Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Esküvői meghívó labirintussal

2010.11.12. 08:55 :: ...gabka...

Egyik első esküvői meghívó tervemet mutatom most meg, ami nagyon különleges számomra: kedves barátaimnak készült, és a központi témája a játék, játékosság volt. Valami egyedit szerettem volna, így született meg a szív központú labirintus motívum a régimódi, antik hatású háttér előtt.

Szeretem ezt a grafikát, nem is értem, eddig miért nem került ide fel. :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Téli esküvő - szőrme a hideg ellen

2010.11.11. 08:00 :: ...gabka...

Bár a tél hivatalosan csak decemberben köszönt be, azért már meglehetősen hideg van odakinnt, semmiképp sem tehetjük meg, hogy egy kivágott menyasszonyi ruhában szaladgáljunk esküvőnk napján... Erre októberben kis szerencsével még volt esélyünk, mostanra azonban szinte lehetetlen, és a december közelségével pedig egészen valószínűtlenné válik. :)

Alapvetően nem vagyok a szőrme kiegészítők nagy barátja a hétköznapokban, de ha van alkalom, amihez dukál egy bunda eleganciája, az bizony az esküvő! Aki ellenzi a valódi szőrme viselését, annak sem kell lemondania a látványról: csodás utánzatok kaphatóak már, amelyek az igazi bunda illúzióját keltik.

Fantasztikus kabátkákba botlottam az imént, közülük jó párat gondolkodás nélkül be tudnék akasztani a szekrényembe! Arról nem is szólva, hogy kedvenc színpáromban, fekete-fehérben pompáznak...

Képek forrása: Copenhagen Artificial Fur

Sajnos nem tudom, hogy ezek a műszőrme kabátok kaphatóak-e itthon (az a gyanúm, hogy nem). Ezekhez a darabokhoz hasonlót viszont biztosan készíttethetünk idehaza is, ahogy azt én is tettem az esküvőmre:

Az én kabátkám szintén fehér-fekete színekben pompázott (bár a fekete csak elenyésző mértékben szerepelt), de más fazonok, illetve színek is megrendelhetők. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, hívjon bátran és megadom az elérhetőségeket! 

Szólj hozzá!

Címkék: fehér ruha fekete tél bunda

Esküvői autó és esküvői torta = esküvői autós torta :)

2010.11.10. 07:00 :: ...gabka...

Múlt héten közzétettem egy autós cikket, illetve egy menyasszonyi tortás posztot is, mindkettőnél megjegyeztem, hogy ez a téma ritkán kerül nálunk elő. Elhatároztam, hogy megint előveszem őket, és miközben képek után kutattam, találtam egy nagyon vicces összeállítást, amely autós tortákról készült. Így lett a mai cikkem témája autó és torta egyben, két legyet egy csapásra. :)

Külön felhívom a figyelmet az első képre, melyen a torta "lábánál" bal oldalon egy marcipán kisbaba figura mászik... :)

Forrás: beetledriveuk

Szólj hozzá!

Címkék: autó torta kacagtató

Háttérképek

2010.11.09. 12:00 :: scs

A mostani háttérkép a kedvenc képeim között van - még a Wedding Design indításakor csináltuk egy fotózásra. Talán a kép hangulata miatt, vagy a színek: a bordó és a lila annyira jól mutat együtt - pedig talán még nem is csináltunk esküvői dekorációt ebben a színvilágban - nem tudom megmondani melyik miatt, de nagyon szeretem ezt a képet.

Forrás: Wedding Design

 

Szólj hozzá!

Címkék: háttérképek

Indiai esküvő - képes beszámoló a dekorációról

2010.11.08. 23:40 :: ...gabka...

Bár Gyuri és Ritu meséje véget ért, ahogy ígértem, mutatok egy összeállítást a dekorációs elemekről, amely esküvőjüket jól jellemezte: buja színek, meleg árnyalatok, gazdag díszítés, sok-sok élő virág...

Túl sok kommentárt nem is fűznék hozzá... Sajnos nem volt lehetőségem minden apró részletet lefotózni úgy, ahogy szerettem volna, de amit láttam, és ami a montázsból is visszajön, az tökéletesen passzol a hangulathoz és a stílushoz, melyet Ritu megvalósítani kívánt. Gazdag, de mégsem sok, rengeteg kézzel készült elemet tartalmazó, ám mégis megkomponált dekorációt láthattunk. Kevés helyzetben tudom elképzelni a pinket/mályvát és a bordót egymás társaságában, itt mégis remekül helytálltak, ez is a menyasszony (illetve már feleség) jó ízlését dícséri. :)

Végszóként elmondhatom, hogy az eddig videón látott indiai esküvőkhöz képest szolid, inkább európai stílusú dekorációval operáló esküvő volt Gyuriéké, ám színekben, élénkségben, és ezáltal egyediségben eltért a nálunk megszokott megoldásoktól. Tetszett! :)

Szólj hozzá!

Címkék: nemzetek esküvői

Olcsó húsnak híg a leve?

2010.11.08. 07:00 :: ...gabka...

Szeretnék Veletek egy tanulságos történetet megosztani...

Egyik kedves olvasónk (aki nálunk rendelte esküvői meghívóját és egyéb grafikai anyagait) kérte, hogy az esküvője előtt üljünk össze, és beszéljük át a dekorációs lehetőségeket is, illetve adjunk árat a virágokra, asztaldíszekre is, a papírárun felül.

A meghívó tervezésének folyamata során nagyon jól egymásra hangolódtunk, így a megbeszélés a már kialakult, bizalmas légkörben folyt. Őszintén elmondták, hogy már kaptak ajánlatot egy másik, helyi dekorostól, de mindenképpen kíváncsiak lennének az általunk nyújtott szolgáltatásokra, ötletekre is, mert velünk kapcsolatban úgy érezték, minden dekor elképzelésüket az addig megszokott színvonalon tudnánk megvalósítani.

Elhangzott egy konkrét összeg is, amit a másik cég ajánlott, amitől szó szerint leesett az állunk... Olyannyira döbbenetesen kedvezőnek tűnt, pedig igen sok tétel szerepelt a listában, hogy egyből gyanúsnak találtuk. Ezt el is mondtuk a menyasszonynak.

Megszületett a mi ajánlatunk is a teljes dekorációra, és bármennyire igyekeztünk visszafogott árakat kalkulálni, így is jócskán meghaladtuk a vidéki dekoros árait, így végül a pár, anyagi okok miatt, nem mellettünk döntött.

Az esküvőt követően néhány hét múlva egy nagyon kedves levelet kaptam a menyasszonytól, ebből szeretnék néhány mondatot idézni:

"A tanulság: hallgason az ember jobban a megérzéseire, mert a pénz nem minden! Vannak pillanatok, melyek megismételhetetlenek! Ha annyit mondok, hogy igazatok lett, akkor azt hiszem, mindent tudtok. Nagyon megbántuk, hogy nem titeket választottunk... hogy mi mit összeidegeskedtünk az esküvőnk napján a dekoratőr miatt... a megbeszélt dolgoknak csak a fele valósult meg... mikor megláttam a menyasszonyi csokrot, szinte sírva fakadtam... hol a mindenben megálmodott összhang? ...tudtuk, hogy sokkal szebb is lehetett volna... szeretnélek biztatni Titeket, hogy legyetek kicsit erőszakosabbak és természetesen segítsétek továbbra is oly kedvességgel és gyönyörű munkával a párokat, ahogy velünk is tettétek a grafikai anyagok kapcsán!"

Nagyon jól estek az elismerő sorok, ugyanakkor nagyon sajnáltam őket, hiszen ahogy a menyasszony is írta, ez az alkalom egyszeri és megismételhetetlen...

Tanácsoljuk minden esküvőre készülő párnak: alaposan járjátok körül a lehetőségeket, ha bármi bizonytalanság vagy kétely van bennetek, ne féljetek más szolgáltatót is megkeresni, minden felmerülő kérdést bátran tegyetek fel, és amennyiben úgy érzitek, nem megfelelő választ kaptatok, akkor lépjetek tovább! Csak olyan szolgáltatót szabad megbízni, aki szívügyének érzi, hogy mindent megtegyen a nagy nap sikeréért!

Tudjuk, hogy a pénz érzékeny terület, nyilván mindenkinek véges a költségvetése. Tudjuk, hogy nagyon el lehet szállni a kiadásokkal az esküvő szervezése során, sokkal jobban, mint ahogy azt előre gondoltátok volna... Emellett azt gondolom, hogy minden területen léteznek olyan kreatív megoldások, amelyekkel minőségi szolgáltatást kaphattok, de alacsonyabb áron, ne szégyelljetek ezekre rákérdezni! Mi például kifejezetten örülünk, ha megosztja velünk a pár a dekorációra szánt keret nagyságát, mert így az adott összegből tudjuk kihozni a legkülönlegesebb ötleteket és nem futunk felesleges köröket.

Kérjetek referencia munkákat, hallgassatok a benyomásaitokra, és ne csak az ár alapján döntsetek! Akár minket kerestek meg, akár más szolgáltatót tiszteltek meg a bizalmatokkal, ne feledjétek: esküvőtök csak egyszer van, így minden részletnek tökéletesnek kell lennie!

Továbbra is szeretettel állunk rendelkezésetekre, és bármilyen felmerülő kérdést készséggel megválaszolunk! Egy személyes találkozó nem kerül semmibe, gyertek el és ismerjetek meg minket, hogy eldönthessétek, megvan-e az összhang közöttünk, és ránk bízzátok-e életetek legfontosabb napjának "arculatát"!

Várunk Benneteket! :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása