Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Fáradtan, de elégedetten... - Esküvő Kiállítás 2010

2010.01.31. 20:53 :: ...gabka...

Túl vagyunk az első esküvői kiállításunkon. Hihetetlen nagy munka volt mind az előkészületek, mint a kint töltött két hosszú nap, mint a bontás szempontjából... :)

Rengetegen jöttetek úgy, hogy szoktátok nézni a blogunkat rendszeresen és ismertétek már a nevünket, ami minden egyes alkalommal szívmelengető érzés volt számunkra. Köszönjük a sok érdeklődést, elismerő szót és kedvességet, amit Tőletek kaptunk ebben a két napban! Reméljük, azok is sok hasznos információt találnak oldalunkon, akik csak most ismerkedtek meg a nevünkkel és őket is hamarosan az állandó olvasók táborában köszönthetjük!

Úgy gondoljuk, megérte a sok befektetett energia, büszkén tekintettünk végig a standunkon és úgy gondoljuk, igazán szép munkát végeztünk és sikerült tudásunk legjavát bemutatni Nektek!

Most elmegyünk pihenni egy hatalmasat, ránk fér, és hamarosan jelentkezünk egy képes beszámolóval, hogy azok is megtekinthessék a kiállított dolgainkat, akik nem tudtak személyesen kilátogatni a rendezvényre, de addig is egy kép a standunkról, még péntekről, amikor építettük.

Szép estét mindenkinek! :)

Megosztás

 

4 komment

Találkozzunk hétvégén az Esküvő Kiállításon!

2010.01.29. 10:28 :: scs

Ha szeretnétek megismerni minket személyesen, illetve ha megnéznétek munkáinkat élőben, akkor látoassatok el a 2010-es Esküvő Kiállításra.

Számos színvilággal, vasárnap pedig tombolával készülünk - a kiállítás végén kisorsoljuk a látogatóink között a kiállított menyasszonyi csokrokat!

Vasárnap találkozunk! Addig kérlek is nézegessétek a régebbi bejegyzéseinket

Wedding Design csapata

Megosztás

 

1 komment

Akiket nem lehet megállítani...

2010.01.27. 09:01 :: scs

Egy kis móka ezen nagyon hideg reggelen - amikor beültem az autóba reggel -12 fok volt. Szóval tessék kicsit ugrálni és mosolyogni és máris nem olyan zord ez a hajnal! Ja, és a hangerőre adjatok egy kis kakaót! :))

Amúgy nagyon vicces ez a kis videó, biztosan jó érzés egy ilyet visszanézni a násznép bármely tagjának. Szóval ne tessék annyira nagyon komolyan venni, hiszen ez csak egy nagyon drága buli, nem más! :)

Forrás: vimeo

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: video kacagtató

Koszorúslány ruhák - simple silhouettes 2009

2010.01.26. 11:32 :: scs

Készítettem egy montázst a Simple Silhouettes 2009-es koszorúslány kollekciójából. Ruhatémában még mindig abszolút laikus, de annyit elmondhatok hogy cuki a háttért! :)

Forrás: Simple Silhouettes

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: ruha

Indiai vagy európai? Legyen inkább mindkettő!

2010.01.26. 09:39 :: scs

Mit lehet tenni ha a vőlegény és a menyasszony két különböző kulturából jön? Hát két esküvőt tartani! :)

Mindig is rajongtam az indiai esküvőkért a rengeteg virág és a sok harsány szín miatt. Ezen felül, különösen tetszik ez a nász a kis sátrakkal, amolyan könnyed hangulatot ad az egésznek.

De persze nem elhanyagolható a másik, európai változata sem, az is igazán gyönyörű virágokkal és díszekkel operál.

Forrás: vimeo

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: video nemzetek esküvői

Még mindig lila - esküvői dekoráció és meghívó

2010.01.25. 15:54 :: scs

Találtam megint egy gyönyörű lila esküvőt. Már amennyire lehet lilának nevezni, hiszen emellett még megjelenik sok szín, de meghatározónak mondható talán a fehér és a zöld.

Nem is tudom melyik részével kezdjem ezt az esküvőt, annyira tetszik minden egyes eleme. Talán az érzéssel, amit kiváltott belőlem ez az esküvői dekoráció, hogy annyira cuki. Tudom, hogy nem mindenki erre gondol egyből, de nekem valami ilyesmi a cuki. Színes megoldások mindenhol, a boldogságkapu itt is valami gyönyörű a sok lelógó lila - sajnos nem tudom a rendes nevét, csak a virágos berkekben használtat, előre is elnézést :) - pulykatakonnyal és a színes üvegű lámpásokkal.

A menyasszony orchideafejet formáló fejdísze, ami fehér tollakból készült talán picit túl elegáns ehhez az esküvőhöz, de az is gyönyörű, szintúgy a menyasszonyi csokor és a hozzá illő vőlegény kitűző.

Nagyon tetszik az esküvői asztaldísz is. Kicsit rusztikus megoldás a fa rekesz, de nem mindig a hatalmas kovácsoltvas gyertyatartó meg az üvegváza a legjobb megoldás.

Gabka: Néhány szó a nyomtatott anyagokról... A meghívó és a menü, amit láthatunk a montázsban, kicsit visszafogott, egyszerű motívumokkal operál, fehér hátteret használ. Elsőre talán furcsának tűnhet ennyire letisztult megoldást használni ehhez az egyébként szemet kápráztatóan színes dekorációhoz, de szerintem épp így átgondolt a koncepció. Ha már az esküvő tervezésekor tudjuk, hogy lesz olyan részlet, ahol nagy léptékben gondolkodunk majd, akkor másból érdemes picit visszavenni, hogy elkerüljük azt az esetet, amikor a végeredmény már sok. Ez az esküvői dekoráció szerintem remek példája annak, hogyan lehet úgy tálalni a nagyon színeset és vidámat, hogy csak kapkodja a fejét a nézelődő a sok jópofa és egyedi részlet láttán, de mégsem érzi egy pillanatig sem, hogy fullasztó az összhatás.

Ti mit gondoltok?

Forrás: Lucie's Wedding

Megosztás

 

4 komment

Címkék: zöld fehér színek torta narancs lila esküvői meghívó hajdísz esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design

süti beállítások módosítása