Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Ahogy a mágusok esküsznek

2011.04.21. 07:00 :: scs

A minap néztem a Harry Potter legújabb részét - legalábbis annak is csak egy részét, mert elaludtam rajta..:) -, és szakbarbarizmus ida vagy oda, nem tudom nem megemlíteni az esküvői jelenetet.

Az esküvői jelenet egy sátorban zajlik, a meghatározó színek a fekete és a lila. Előbbi a menyasszony ruháján is megjelenik, a motívum szárnyként öleli át az ifjú arát, azt pedig jól egészíti ki a dekorációban lévő szintén fekete minta.

A fekete székek és a lila abroszok, mind-mind a - szó szerint - varázslatos hanulathoz járulnak hozzá, amit persze a ronda, gonosz mágusok félbeszakítanak, na de nem akarom lelőni a poént, tessék megnézni a filmet, ha nem másért, de az esküvő jelenetért érdemes!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő design

Egy csepp nyárias romantika

2011.04.20. 09:33 :: scs

Nem is esküvő, hanem egy workshop képeiből készítettem el ezt a montázst. Már a fotózás is amolyan nyári hangulatot ad a képeknek a színeivel, illetve a világossággal. A menyasszonyi csokrok ennek a jegyében kicsit kuszák, mintha csak a réten sétálva dobálták volna őket össze.

Régies, kopottas hangulattal pedig az ágyrugókból és csipkével bekötött képtartó, a tüll, illetve az ékszerek egészítik ki a fotósorozatatot.

Forrás: Jose Villa

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői helyszín menyasszonyi csokor

Magyar-olasz vegyes házasság, avagy szerelem határok nélkül

2011.04.19. 08:20 :: ...gabka...

Az elmúlt hetekben rengeteg meghívó terven dolgoztunk, és elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legbájosabb és legegyedibb terv az, amit most megmutatok, melyet Eszter és Stefano esküvői meghívójának borítójára terveztünk meg.

A színvilággal kapcsolatos kérés a zöld és a lila volt, ami elsőre nem egy mindennapi párosítás, és okozott is némi fejtörést, hogyan oldjuk meg, hogy ne legyen sok(k).

Amióta elkészült Magdinak a világtérképes, pitypangos esküvői meghívója, azóta meglehetősen megnőtt a hasonló jellegű kéréseknek a száma, azaz a térképek megjelenítésének igénye. Ha a pár egyik tagja külföldi, akkor mindenképpen jópofa ötlet és számtalan kiaknázatlan ötletet rejt még magában a dolog: rengeteget lehet használni a térkép motívumot anélkül, hogy önmagunkat ismételnénk.

Eszterék meghívója is egészen különleges lett:

Hogy tetszik? :)

Ha nem lenne a pici képen egyértelmű, a gólya is megérkezett már olasz földre, sőt, két picit is vitt már ennek a családnak, úgyhogy épp itt az ideje, hogy a szülők hivatalosan is összekössék az életüket, amihez mi innen is nagyon sok boldogságot kívánunk! :) 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld lila esküvői meghívó munkáink

Egy romantikus esküvői meghívó

2011.04.18. 10:30 :: ...gabka...

Kedves Olvasók, köszönjük a türelmeteket, sajnos (vagy hála istennek) múlt héten a mi időnk a rengeteg munka és előkészület jegyében telt, emiatt hanyagoltunk némileg Titeket, de most újra visszatérünk és igyekszünk hozni a tőlünk megszokott bejegyzés-mennyiséget. :)

Kezdem a hetet egy romantikus, finom, nőies esküvői meghívóval, bézs, rószaszín, fehér színvilágban, virág és lepke motívumokkal:

A meghívó érdekessége, hogy két nyelven készül el - magyarul és oroszul. Sosem gondoltam volna, hogy épp az esküvői meghívók tervezése során tudom majd hasznosítani a 9 évnyi orosz tanulást, ami a hátam mögött áll - de roppant nagy előny a tördelés során, ha az ember érti is a szöveget, amivel épp foglalkozik. :)

Napsütéses hetet kívánok Mindenkinek!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása