Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Adventi koszorú a Wedding Design-tól

2010.11.21. 06:07 :: scs

Elkészült az év első Adventi koszorúja. Mint ahogy láthatjátok nem fenyőből, hanem tillandsiából van. A koszorút fekete és ezüst üveggömbök, kövirózsák, orchideafejek és gyöngysorok díszítik. Az alsó képen pedig, az adventihez tartózó kopogtató díszt láthatjátok. 

Ha megtetszett ez a dísz, akkor meg is vásárolhatjátok! Hamarosan elkészül egy aloldalunk, amin bemutatunk pár adventit, ugyanis egyedi koszorúkat is rendelhettek tőlünk!

Forrás: Wedding Design 

 

 

Szólj hozzá!

Háttérképek

2010.11.19. 18:05 :: scs

Íme egyújabb háttérkép a hét végére, amely virágkötőnk, Kriszti egyik csokrának a részletét mutatja be.

 

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: háttérképek esküvő design

Elindult a babadesign blog! :)

2010.11.18. 18:00 :: ...gabka...

Szemfüles olvasók könnyen felfedezhetnek némi hasonlóságot a babadesign és a wedding design logói között: a design feliratot szinte ugyanúgy meghagytam, ezzel is jelképezve a kapcsolatot a két oldal alkotói között.

Amikor tavaly tavasszal útjára indítottuk esküvős szolgáltatásunkat, magunk sem reménykedtünk ekkora népszerűségben. Nagyon jó érzés látni, hogy ennyien olvastok és szerettek minket, követitek tanácsainkat. Megtiszteltetés kivenni a részünket a boldogságotokból és még szebbé tenni a nagy napotokat!

Sokakkal közelebbi kapcsolatba kerülünk a megbeszélések során, megvan a kölcsönös szimpátia, és szomorúak vagyunk, miután vége az esküvőnek, mert többet nem dolgozhatunk együtt... Többen mondtátok már, hogy milyen kár, hogy nem lehet újra közösen tervezni, gondolkodni.

Sokat töprengtem azon, mi lehetne az, amivel előrukkolhatnék, pedig a válasz egészen kézenfekvő. :) Mi következik az esküvő után, mint újabb nagy lépés? A gyermekvállalás...

Mi az, amit mi a baba témában nyújtani tudunk? Ahogy körülnéztem, azt tapasztaltam, hogy nincsenek egyedi és különleges értesítőkártyák, gratuláló képeslapok, keresztelő meghívók. Ha jönnek az ünnepek, a gyermek fényképével készült üdvözlőlapokkal kedves meglepetést szerezhetünk a családnak. Elérkezik az első szülinap, majd sorban a többi, zsúrt rendezünk, meghívót, dekorációt, tortát rendelhetünk.

A babadesign célja, hogy mindezekben segítsen Nektek elérhető áron! Az esküvői szolgáltatásokkal ellentétben itt nem törekszünk arra, hogy minden munkánk különböző legyen, hanem folyamatosan bővítjuk azt a minta kollekciót, melynek darabjai személyre szabhatók a bébi fotójának felhasználásával és a színek változtatásával.

Ezen a blogon a wedding designhoz hasonlóan, a tőlünk megszokott könnyed hangvételben publikálunk majd írásokat, nem csak szigorúan véve a saját munkáinkat tesszük közzé, hanem egyéb érdekes, mulatságos, szórakoztató cikkeket is olvashattok baba témában.

Köszönjük, hogy velünk tartotok itt is! :)

Cikk forrása: babadesign

Szólj hozzá!

Címkék: babadesign

Csináld magad - menyasszonyi smink

2010.11.18. 08:30 :: ...gabka...

Ha távol áll tőlünk az extrém make-up és az óriási műszempilla, emellett nem vagyunk biztosak abban, hogy sminkest szeretnénk megbízni, tartunk attól, hogy egy idegen nem ismeri úgy az arcunkat, ahogy mi magunk, akkor ez a videó kiváló segítség lesz egy alap menyasszonyi smink elkészítéséhez!

 

Forrás: Lisa Eldridge

Szólj hozzá!

Címkék: smink készítsd magad

Vilmos herceg megnősül

2010.11.17. 07:50 :: ...gabka...

Kedves olvasónk, lindamelinda hívta fel figyelmemet a hírre, miszerint Vilmos herceg jövőre feleségül veszi barátnőjét, Kate Middletont. Az esküvőre tavasszal vagy nyáron kerül sor.

A kérdés egy októberi kenyai vakáción hangzott el, Vilmos édesanyja eljegyzési gyűrűjével kérte meg Kate kezét, aki erre nyilván nem tudott nemet mondani. :) Vilmos azt nyilatkozta, hogy Diana gyűrűje számára azt jelentette, hogy így édesanyja sem hiányzik közülük és nem marad ki a "nagy izgalomból" ezen a napon.

Természetesen nem csak Vilmos nyilatkozott, az újságírok megkérdezték Kate-et, Károly herceget, Kate szüleit, hogy mit gondolnak az eseményről, nos, mindenki mindenkit nagyon szeret, csupa jót gondol a másikról és nagyon izgatott. :) Károly mondott azért egy humoros megjegyzést is, utalva fia és barátnője kapcsolatának hosszára: volt idejük eleget gyakorolni...

Az esküvő érdekesség egyébként, hogy pont 30 évvel később köttetik majd, mint Vilmos szüleié: Dianaé és Károlyé, amely nem biztos, hogy a legjobb ómen, mindenesetre nem véletlen egybeesés, ebben biztos vagyok.

Rengeteg kép a párról innen.

Szólj hozzá!

Címkék: történelmi esküvők

Lenyűgöző menyasszonyi csokor - virág nélkül

2010.11.16. 08:45 :: ...gabka...

Amerikában egy új esküvői trend van kibontakozóban, amely nekem is nagyon tetszik. Akik szeretnének kilépni a hagyományos keretekből és valami igazán másra vágynak, azok biztos magukénak érzik majd az ötletet, bár tény, hogy kell hozzá bevállalósság bőven...

Menyasszonyi csokor virágok nélkül, ami mégis finom és nőies? Menyasszonyi csokor, amely időtálló, évtizedek múlva is ugyanolyan pompás, mint a nagy napon? Menyasszonyi csokor, amelyben magunk és családunk emlékei egyesülnek? Menyasszonyi csokor, amely akár általad is elkészíthető?

Igen, létezik! Engem elvarázsoltak ezek a képek: kitűzőből készült bokréták. Kérd meg a nagymamád, hogy adja (kölcsön) neked kedvenc darabjaid, vagy szólj a család összes nőtagjának, hogy küldjön neked egy kitűzőt. Garantáltan kedves meglepetés lesz mindannyiuk számára, mikor viszontlátják esküvődön saját ékszerüket.

Kedvencem az alsó képen szereplő csokor, gyönyörű, elegáns, harmonikus.

Ötlet azoknak, akik eljátszanak a gondolattal, hogy hasonlót szeretnének, de nem olyan szerencsések, hogy örököltek volna elegendő brosst: nézzetek körül bolhapiacokon, régiségboltokban, illetve az internet is kiapadhatatlan forrása a vintage remekeknek.

Ha tetszik a látvány, de nem érzed magad elég ügyesnek, akkor fordulj hozzánk, mi elkészítjük Neked az örökéletű menyasszonyi csokrod!

Forrás: greenweddingshoes

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer arany ezüst menyasszonyi csokor esküvő design

A 2011-es szezon első elkészült esküvői meghívója

2010.11.15. 08:08 :: ...gabka...

Nagyon örülünk a nagy érdeklődésnek, amely már ősztől elindult, sokan már most megkeresnek minket és aggódva kérdezik: ugye szabadok vagytok azon a hétvégén? :)

Szerencsére több esküvőt el tudunk vállalni egy adott szombatra, illetve meghívónál pedig semmi korlát nincsen, mivel ezek jóval előbb készülnek...

Olyannyira, hogy az imént fejeztem be az első designt 2011-re, és nagyon szeretem ezt a tervet. Örülök, hogy ezzel nyitjuk az új szezont, mert mind a narancs-barna színvilág és rusztikus hangulatú háttér közel áll hozzám, emellett pedig nagyon vártam egy lehetőséget, amikor árnyék sziluettekkel dolgozhatom. A kiegészítő díszes keret pedig felteszi az i-re a pontot!

Jó kezdet, és még sok-sok-sok csodás meghívó tervet fogok Nektek megmutatni! :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna narancs esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása