Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Vendégkönyv helyett - ujjlenyomatos fa plakát

2011.05.13. 08:18 :: ...gabka...

Talán emlékeztek még egy nem olyan régi bejegyzésre, amely nagyon népszerű lett olvasóink körében: amelyben egy fát ábrázoló képet mutattunk be, melyet a vendégek egészítenek ki ujjlenyomataikkal, így mindenki hozzájárul az alkotás folyamatához, a pár pedig a végén egy színes, vidám, életre szóló emlékkel lesz gazdagabb, mely méltó dísze lehet a lakásuknak is.

Mivel nagyon sokan érdeklődtök, hogy milyen fa motívumok érhetők el nálunk, illetve hogyan lehet tőlünk megrendelni egy ilyen képet, ezért arra gondoltam, felteszem az elérhető fa motívumokat egy montázsban:

Ezeket az alapokat ki lehet egészíteni színekkel, kerettel, enyhe háttérrel, feliratokkal, így teljes mértékben az adott esküvő hangulatára szabható a látvány.

A nagy érdeklődésre való tekintettel fontolgatok egy kézi rajzolású fát is a kollekcióba, fekete tussal, az előző írásban mutatott kép stílusában - de ezt időbeosztástól függően tudom beütemezni, biztosat nem ígérhetek az elkövetkező pár hétre. :)

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, további kérdésekkel keressetek bátran!

Szólj hozzá!

Címkék: vendégkönyv

Esküvői meghívó lila rózsákkal, virágfüzérrel

2011.05.11. 08:09 :: ...gabka...

A mai meghívónk egy egyszerűen elegáns darab: gyöngyházas papíron kevés motívum, szépen ívelő girlandok egy-egy halvány rózsafejjel kiegészítve - klasszikus választás.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: lila esküvői meghívó munkáink

Tavaszi illatok

2011.05.10. 09:28 :: scs

A hét végén egy igazi tavaszi esküvőn dolgoztunk, minden friss és illatos tavaszi virágból készült.

A menyasszonyi csokrot pont egy héttel ezelőtt lőtte el egy angol pár, de sebaj, nagy nehezen, de sikerült összehozni a mi menyasszonyunknak is ezt a csokrot. Az a baj ugyanis ezekkel a tavaszi virágokkal, hogy nagyon időjárás függő, hogy lehet-e kapni magyar termelőtől, külföldről renddelve pedig egyszerűen horror ára van (egy szál két-háromszáz forint, na most számoljátok ki ha tudjátok, hogy mennyi lenne ez a csokor).

A menyasszonyi csokor szárát és a vőlegény kitűzőjét rozmaringgal díszítettük, ami a házasság egyik alappillérének a hűségnek a szimbóluma.

Igazi természetbarát párról volt szó, ezért a gyűrűpárna is e hangulat a jegyében készült, mohával fedve, kövirózsákkal díszítve és raffiával átkötve.

Az esküvői dekoráció szintén naturális vonalon készült. A köszönetajándékok szerves részét képezték az asztaldíszeknek, ugyanis az jutába csomagolt jácint volt. Szerencsére tudtuk úgy befolyásolni a virág fejlődését, hogy ne boruljon virágba, ugyanis az asztalonként 10-12 jácint olyan illatot árasztott volna, hogy bármelyik légfrissitő elbújhata volna amellett az illatáradat mellett, amit a virágok árasztottak volna. Az asztalok közepét pedig egy borosüvegbe helyezett boglárkával díszítettük, ez a motívum is több helyen visszaköszönt a dekorációban.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői dekoráció gyűrűpárna menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Egyszerű és elegáns esküvői meghívó arany motívummal

2011.05.09. 09:00 :: ...gabka...

Túl sok szót nem is fűznék hozzá, a címben igazából mindent elmondtam, amit erről a tervről tudni érdemes... Gyöngyházas papírra történik a kivitel, így az eredmény finoman csillogó lesz, ami fokozza az aranyos hatást.

Ez a meghívó is a mostanság olyan népszerű kártya formátumban készül el, hajtás nélkül.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér arany esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása