Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Kate és Vilmos, a nagy királyi esküvő

2011.05.02. 08:30 :: ...gabka...

Pénteken megtörtént az, amire mondhatjuk, hogy egy világ várt lélegzetvisszafolytva: Károly herceg nagyobbik fia, az angol trón várományosa feleségül vette szerelmét... akit mostantól fogva nem szabad Kate-nek hívni, immár hivatalosan Catherine néven lehet csak szólítani - még a Wikipedia-n is kijavították a róla szóló bejegyzést. :)

Rengeteg helyen lehetett online közvetítés formájában nyomon követni az eseményeket, mi erre nem vállalkoztunk, most azonban pár gondolat erejéig összefoglaljuk benyomásainkat, illetve mutatunk egy (kissé merev) hivatalos udvari fotót az újdonsült házaspárról.

Nem lepett meg az, hogy maga a szertartás lassú, hosszú és nagyon formális volt - pontosan erre lehetett számítani. Viszont kicsit csodálkoztam azon, hogy a menyasszonyi ruha mennyire zárt és konzervatív - az előzetes találgatások során ennél lényegesen fiatalosabb, trendibb elképzelésekről lehetett olvasni Kate választásával kapcsolatban.

Ami még ennél is jobban meglepett, az a csokor volt: ennél sokkal látványosabb, exkluzívabb - méretben és összeállításban is - nagystílűbb bokrétára számítottunk... Bár ha belegondolunk, hogy mennyi időn keresztül kellett tartani az arának a virágokat a nap folyamán, már jobban megértjük, hogy egy könnyű és kedves csokor mellett tette le a voksát. :)

Végezetül még két személyes gondolat: nem tudom, ki hogy emlékszik, de mikor ez a Vilmos fiú elkezdett kamaszodni, férfiasodni, hamvas lányok milliói sóhajtoztak a képét látva, poszterét énekesekhez és sportolókhoz hasonlóan függesztették ki hálószobájuk falára világszerte - jóképű fiatalember volt, meg kell hagyni. A múlt idő használatával kicsit előre is vetítettem, amire céloznék óvatosan ebben a bekezdésben: mintha megkopott volna az évek során az a sárm... Nekem aztán tényleg semmi bajom nincs a kopaszodással-kopaszsággal, (aki ismeri a családi viszonyaimat, az abszolút igazat kell, hogy adjon ebben a kérdésben) de itt másról van szó, mint pusztán a hajhagyma hiányról...

A másik, ami megfordult a fejemben, miközben a pénteki események peregtek a TV-ben: nem irigylem Kate-et egy pillanatig sem. Vilmos legalább ebben nőtt fel, folyamatosan a média érdeklődésétől övezve volt kénytelen élni az életét, testvérével együtt megtapasztalhatták ennek árnyoldalait több ízben - de Kate csak pár éve, a kapcsolat kezdetén csöppent bele ebbe a világba, így talán még nem szokta meg ezt a felhajtást... Amikor egy fiatal lány ábrándozik arról, hogy eljön érte a herceg fehér lovon és feleségül veszi, kétlem, hogy erre a körítésre is vágyna... A meghittségnek és az intimitásnak a legkisebb nyomát sem látni egy ekkora ceremónián, amelyet túlzás nélkül az egész világ végignézett.

Arról nem is beszélve, hogy még néhány pohár bort sem fogyaszhat el jóízűen az ifjú pár a lagziban - illetve pontosítok: innentől kezdve soha semmit nem tehetnek úgy, hogy ne legyen benne a rizikó, hogy másnap a bulvárújságok címlapjára kerülnek vele.

Sok boldogságot, Catherine és Vilmos, mi azért nem cserélnénk veletek! :)

Hivatalos fényképek tucatjai ezen a linken: http://www.flickr.com/photos/britishmonarchy/

1 komment

Címkék: történelmi esküvők legendák esküvői

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr272870949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Almácska* 2011.05.02. 20:32:18

nana, csak a magad nevében szólj! én tuti cserélnék :D :D szerintem a cuki mosolya nem kopott el Vilmosnak, még mindig egy szimpatikus, kedves ember benyomását kelti, nem olyan... khm... merev, mint a nagymamája. és akkor még finom voltam. :)))
ja, és figyelj oda, folyton Kate-nek hívod a 2. trónörökös feleségét! :D :D :D :D
süti beállítások módosítása