Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A meghívó, mint az esküvői arculat alappillére

2010.02.21. 22:19 :: ...gabka...

Ahogy azt már több ízben elmondtam, a meghívót tartom az esküvő előhírnökének, ez adja a vendégeknek az első benyomást az eseményről, ezért szerepe kiemelten fontos. A meghívóban használt motívum és hangulat az, amely az összes többi dekorációs elemen végigvonulhat, de akár a ruhában, tortában is visszaköszönhet néhány részlete.

Kiváló példa erre az alábbi két kép:

Amikor ezt a tortát megtaláltam, egyből a bal oldali mintát juttatta eszembe, amelyet már többféle színvilág keretein belül megmutattam Nektek. Noha a két motívum nem teljesen egyezik, ugyanaz a hangulat mindkettő. Természetesen a saját esküvőnkre készülve a torta rendelésekor megkérhetjük a cukrászt, hogy a meghívónk alapján dekorálja a tortát, így lesz tökéletes a harmónia... Ez plusz kiadást nem jelent, ugyanakkor tényleg megteremtjük az egységet.

(Én a saját esküvőmön a ruhán használt csipke fényképét adtam oda a cukrásznak. Mondanom sem kell, nagyon jól mutatnak azok a képek, amikor a torta felvágásakor ott állok magam is, ugyanolyan mintájú ruhában. Hiába, az ördög a részletekben rejlik...) :)

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete torta esküvői meghívó esküvő design

Esküvői meghívó - műhelytitkok

2010.02.19. 10:59 :: ...gabka...

Ami most következik, olyan még nem volt a Wedding Design történetében. :)

Egy olyan meghívó tervet mutatok meg Nektek, amely az első látványtervek egyike, amit elküldtem a párnak (a menyasszony lelkes olvasónk, akit a kommentekből ismerhettek: lindamelinda), de még közel sem a végleges verzió...

Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a tervbe, egyszerre különleges, egyedi és finom. Úgy harmonikus, hogy nem szimmetrikus, és nincs benne két egyforma növény motívum, mégis egységet képez.

Kollégámnak egy japán anime rajzfilm világa ugrott be róla, nekem pedig a Szentivánéji álom... :)

Készült egy zöldes-barnás hátterű, fehér motívumos inverz változat is:

Nektek hogy tetszik?

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában nagyon sok a meghívókkal kapcsolatos bejegyzés és kevesebb az egyéb dekor és virág témájú írás - ennek oka, hogy ebben az időszakban ezerrel meghívókat tervezünk, míg az érdemi dekorációs munkáink az esküvőkkel egy időben, május elejétől kezdődnek, így képes beszámolókat a friss munkákról majd akkor tudunk közzétenni. :)

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Visszafogott elegancia

2010.02.19. 09:49 :: scs

Kitartás Hölgyeim és persze Uraim, már mindjárt itt a hétvége. Hogy kicsit gyorsabban teljen a nap, íme egy esküvői video, amey jól illik a hét visszafogott saja kollekciójához.

Nagyon tetszik, hogy semmi sincsen túldíszítve, minden egyszerű - a szó jó értelmében - és ezt a stílust jól végigvitték az esküvő egészén. Bár bevallom a tüzijátk pont nem illik a képbe... jó videózást, és nem pityeregni!

Forrás: vimeo

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: video fehér menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Indiai menyasszony

2010.02.18. 22:11 :: ...gabka...

Egy csodás fotó a mai nap végére, egy gyönyörű ékszer, amelyet hagyományosan csak az esküvőjük napján viselnek a menyasszonyok. Szeretettel ajánlom ezt a képet Ritunak, aki októberben maga is indiai menyasszony lesz. Már várom! :)

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer nemzetek esküvői

Esküvői meghívó lilában - a tavalyi szezon kedvencei 3.

2010.02.17. 08:00 :: ...gabka...

Egyik kedvenc lila meghívóm, amit most megmutatok. Az utolsó részletéig egyedi grafikai motívumok megtervezésével készült kompozíció, szép sötétlila színben. A meghívó fa motívumának felhasználásával ültetőkártyákat is terveztünk a pár kérésére. Erről a meghívóról tényleg száz százalékosan elmondható, hogy ilyen nincs senki másnak!

Szavak helyett jöjjön a látvány (első képen a borító, alatta pedig annak inverze, amely a hátsó borítóra került):

Az ívek, lágy vonalak használata teszi különösen könnyeddé és játékossá a fa motívumot, ezt ellensúlyozza picit a választott, kicsit sötétebb színárnyalat. Én személy szerint nagyon szerettem ezt a megbízást!

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: lila esküvői meghívó munkáink

Mit viseljen a menyasszony tavasszal? - saja 2010

2010.02.16. 13:25 :: scs

Találtam egy igazán könnyed 2010-es kollekciót egy koreai tervezőtől, Yoo Iee-től. Még mindig nem fűznék hozzá továbbiakat, talán majd gabka...

Gabka: Imádom ezeket a fazonokat, fantasztikusan könnyedek és légiesek, nagyon tetszik. A magam részéről biztosan kényelmesebben érezném magam egy ilyen ruhában, mint egy óriási abroncsban... Arról nem is szólva, hogy ha kicsit többet eszik az ember az ünnepi vacsorából, ezek a ruhák még a pocit is eltakarják! :)) Jó néhányat még kismamáknak is el tudnék képzelni. Szuperek!

Forrás: saja

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: ruha

Mexikóóó

2010.02.16. 10:16 :: scs

Talán már volt olyan bejegyzés, amiben nagyon ajnároztam egy-két helyszínt, na ez is valami olyan lesz.

Én nagyon tengerpartos vagyok, imádnám ezt a helyszínt - persze nem azért, hogy idióta akcentussal olvassa fel nekem valaki a menyasszonyom nevét :) -,  hanem mert nekem ez is ugyanolyan romantikus, mint a napfelkelte vagy sétgről láblógatás.

Forrás: vimeo

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: video esküvői helyszín

Egy kis pinkség

2010.02.15. 15:29 :: scs

Egy kis édességgel szerettem volna kedveskedni a hölgyeknek és természetesen az uraknak Valentin nap alkalmából.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy az esküvő meghatározó színei milyen jól mutathatnak ételeken vagy italokon. Pont a hét végén keresett fel minket egy mixer csapat, akik kiegészítendő a szolgáltatásainkat, az esküvő választott színét hozza az italokban. Nagyon látványos kiegészítője lehet az esküvői dekorációnak, nem?

Forrás: Amy Atlas Events

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: pink torta a nap képe

süti beállítások módosítása