyűrű

2010.09.25. 12:50 :: ...gabka...

Mit szólnátok a gondolathoz, hogy a szerelmetek érintését egész nap magatokon hordhatnátok? :) Hát nem romantikus? :))

Létezik olyan csapat, aki ezt megvalósítja anélkül, hogy giccsbe hajlana az eredmény. Nekem nagyon tetszik, és az ára sem elérhetetlen!

Íme az egyedi karikagyűrűk a társunk ujjlenyomatával:

Interneten megrendelhető, mindenkinek egyénileg készítik el az átküldött ujjlenyomatok felhasználásával!

Forrás: Fabuluster

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer ezüst esküvő design

Vőlegény kitűző krém rózsából

2010.09.24. 00:01 :: ...gabka...

Nemrég tettünk közzé egy fotót egy nagyon letisztult, csak krém rózsákból összeállított menyasszonyi csokorról, most megmutatom egy jól sikerült fényképpel a hozzá tartozó vőlegény kitűzőt is:

Olga és Zoltán meghívóját is láthattátok már, csokoládébarna és tejeskávé színösszeállításban terveztük meg őket, és őszies motívumokat, szőlőt használtunk grafikai elemként. Ugyanebben a hangulatban készült el a teljes esküvői dekoráció is, amelyet a napokban szintén bemutatok minden részletére kiterjedően!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: krém vőlegény kitűző

Főszerepben a papír

2010.09.23. 07:10 :: ...gabka...

Aki eddig azt gondolta, hogy a papír alapú termékek maximum kiegészítő szerepet tölthetnek be az esküvői dekorációban, az most jól figyeljen! Megmutatom, hogy van lehetőség a meghívó-ültető-menükártya hármason túl is, mégpedig nem is akármilyen! :)

Volt már példa kreatív papírtermékekre ezen a blogon, mint a papírból készült tortadísz, de amit most láthattok, az egészen más, hiszen a papír határozza meg a komplett dekort.

Az alábbi képekre bukkantam és be kell valljam, nagyon tetszenek (persze bennem biztos van némi elfogultság a területemből adódóan).

Könyvmolyoknak és könyvtárosoknak különösen ajánlom! :)

Forrás: Outstanding Occasions

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció esküvő design

Viki és Tamás - egy elegáns őszi esküvő

2010.09.22. 07:30 :: ...gabka...

Vikinek és Tamásnak az esküvői meghívóját már megmutattuk, akkor rózsaszín-zöld és kevés barna színkombinációban dolgoztunk.

Ezt a letisztult, finom hangulatot vittük tovább a dekorációban is. Viki küldött néhány fotót, ezek azonban csak előhírnökei a teljes képanyagnak, így várható még egy bővebb bejegyzés a tényleges alkotásainkról!

A következő két képen a szép menyasszonyt és a rózsából készült menyasszonyi csokrot csodálhatjátok meg:

Nem bírom megállni, hogy ne mutassak meg még két fotót Vikiékről. Az elsőt azért, mert úgy bájos, ahogy van. A másodikat pedig azért, mert nagyon tetszik, hogy "kihasználták" az időjárást egy fantasztikus fotó elkészítésére!

(Esőben történő fotózásról már én is írtam és biztattam rá mindenkit, örülök, hogy most látok rá példát is!)

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás esküvői fotó menyasszonyi csokor munkáink

Találós kérdés

2010.09.21. 08:32 :: ...gabka...

Esküvőre készül, de nem mindenki kéri, csokor, de nem a menyasszonyé, természetes anyagokból kötik, de nincs benne virág, mi az? :)

Esztertől kaptam tegnap néhány fotót az esküvőjükről, és az egyik kép különösen megfogott. Már jó ideje dolgozom az esküvők világában, de ilyet még nem láttam...

Kitaláljátok, mi van a képen és mi a funkciója? :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása