Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Itt a tavasz

2011.03.25. 07:07 :: scs

Köszöntsük a tavaszt valami frissel! Íme egy újabb háttérkép Nektek. Igaz, hogy hasonló színvilágú hátterünk már volt, de talán megbocsájtjátok az ismétlést. :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: háttérképek esküvő design munkáink

Fejdíszek minden mennyiségben

2011.03.24. 07:07 :: scs

Igaz, nem idei, de azért merem remélni, hogy értékelni fogjátok ezt az óriási montázst fejdíszekből a Lo Boheme 2010-es tavaszi, nyári kollekciójából. Nem szeretnék hozzáfűzni semmit, a képek magukért beszélnek.

Forrás: Lo Boheme

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő hajdísz

Natúr hangulat lilával kiegészítve

2011.03.23. 09:00 :: ...gabka...

Volt egy inspiráló megbeszélésünk a múlt hét folyamán. Az esküvő koncepciója izgalmas: natúr hatás, zöldes-barnás színvilág, fás elemek használata, némi pinkkel fűszerezve. Krisztivel azonnal lelkesek voltunk. :)

Elsőre talán szokatlannak tűnhet egy természetes hangulatú esküvőbe egy igazán csajos színt csempészni, de szerintem épp ezzel a kontraszttal fokozhatjuk a téma szépségét.

Nézzétek meg a következő képeket, ahol egy hasonlóan visszafogott, zöldes-barnás esküvőt lilával dobtak fel:

Képeket innen választottam és készítettem belőlük montázst.

Nagyon jópofa ötlet az ültetéshez a kis cserepek használata - a képeken olyan megoldást láthattok, amikor a sok kis növény egy-egy bőröndben várja az érkező vendégeket, amiből mindenki kiválaszthatja a saját nevére szólót.

A kritikusok mondhatják, hogy ez nem is igazi natúr esküvő, mert használnak üvegvázákat, mécsestartókat, stb., de a tányérokban elhelyezett texilszalvéták a menüvel és rozmaring-ággal, a székszoknyák elhagyása, a többféle növény használata összességében ebbe az irányba visz el...

Az én szememnek nagyon szimpatikus kombináció ez. :) Hát Nektek?

1 komment

Címkék: zöld fehér lila esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor menükártya esküvői asztaldísz

Ültető és köszönetajándék egyben

2011.03.22. 11:07 :: scs

Egy mintát készítettünk egyik áprilisi esküvőnkre, amely egyszerre ültető és köszönetajándék is. Az ajándék a kis tövirózsa juttába csomagolva, az ültető pedig egy kis zászlócska névvel.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: köszönetajándék ültetőkártya esküvő design munkáink

Hegymászós esküvői meghívó grafika

2011.03.22. 09:25 :: ...gabka...

Nézzétek el nekem a kissé sablonos címet - sajnos bármi más, ami eszembe jutott, nem illeszkedett volna egy esküvői blog stílusához, illetőleg inkább a nászéjszakát idézte volna meg, akárhogy próbáltam összerakni egy frappáns mondatot, amiben a csúcs szó is szerepelt... :))

De rátérve a meghívóra és egy igazán egyedi grafikára... Orsi és András különleges ötlettel kerestek meg minket - hegymászós esküvői meghívót szerettek volna. Hogy megadjuk az ünnepi hangulatot, azt találtuk ki, hogy hegy helyett legyen egy nagy torta, amire másznak, és legyenek esküvői öltözékben, így mindenki számára egyértelmű lesz, miről is van szó.

Színekben visszafogottak voltunk, egyetlen domináns árnyalat egy kékeszöld, amely az egész esküvő meghatározó színe lesz.

Íme a meghívó központi motívuma, a menyasszony és a vőlegény (aki gálánsan segíti szíve hölgyét feljutni a torta tetejére, akinek ehhez már csak az utolsó lépés hiányzik):

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: kék esküvői meghívó munkáink

Utazzuk együtt körbe a földet!

2011.03.21. 09:00 :: ...gabka...

Akár ez a mondat is lehetne a következő meghívó mottója...

Barnás színvilágban, rusztikus háttérrel készült, a szemfüleseknek pedig ismerős lehet a fehér virágmotívum a meghívó széleinél... Melinda és Isti meghívójára terveztem őket anno ebben az összeállításban, de olyan sokan szeretitek őket, hogy újra és újra előkerülnek, és ha kicsit más köntösben is, de szerepelnek a meghívóinkon.

A meghívó középső, egyben meghatározó motívuma egy földgömb lett ezúttal, a pár monogramjával.

Zsuzsinak és Daninak innen is kívánunk sok-sok boldogságot! :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása