Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Vidám esküvői (eljegyzési) dekoráció

2010.10.08. 07:30 :: ...gabka...

Nagyon klassz képeket találtam az imént, és azért tetszik különösen, mert az összes dekorációs elem gyakorlatilag papír alapú. Ezek a fotók egy eljegyzési bulin készültek, nálunk ilyen átgondolt dekorációt inkább esküvőre szokás használni, de ettől függetlenül remek ötleteket lehet meríteni belőle. Olyan helyeken is használják a papírt feliratként, ahol elsőre nem is gondolnánk: matrica az italokon, vagy kis zászló a sütikben - ezek mind olcsó, de nagyon különleges megoldások és így egyben nagyon harmonikus eredmény kerekedik.

Hogy tetszik?

Grafika: Jennifer Lane

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció ültetőkártya menükártya esküvő design

Narancs esküvői asztaldísz

2010.10.07. 13:18 :: scs

Ez a narancs szett lett volna a tegnap indított "Hol a kakukktojás?" játéknak - csak időközben sikerült rájönnötök a turpisságra -, ugyanis a ma bemutatott kompozíció sem tartalmaz semmi élőt. A montázsban láthattok büfé-, illetve könyöklődíszt is.

Forrás: Weddin Design

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: narancs esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Esküvői meghívó másképp

2010.10.07. 07:30 :: ...gabka...

Nemrég mutattam egy kicsit bohókás ötletet esküvői meghívóra, ez volt a lufis verzió. A mai mintánk ennél jóval konzervatívabb, mégis nagyon egyedi: esküvői meghívó zsebkendőre nyomtatva.

Szerintem nagyon bájos, van benne valami lányregényekhez illő romantika. Aki szereti Jane Austen-t, és empire szabású ruhát viselne esküvőjén, az ne habozzon, itt a tökéletes esküvői meghívó ötlet! :)

Forrás: Lucky Lux

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó esküvő design

Fehér esküvői asztaldísz - Hol a kakukktojás?

2010.10.06. 12:02 :: scs

Egy különleges kiegészítő, néhány gyönyörű virág és még pár apróság és kész ez az elegáns asztaldísz.

Készítettünk egy fotósorozatot, amelynek egy lényeges szempontja volt. Mi lehet az? Hol a képen a kakukktojás? (Szabály: 1 tipp/felhasználó/bejegyzés)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér színek esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Indiai esküvő

2010.10.06. 08:12 :: ...gabka...

Hogy miért ezt a témát választottam a mai napra? Egyáltalán nem véletlen, amellett, hogy szép színes képeivel szuper ellenpontja ennek a szürke reggelnek...

Az igazi ok az, hogy honlap hajnalban indulunk férjemmel Kaliforniába, egy igazi indiai esküvőre. Egy régi kedves barátom Pécsett, egy antikváriumban találkozott négy évvel ezelőtt egy gyönyörű, sötét bőrű lánnyal, szóba elegyedtek, és ez lett a vége. :)

A magyarországi polgári szertartást egy igazi tradícionális esküvő követi majd. Remélem, lesz lehetőségem néhány részletről beszámolnom Nektek távollétem alatt is! Mivel vegyes házasságról van szó, az indiai hagyományokat nem fogják olyan mereven végigkövetni, de az esküvő forgatókönyve a szokásokhoz igazodik: például templomi szertartás a reggeli órákban... Kíváncsian várjuk, érdekes lesz nagyon! :)

Addig is, hogy ne maradjatok igazi gabka-cikkek nélkül, amíg nem vagyok, elkészítettem és előre dátumoztam néhány posztot, így megjelennek majd ugyanúgy, mintha minden menne a hétköznapi kerékvágásban.

Szólj hozzá!

Címkék: nemzetek esküvői

Színes cipő - a menyasszony legjobb barátja

2010.10.05. 08:40 :: ...gabka...

Ez a szellemes cím sajnos nem saját ötlet, de nagyon tetszett, ezért fordítottam le szó szerint. A mai rettenetes időjárás miatt gondoltam, hogy valami igazán színes és vidám képet keresek, hogy kicsit feldobjam vele a napotokat. És mi az, amit minden hölgy szeret? Hát igen, a cipő öröm szerelem a nők többségének... :) Így jött az ötletem, hogy színes cipőket mutatok meg Nektek!

Nagyon tetszik ez a trend, amikor a klasszikus alapdarabok mellé becsempészünk néhány igazán karakteres, kontrasztos kiegészítőt (mint a fehér menyasszonyi ruha és színes cipellő).

Nagyon szuper példája volt ennek az irányzatnak Orsi és Ákos esküvője, akikről már annyi cikket írtam, hogy lassan külön címkét kell létrehoznom nekik. :))

Így utólag visszagondolva kicsit sajnálom, hogy annak idején én nem voltam cipő téren merészebb... Bár a mi színeink a fehér és fekete voltak, és én a ruhámba is belevittem a feketét egy kevés csodálatos csipke segítségével, és emellé már nem mutatott volna jól egy fekete cipő. Nem akartam az arányokat elbillenteni.

Igazából örülök, hogy már túl vagyok az esküvőn, és hogy akkoriban még nem dolgoztunk együtt szorosan Krisztivel (az volt az első közös munkánk), mert most nagyon nagy bajban lennék, hogy mit is válasszak, annyi szuper dolgot láttam már az elmúlt két évben! :)

Lányok, tegyetek a nyakatokba egy színes sálat, vagy próbáljatok ki egy élénkebb szemhéjfestéket, mint a szokásos, és máris kevésbé lesz ronda ez a mai nap! Hajrá színek! :)

Forrás: WedShare

Szólj hozzá!

Címkék: színek cipő esküvő design

Edina menyasszonyi csokra - az egyszerűség szépsége

2010.10.04. 07:55 :: ...gabka...

Már bemutattuk Edina és Zoltán absztrakt esküvői meghívóját, illetve visszafogott zöld esküvői dekorációjukat. Most szeretném megmutatni Edinát menyasszonyként, illetve a menyasszonyi csokrot. Az esküvői dekoráció finomságát látva szerintem nem meglepő, hogy a csokor is ezt az irányt képviseli, gyakorlatilag a fehér rózsák szépségére épül, és semmi felesleges cicomát nem tartalmaz, csupán a csokor szárát tekertük körbe szintén fehér szalaggal. Talán ez az egyik legvisszafogottabb, legklasszikusabb választás, amelynek egyszerűségében rejlik a tökéletessége.

Virág: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér menyasszonyi csokor

süti beállítások módosítása