Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Kedves Olvasónk!

2011.01.28. 09:20 :: ...gabka...

Szeretnénk Neked átnyújtani kedvenc munkáink válogatott csokrát egy különleges gyűjteménnyel Online Esküvő Kiállítás formájában.

Esküvőkre bontva, színek szerint tudod megismerni büszkeségeinket az oldal közepén található képes ikonokra kattintva, illetve van lehetőséged külön esküvői meghívókat, menyasszonyi csokrokat, valamint esküvői dekorációkat megtekinteni az egyes menüpontok alatt.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a böngészés közben, kattints bátran a jobb oldali chatboxra, hogy azonnal feltehesd azt nekünk! Amennyiben villog az ONLINE felirat, biztos lehetsz benne, hogy ott ülünk a gépeink előtt és várjuk a kérdéseidet! :)

Kellemes időtöltést kívánunk online katalógusunkban!

Gabka és Kriszti
Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő kiállítás 2011

Hogyan tegyük esküvőnket emlékezetessé?

2011.01.28. 08:00 :: ...gabka...

Sokakban merül fel a kérdés, hogy mitől lesz egy esküvő különleges, mitől fognak emlékezni rá a vendégek évek múlva is? A párok többsége szeretne valami egyedi ötletet megvalósítani a nagy napon, mert a jóízű étel, sok alkoholos ital, szuper zenekar önmagában már nem kuriózum, ezeknek alapban jól kell működniük.

Jópofa ötlet lehet tematikus sarkokat berendezni az esküvő helyszínén - akár beltéren, akár kinn, a kertben. Ha olyan a rendezvény helyszíne, hogy rendelkezésre állnak külön kis helyiségek, akkor nyert ügyünk van, ha csupán egyetlen nagy terem van, akkor gondolkodjunk az előtérben, vagy a fedett teraszban!

Néhány irány kiindulásnak: candy bar, kávézó sarok, szivarszoba az urak örömére, egzotikus hangulatban berendezett vízipipázó helyiség, fotósarok, stb...

Ebben a cikkben a fotósarokra térek ki részletesen. Mi kell hozzá? Néhány régi, nagy képkeret belógatva lehetőleg semleges háttér elé, mellékészítve pár vicces kellék, kiegészítő: kalap, álbajusz, okuláré, hajbavaló tollas dísz, a listának csak a fantáziánk szabhat határt. :)

Vendégeink magukra aggathatják a fent felsorolt kiegészítőket, és mókás pózokba beállva imitálhatják a régi családi fényképek hangulatát. Ha van polaroid fényképezőgépünk, akkor akár a helyszínen okozhatunk néhány kacagtató percet barátainknak. Ha viszont a fotósunkat kérjük meg, hogy egy adott idősávban fényképezze le a vendégeket a maskarákban, akkor pedig biztosak lehetünk abban, hogy mindenki a szokásosnál nagyobb izgalommal fogja várni esküvői fényképeink elkészültét! :)

A kereteket egyébként kertbe is akaszthatjuk, ha vannak erre alkalmas fák, és ezeket a saját fotózásunk során is alkalmazhatjuk, ahogy a példa fotón is látszik, szerintem nagyon hangulatos képek születhetnek így. A sok üres keret között az ifjú pár középen - azt is jelképezheti, hogy most kezdjük közös családi életünket, azaz most indítjuk közös családfánkat, és a mi dolgunk lesz megtölteni az üres kereteket további fotókkal...

Hát nem kedves gondolat? :)

Kép innen.

Szólj hozzá!

Koszorúslány csokor helyett

2011.01.27. 08:00 :: ...gabka...

Egy bájos fotót szántam a mai napra: egy rendhagyó példa, amikor a koszorúslányok csokor helyett valami mást tartanak a kezükben a fotózás során, ez esetben vidám, hangsúlyos papírlepkéket...

Nagyon tavaszi, nagyon friss, nagyon könnyed hangulat - nekem tetszik!

Lepkeimádó olvasóink biztosan szeretni fogják ezt az ötletet... (Anna, olvasod?) :)

Fotó innen.

Szólj hozzá!

Címkék: koszorúslány

Vicces ültetési rend

2011.01.26. 08:20 :: ...gabka...

Mutatok ma Nektek egy rendhagyó ültetési rend táblát: az alap kompozíció a megszokott, ahogyan általában mi is elkészítjük ezeket a hasznos kiegészítőket. Az asztalok középen elhelyezve, alaprajz szerűen, mellette két oldalt a vendégek listája.

Velünk ellentétben itt azonban nem asztalokra lebontva szerepel a névsor, hanem ABC sorrendben, és a nevek össze vannak kötve az asztalokkal, így szimbolizálva, ki hova kell leüljön. :) Jópofa!

A böngészést megkönnyítendő a nevek elé oda is írták az asztalok számát, így talán még gyorsabban lehet megtalálni a helyünket egy ilyen tábla segítségével.

Egy adott létszám felett érdemes elgondolkodni azon, hogy nem egy, hanem két ültetési rend táblát kérünk (ez közel sem dupla ár, nem sokkal drágább két nagy plakátot rendelni, mint egyet). A két ülésrendet a bejárat két oldalára függeszthetjük ki, így sokkal gördülékenyebb a bejutás! (Képzeljetek el 100 embert, amint egy tábla előtt várnak a sorukra, ez biztosan nem pár perces történet lesz!)

Kép innen.

Szólj hozzá!

Címkék: ültetőkártya asztalszám

Ruhacsodák fekete-fehérben

2011.01.25. 09:00 :: ...gabka...

Következzék egy kis ábrándozás... :)

Szerintem kevesen vannak olvasóink között, akik megengedhetnek maguknak egy Vera Wang esküvői ruhát, most mégis bemutatok néhány képet a 2010-es kollekcióból, amelyek lenyűgöztek (ki tudja, hátha a tavalyi modellekre egyébként is van kedvezmény?). :)

Nézzétek el elfogultságomat, de a választott ruhaköltemények mindegyike fehér színben pompázik, markáns fekete kiegészítéssel. Egyre nagyobb divat egy kísérő szín választása a fehér mellé (például színes cipő és kiegészítők), azt javaslom olvasóinknak, hogy ha nem olyan fekete-fehér szerelmesek, mint én, akkor képzeljék el a fekete helyett kedvenc színükkel a ruhákat, szerintem kiváló ihletforrás lehet bárki számára a következő montázs:

Remélem, a következő szezonban arról írhatok, hogy már nem csak a színes cipőket vállalták be bátor menyasszonyaink, hanem belevitték egyéniségüket, esküvőjük hangulatát a megálmodott menyasszonyi ruhába is! ;)

Képek: Vera Wang

Szólj hozzá!

Címkék: fehér ruha fekete

A tavasz első lehellete

2011.01.24. 07:07 :: scs

A hét végén szépen sütött a nap, néha már érezni lehetett a tavasz első lehelleteit a  szabadban. Ezzel az illatos kerek menyasszonyi csokorral szeretnénk köszönteni a korai napsugarakat - a csokor lila és fehér rózsából, fréziából és illatos lila jácintból készült.

A szülő köszöntőcsokor pedig...

A menyasszonyi csokorról lett pár közeli kép is, igyekszem a héten kivágni és frissíteni a háttérképek sorozatot.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér lila menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

süti beállítások módosítása