Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Ötletes köszönőajándékok

2010.10.01. 12:00 :: ...gabka...

Nagyon sokszor kapjuk kérdésként, hogy milyen köszönőajándékot javaslunk, ami nem a szokásos cukor-mandula-mécsestartó? Összegyűjtöttem egy csokorra való jópofa ötletet, hátha sok menyasszony tud majd ebből ihletet meríteni! :)

Az ötletek balról jobbra, fentről lefelé:

1. Kolibris kártya szalaggal: esküvői meghívónk meghatározó motívumával készülhet, hátoldalára kézzel ráíratjuk személyes üzenetünket, ezt bármely köszönetajándékra ráköthetjük, amelyre nem lehet matricát ragasztani

2. kolibris kártya kis üvegre kötve: ebben az üvegben levendulás só van, de bármilyen egyéb gasztronómiai érdekességet el tudok képzelni (fűszerek például)

3. különleges kézműves sütemények

4. pozsgás növények: kis szalaggal átkötve, vagy tüllbe csomagolva

5. különleges teák papírzacskóban: matricázva, a matricák egyben ültetőként is szerepelhetnek, keresztnevekkel megírva

6. kis üveges méz: kártyával vagy matricával egyben ültető is lehet 

7. kis papírzacskóban cseresznye vagy egyéb gyümölcs: nem a legtartósabb ajándék, de egyben a dekorációnak is jópofa része :)

8. kis fűszercsokor vagy száraz virág csokor: illatos fűszerekből vagy levendulából hosszan tartó élmény vendégeinknek

9. még egy papírzacskós megoldás: elsősorban teát vagy kávét tudnék elképzelni benne

10-11-12.: néhány példa arra, amikor a köszönetajándék egyben az asztaldekoráció része is (ez esküvő kezdetén egyben szép, majd az esküvő végén az emberek hazavihetik a darabokat, így semmi sem vész kárba) - mécsesekből, kis virágcsokrokból és cserepes virágokból

Ez utóbbi persze kicsit drágább ötlet, de ha azt nézzük, hogy emellett az asztaldekorációra kevesebbet költünk, akkor ugyanott vagyunk. Tehát az asztaldísz és a köszönetajándékok együttes árával kalkulálhatunk. Normál esetben drágább az asztaldísz, és alacsonyabb árú a köszönetajándék, ennél a példánál az asztaldísz ára kedvezőbb (vagy akár nulla is lehet) és a köszönetajándékok ára magas.

Hogy tetszenek? :)

Szólj hozzá!

Címkék: köszönetajándék esküvő design

Esküvői meghívók sötét árnyalatokban

2010.09.30. 07:55 :: ...gabka...

Többen jeleztétek mostanában felénk, hogy a sötét árnyalatokat elegánsnak találjátok, például a sötétbarna székszoknyák is nagy sikert arattak néhány napja. Én ennek személy szerint különösen örülök, mert nagyon közel állnak hozzám a hagyományostól eltérő, kontrasztos megoldások.

Ebből az alkalomból arra gondoltam, hogy megmutatok néhány régi, de nem elfeledett meghívó grafikát újra, biztosan még most is lehet ihletet meríteni belőlük, illetve új olvasóink lehet, hogy nem is látták őket.

Az a fekete-fehér meghívó, amely esküvő gyakorlatilag a Wedding Design alapkő-letétele volt, nekem azóta is nagy kedvencem (nem véletlenül): :)

Ugyanennek megmutatom érdekességképpen egy sötétlila-fehér változatát:

És végül következzen egy minta, szintén az elsők közül való, de ebben a színkombinációban még nem készítettem el idáig:

Sötét alaptónusú meghívók, fehér mintával.
Ugye, hogy elegáns, és nem gyászos?

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete lila szürke esküvői meghívó esküvő design munkáink

Nem csak esküvőre - rusztikus mécsestartó házilag

2010.09.29. 07:30 :: ...gabka...

Sajnos az ősz beköszöntével az esték is egyre rövidebbek lesznek, és korán sötétedik. Egy olyan felfüggesztett mécsestartó lámpást mutatok most, amely bárki által könnyen elkészíthető, és nem kell hozzá más, mint néhány befőttesüveg, madzag, homok és mécses:

Néha a legegyszerűbb dolgok a legklasszabbak! Aki kevésbé rusztikus stílusokat kedvel inkább, az spárga helyett színes szalagokat is használhat, a natúr homok helyett pedig dekorhomokot vagy apró dekorkavicsot.

Néhány egyéb példa világításra:
Fa teleaggatva lámpásokkal
Pohárból készült hangulatvilágítás
Rengeteg lampion
Számtalan ötlet hangulatvilágításra
Papír virágokkal borított varázslatos lampionok

Néhány lámpás az étterem teraszára, és kész is a hangulatos kültéri esküvői fénydekoráció!

Fotó: Edyta Szyszlo

Szólj hozzá!

Címkék: gyertya világítás mécses esküvői dekoráció készítsd magad

Barna és drapp esküvői dekoráció

2010.09.28. 08:47 :: ...gabka...

Elérkezett Olga és Zoltán esküvőjének napja... Mivel őszi esküvőről volt szó, már az első megbeszélésen is ennek megfelelően alakítottuk ki a koncepciót: szőlőmotívumok, barnás színvilág. A kész meghívót már közzétettem a blogon.

A menyasszonyi csokor és a vőlegény kitűző a finom visszafogottság jegyében készült el: krém rózsafejek, nagyon kevés díszítés, természetesen elegáns összhatás.

Az esküvői dekorációnak is a csokibarna és tejeskávé volt a két meghatározó alapszíne. Olga és Zoltán kérésére sötétbarna székszoknyákat készíttettünk, melyeket drapp masnikkal kötöttünk át. (Bármely színt meg tudunk valósítani székszoknyák esetében, amennyiben erre van igény, ahogy például a közelmúltban bemutatott tűzoltó esküvőre is megvarrattuk a piros székszoknyákat Berni kérésére.)

Az esküvői asztaldíszek az ősz jegyében készültek el: színes virágokkal, levelekkel, termésekkel, apró almafejekkel díszítettük őket. Az esküvői meghívó motívumainak felhasználásával megterveztük a menü- és ültetőkártyákat, melyek szépen egészítették ki az asztalok látványát.

A sötétbarna szín visszaköszönt még a szalvétákon is, illetve az ifjú pár háta mögé került anyag- és fénydekorációt is barna drapéria keretezte.

Úgy gondolom, sikerült minden részletében harmonikus dekorációt tervezni és kivitelezni. A színes anyagok remekül alapozták meg az összhatást, így melléjük már nem volt szükség sok élővirág díszre, az eredmény mégis teljes lett.

Hogy tetszik? :)

Szólj hozzá!

Címkék: ősz barna esküvői dekoráció ültetőkártya menükártya esküvő design esküvői asztaldísz

Minimál esküvői asztaldísz

2010.09.27. 12:13 :: scs

Egyik esküvői asztaldíszünkből kihagytunk pár elemet és ez lett belőle:

Hogy tetszik?

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld színek a nap képe esküvő design esküvői asztaldísz

Esküvői meghívó három dimenzióban

2010.09.27. 08:02 :: ...gabka...

Szuper ötletet találtam hétvégén! :) Esküvői meghívó, ami nem papír és nem két dimenziós? Esküvői meghívó, amely minden értelemben kilép a hagyományos keretekből?

Én többnyire egy szép és megkomponált grafikára és ízléses papírra esküszöm, nem szeretem a túldíszített, mindenféle kellékkel teleragasztott, vagy doboz formájú megoldásokat, ezek nem boríték-kompatibilisek, és csak személyesen adhatók át.

A következő meghívó azonban nagyon-nagyon tetszik (és egyébként egy vastagabb borítékban szerintem simán fel is adható...

Kíváncsi vagy a részletekre? Fújd fel a lufit és meglátod! :)

Aki beleszeretett ebbe a nem mindennapi elképzelésbe, forduljon hozzánk bátran, mi is tudunk segíteni ilyen ötlet megvalósításában! :)

Forrás: FPO

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó esküvő design

süti beállítások módosítása