Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Lila esküvői dekoráció

2010.12.10. 08:10 :: ...gabka...

Rita és Bence szentendrei esküvőjének részleteit már bemutattuk egy régi posztban. Tegnap azonban olyan csodálatos fotókat küldött nekünk Rita egy kedves köszönőlevél kíséretében, szeretném Nektek is megmutatni őket.

Eddig is szerettük ezt az esküvőt és a fáradt lila színt, ezek a képek pedig csak erősítik rajongásunkat... :)

Forrás: Wedding Design
Fotók: Kulcsár Bence

Szólj hozzá!

Címkék: gyertya lila mécses menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző munkáink

Elszállunk a boldogságtól - modern léghajós esküvői meghívó

2010.12.09. 08:20 :: ...gabka...

Nagyon helyes esküvői meghívót találtam, ami eszembe juttatott egy régebbi megrendelést, amikor mi is a léghajót, mint motívumot használtuk fel, az eredmény mégis teljesen más hangulatú.

Ezt a mostani meghívó egy modern irányt képvisel, piros és világoskék kombinációban, amit ritkán használunk, pedig szerintem nagyon hangulatos, így ezek a képek egyben kedvcsinálók is egy nem hétköznapi színpárhoz. :)

Piros és világoskék színű ötletekről már írtunk részletesen itt.

Képek innen.

Szólj hozzá!

Címkék: piros kék esküvői meghívó

Napi csecsebecse

2010.12.08. 08:21 :: ...gabka...

Vészes sebességgel közeledik a karácsony, amit nekem személy szerint még nem sikerült felfognom... Ha más is hasonló cipőben jár, és tanácstalan, mivel lepje meg barátnőjét, lánytestvérét, illetve az urak bajban vannak ifjú feleségük megajándékozásával kapcsolatban, akkor ajánlom figyelmetekbe a következő montázst!

Én boldogan fogadnám a képeken szereplő bármelyik darabot (és ez nem célzás a családomnak). :) A fenti ékszerek karakteresebb példák, természetesen a szeretett személy egyéniségét alapul véve válasszuk ki a megfelelőt!

Hiszek abban, hogy mindenki szeret "haszontalan" tárgyakat kapni, hiszen ez az igazi meglepetés, egy újabb palacsintasütőt év közben is megveszünk, ha szükségünk van rá. Azok a dolgok azonban, amelyek nem mindennapi használatra készültek, nagyobb örömet okozhatnak, mert ilyesmit ritkán veszünk meg saját magunknak. Mi lehetne jobb alkalom ilyen ajándékok vásárlására, mint a karácsony? :)

Kép forrása itt.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ékszer

Rock'n Roll esküvő

2010.12.07. 08:45 :: ...gabka...

Egy szuper hangulatos esküvőről készült montázst mutatok meg ma Nektek!

Egyszer volt egy megbízásunk, amikor fesztivál belépő stílusú esküvői meghívót kellett terveznünk, ez ugrott be a képeket látva. Sajnos nem tudom, hogy az az esküvő hogyan folytatódott, mennyire vitték tovább a rock szeretetét a nagy nap hangulatába, de a mai képeket nagyon kedvelem, és úgy gondolom, megmaradt minden az ízlésesség határain belül.

Nagyon bevállalós a menyasszony hátul teljesen nyitott ruhája, de nagyon "egyben van" az összhatás a fejdísszel, izgalmas ez a kombináció. A srác öltönye sem mindennapi...

Következzen egy videó, amely remekül összefoglalja a nap eseményeit, és amelyből további ötleteket meríthettek:

 

Képen és videó innen.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó esküvői dekoráció esküvő design

Hétindító móka - fiúkérés?

2010.12.06. 08:00 :: ...gabka...

Arra gondoltam, hogy egy vidám képpel indítom a hetet, ami mindenki arcára mosolyt csal...

A következő rajz a klasszikus lánykérés inverze, azaz amikor a hölgy térdel le a kissé meghökkent fiatalember elé és kéri meg a kezét:

Számomra nem is kérdés, hogy ez vicc, de elolvasva azt a külföldi oldalt, ahol a képet találtam, eléggé meglepődtem, ott ugyanis komolyan adnak tippeket, hogy ha valaki ilyenre vetemedik, hogyan tegye...

Én a magam részéről azt tanácsolom: soha, semmilyen körülmények között ne lépjük ezt meg, hölgyek, még akkor sem, ha már nagyon tűkön ülünk! :) Nem vagyok konzervatív a női-férfi szerepeket illetően, de ha van olyan helyzet, amikor az urak kezében a döntés, hát ez az. Ők diktálják a tempót, nem is szabad erőlteni semmit (mondanom sem kell, hogy egy kierőszakolt helyzet nem ugyanaz, mint egy igazi meglepetést okozó). Ha pedig párunk nem lép, az is lehet válasz... (Lehet, hogy szimplán nem házasságpárti?) :)

Ismertek valakit, aki lány létére megkérte párja kezét? Hallottatok ilyen történetről a környezetetekben? :))

Kép forrása: brides.com

Szólj hozzá!

Címkék: kacagtató

süti beállítások módosítása