Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Szuper kiegészítő menyasszonyoknak - öv vagy ékszer?

2011.01.07. 08:45 :: ...gabka...

Mikor bemutattam annak idején Chelsea Clinton esküvőjét, nagyon megtetszett a menyasszonyi ruha derekát díszítő ezüstös szalagszerű motívum, ezt külön ki is emeltem a cikkben.

Ma utánanéztem annak, hogy milyen ötletek és lehetőségek vannak egy meglévő egyszerű fehér (vagy akár fekete) estélyi díszítésére.

Egy ilyen megoldás menyasszonyi ruha magasságba emeli a legegyszerűbb szabású hosszú fehér ruhát is!

Az utolsó képen látható, hogy ez a kellék tulajdonképpen multifunkcionális, bátrak akár homlokpántnak is használhatják, a látvány számomra kicsit hippis, de hátha valakinek épp ez tetszik... :)

Azt pedig, hogy ez a szuper kiegészítő most akkor öv, vagy már-már ékszer, döntse el mindenki saját maga! :)

Forrás: Little White Dresser

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ruha ékszer

Színes esküvői meghívók

2011.01.06. 08:00 :: ...gabka...

Rábukkantam egy nagyon színes, karakteres esküvői meghívóra, és valami megfogott benne, ugyanakkor nem mondanám rá határozottan, hogy tényleg igazán bejön. :)

Tetszik az izgalmas, kicsit meghökkentő színpárosítás, és a modernsége sem áll tőlem távol, de valahogy együtt már túl sok az összhatás... Azért mutatom meg, mert ennek ellenére nagyon is van benne valami, illetve, hogy lássátok, a piros és a pink is működhet együtt akár...

Forrás: Katie Kirk

Kinek tetszik?

Szólj hozzá!

Címkék: színek esküvői meghívó

Esküvő Kiállítás 2011

2011.01.05. 10:06 :: scs

Előző évben úgy gondoltuk, hogy új cégként nekünk is kint kell lenni az esküvő kiállításon. Kimentünk, kiállítottunk, aztán rájöttünk hogy talán mégsem ez a legjobb módja annak, hogy új menyasszonyokat érjünk el.

Ezért is kezdtünk el gondolkodni, hogy hogyan, mivel lehetne kiváltani az esküvő kiállítás zsúfoltságát,  ahelyett valami igazi újdonsággal előrukkolni. A túl nagy nyüzgését felválthatja az otthon nyugalma, egy jóval kényelmesebb megoldást kezdtük kidolgozni a menyasszonyok számára. Lehet elsőre kicsit modernnek fog tűnni, de arról biztosíthatunk mindenkit, hogy ilyen esküvő kiállítás még nem volt.

Nem szeretném lelőni a poént, a többi részletet "sajnos" csak a bemutató napján fogjátok megtudni, addig is jó olvasgatást.

A nyughatatlan és kíváncsi olvasóink akár el is kedzhetnek találgatni arról, hogy miről is van szó. Az első, aki kitalálja, hogy mi is lesz ez az új esküvő kiállítás, belépőt nyer az eseményre!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő design esküvő kiállítás 2011

Mert tetszik...

2011.01.04. 21:31 :: scs

Éppen válogatom át az előző évi képeket - mert készülünk valami igazán különleges és egyedülálló dologra :) - és láttam meg újra ezt a koszorúslány csokrot. Igaz, szerepelt már egy montázsban ez a kép, de szerintem megér egy külön bejegyzést is, mert tetszik...

Forrás: Wedding Design

 

...Nektek is tetszik?

 

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Vidám szabadtéri esküvő

2011.01.04. 08:30 :: ...gabka...

Nézzétek el nekem, hogy a 2011-es első érdemi bejegyzésem nem éppen az aktuális évszakhoz illő... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezen a szürke, sötét reggelen engem kifejezetten feldobnak a mai képek - egy laza, természetes hangulatú esküvőről, sok sárga színnel kiegészítve, a szabad ég alatt, napsütésben...

Külön szeretném felhívni a figyelmet a széksorok díszítésére a szertartáson (ennek a témának egy külön posztot is szenteltem a közelmúltban)! Ez a mai pasztell szélforgós ötlet méltó folytatása lehet a múltkori kupacnak!

Gyakorlatilag minden egyes részletet felsorolhatnék, ami tetszik: szeretem a napraforgókból kötött, vidám menyasszonyi csokrot és a hozzá passzoló koszorúslány csokrokat.

A sárga cipő szintén a szívem csücske (színes cipőkről is írtam már részletes bejegyzést). Remek és stílusos kiegészítése lehet egy fehér esküvői ruhának egy ilyen topán!

A vőlegény kitűző a rusztikus zsinórral átkötve szintén különleges ötlet, és szuperül harmonizál az egész esküvő vidéki hangulatával. Bejön, hogy nem tettek bele domináns virágot, így amennyire lehet, megmaradt férfias hangulatúnak. Éljenek a pozsgás növények, mint a vőlegény kitűző hangsúlyos elemei! :)

Több napfényt kívánok mindenkinek a mai napra és egész 2011-re! :)

Fotó: Cameron Ingalls

Szólj hozzá!

Címkék: cipő esküvői dekoráció esküvői helyszín menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző ctiromsárga kerti szertartás

Kedves Olvasóink!

2011.01.03. 08:15 :: ...gabka...

Év végére jól eltűntünk, és kipihentük a fáradalmakat, hogy most, 2011 első munkanapján újult erővel és lelkesedéssel köszönthessünk benneteket!

Boldog új évet kívánunk szeretettel minden régi és új olvasónknak!

A magunk részéről 2011-re is hasonló színvonalú, színes cikkeket ígérhetünk Nektek, és várunk Titeket nap mint nap újabb írásainkkal! 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása