Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Menyasszonyi csokor

2010.11.26. 07:07 :: scs

A múlt héten ígértem Nektek a háttér kapcsán egy teljes csokrot. Ez a menyasszonyi csokor egy Tv felvételre készült, az MTV Prizma című műsorába. A szemfülesebb olvasóinknak ismerős lehet az alap - az előző évi Esküvő Kiállítás egyik csokrában szintén szerepelt.

 

Forrás: Wedding Design

 

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Cseles cipők - ékszerezd fel kedvenc párodat!

2010.11.25. 10:00 :: ...gabka...

A múltkori színes cipőkről szóló posztom nagyon bejött Nektek - nem csoda! :) Igazi csajos téma, még esküvőre sem kell készülni ahhoz, hogy szívesen olvassunk erről...

A mai cikkemben továbbmegyek: mit tegyünk, ha megunjuk meglévő darabjainkat, ám nem akarjuk lecserélni, kidobni őket, de olyan jó lenne valami más?

A megoldás: cipőklipsz! Lehet egyszerű és vidám, de lehet akár ékszer-szépségű is, garantáltan megváltoztathatjuk vele a cipő karakterét! Menyasszonyoknak különösen praktikus, mert egy ilyen szépséges ezüst dísz a cipőn nagyszerűen mutat a nagy napon, de nem biztos, hogy utána gyakran lesz alkalmunk viselni ezt a cipellőt, ha rögzített, fix a díszítés... Viszont ha egy mozdulattal leszedhetjük a díszt az esküvő után, akkor marad egy szép alkalmi cipőnk, ami sokkal jobban kihasználható.

Képek forrása: beírtam a keresőbe, hogy shoe clips és rengeteg képet találtam :)

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer cipő ezüst

Menyasszonyi és dobócsokor

2010.11.24. 07:07 :: scs

Egyik gyönyörű menyasszonyi csokrunkat és a hozzá tartozó dobócsokrot mutatom be ma Nektek. Sajnos ezt a két képet tudtam csak csinálni ezen az esküvőn, mert lemerült a fényképző akkumulátora. Ám amint megkapjuk a képeket a menyasszonytól, egyből kiteszem, mert egy nagyon elegáns őszi hangulatot alakítottunk ki az esküvői dekorációval.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Elegáns esküvői dekoráció

2010.11.23. 07:07 :: scs

Elegancia egy kis antik beütéssel - így hangzott a megbízónk kérése, igaz nem a Wedding Design-é, hanem a vállalati rendezvényekkel foglalkozó üzletágunké. Ugyanis ez a kialakított design egy igazán különleges helyszínre készült, ezzel a Nemzeti Színház rendezvénydekorációját pályáztuk meg.

Ám a fotók nézegetésekor arra gondoltam, hogy Ti biztosan értékelni fogjátok ezeket a képeket, hiszen a rózsamintás abrosszal egy csipetnyi romantikát is csempésztünk a hangulatba.

A képeken az ételt és hozzá tartotó eszközöket leszámítva - majdnem - minden a miénk. És ezzel el is érkeztünk bejegyzés egyik fő mondanivalójához, ugyanis ezzel a pályázattal még komplettebbé tettük a Weding Design szolgáltatását, hiszen a székszonyákon túl, teljes körű textildekorációt tudunk végezni az új kifogástalan minőségű abroszainkkal, kasírjainkkal, hátterekkel.

Menyasszonyként készüljetek fel erre is, hogy nézzétek meg az adott hely textíliáit. Ami elsőre olcsónak tűnik, az valószínűleg vasalót soha nem látott székszoknyákat, és kockára hajtott, kiégetett abroszokat takar.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Fruzsi és Tamás esküvője narancsban

2010.11.22. 09:00 :: ...gabka...

Fruzsi és Tamás szuper narancs esküvői meghívója volt a kedvencem a 2010-es szezonban ebben a színvilágban. Szeretem az olyan megbízásokat, amikor a meghívóban használt grafikai elemek meghatározóak az esküvőn is, és sok nyomtatott kiegészítőt használunk - Fruzsiék is épp így szerették volna...

Grafika terén két újítást is megmutathatok Nektek: az első egy nagyon kedves ötlet, a csokoládé köszönetajándék, amely egyben ültető is, ahol a klasszikus kis csokiszelet külső papírja készült el a meghívó motívumaival és a vendégek neveivel. A második különlegesség egy csodás emlékkönyv (köszönet Fruzsinak az ötletért és a sok utánajárásért, nélküle nem valósulhatott volna meg!). A könyv borítója a meghívó grafikáját követi, a belső oldalakon is visszaköszön egy-egy grafikai elem, az összhatás fantasztikus! A vendégek ebbe a könyvbe írhatták bele jókívánságaikat, és így az ifjú feleség és férj méltó köntösben őrizheti meg ezeket.

Következzen egy montázs az esküvőről (természetesen a menyasszonyi csokor és a vőlegénykitűző, illetve az asztaldíszek is narancs árnyalatokban pompáztak):

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: narancs esküvői meghívó esküvői dekoráció köszönetajándék ültetőkártya vendégkönyv menyasszonyi csokor emlékkönyv menükártya esküvő design vőlegény kitűző munkáink

süti beállítások módosítása