Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Lufi esküvőre?

2011.01.11. 08:30 :: ...gabka...

Aki nyomon követi tevékenységünket, az tudhatja, hogy nem vagyunk a lufi használatának elkötelezett hívei, de úgy is fogalmazhatnék, hogy ha csak lehet, kerüljük... ;)

A fenti kijelentés azért úgy a pontos, hogy lufikaput, lufiból készült menyasszony-vőlegény párt sohasem vállalunk (és nem is tartjuk ízléses kiegészítőnek egy esküvőre), illetve a lufival történő dekorálást sem kedveljük túlságosan, de van egy-két olyan helyzet, amikor szívesen viszünk lufit a nagy eseményre.

Ilyen volt az a vicces alkalom, mikor egy számunkra nagyon kedves pár kért tőlünk néhány darab héliumos lufit a bulira, ám itt a lufi csak csomagolás funkciót töltött be, és a hélium volt a lényeg, amely hajnalban okozott is vidám pillanatokat. :)

A másik lufis dolog, amit én személy szerint kifejezetten kedvelek, a lufiposta játék, ez a saját esküvőmön is szerepelt. A lufiposta játék lényege, hogy a vendégek kapnak egy felbélyegzett, az újdonsült feleségnek-férjnek megcímzett képeslapot, amelynek hátuljára ráírhatják saját fogadalmukat, vállalásukat. Ezután a megírt képeslapját mindenki rákötözi a már ott várakozó, héliummal töltött lufikra. Az ifjú házaspár megfogja az összes lufit, majd elengedi őket (természetesen szabadtéren). Ez egyrészt nagyon jól mutat, ha a lufikat az esküvő színeiben rendeljük, másrészt nagyon vidám perceket szerezhetünk magunknak utána, mikor lessük a postaládát, hogy vajon mikor érkezik vissza egy-egy képeslap (amire gondosan rá volt írva: ha megtalálsz, adj fel, hogy az ifjú pár beválthassa az ígért fogadalmat). A képeslapok, amelyek visszaérkeznek a párhoz, természetesen feljogosítják a párt arra, hogy felhasználhassa a lapon szereplő ígéretet. :)

(Érdekességképpen: mi kb. 7-8 képeslapot kaptunk vissza, az esküvőnk a belvárosban volt, ott engedtük fel a léggömböket, és Debrecen környékéről, Ózdról is érkezett vissza képeslap, csak tátottuk a szánkat...) :)

Fekete-fehér képeslap grafika és lufiposta: Wedding Design

 

Lufi esküvőre? Így már tetszik?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása