Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Egy fotózás díszletei

2011.04.28. 11:50 :: scs

A múlt hét végén a Hajógyári-szigeten készültünk egy fotózásra. Mindenféle aprósággal dobtunk fel egy amúgy is csodálatos helyszínt, íme pár kép a munkálatokról.

Egy gyönyörű habosan virágzó fa alatt volt a helyszín - ami talán magában is megállta volna helyét -, de hogy a modell egyéniségét visszaadja a háttér a virágokat kiegészítettük kristályokkal, gyöngyfüzérekkel.

Még egy antik keretet is fellógattunk a fára, de ezt sajnos fotótechnikai és egyéb okok miatt félre kellett tennünk, pedig az eredeti terv szerint a modellt ezen keresztül fotózták volna.

Hogy mire is készültünk pontosan, azt elárulni nem szeretném egyelőre, de attól még találgatni lehet! :)

Szólj hozzá!

Címkék: média esküvő design munkáink

Kriszti újra az MTV műsorán

2011.04.28. 07:07 :: scs

A most keddi rövid kis beszélgetésnek a pénteki királyi esküvő volt az apropója, de mivel egy igazi PR-os rejtőzik Krisztiben, így inkább rólunk szólt a kisfilm, mint Vilmosról vagy Kateről.

Ha nem szeretnétek végignézni az egész Nappali műsorát, akkor ugorjatok 19. perchez, ugyanis akkor jön Kriszti!

 

 

Forrás: MTV videótár

Szólj hozzá!

Címkék: média video esküvő design

Magyaros esküvői meghívó kínai motívummal

2011.04.27. 08:00 :: ...gabka...

Ellentmondásosnak tűnik a cím? :) 

Ma bemutatok Nektek egy nem mindennapi grafikai tervet, ráadásul a választott színpár is feladja a leckét: megint lila és zöld a két árnyalat, amelyek, hacsak a lila nem nagyon pasztell, nem feltétlen a legkönnyebben idomulnak egymáshoz. Épp a múlt héten mutattam be egy térképes meghívót, amelyben szintén ez a két árnyalat dominált.

Boriék ráadásként megfejelték a kérésüket azzal, hogy el tudnának képzelni egy magyaros motívumokkal teli meghívót, amibe belecsempészünk egy távol-keleti jelet is... Hmmm... Izgalmasnak tűnt a feladat, de nem mondom, hogy nem éreztem benne a kihívást. :)

Következzen az eredmény, bal oldalt a borító, jobb oldalt pedig az egyik belső oldal:

Gyöngyházfényű papírra készült a nyomtatás, és nagyon finom volt az összhatás ebben az álló, hosszúkás formátumban.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld lila esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása