Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Kézben tartott design avagy egyedi menyasszonyi csokor

2009.02.20. 08:55 :: ...gabka...

Annyi lehetőségünk van arra, hogy esküvőnket különlegessé varázsoljuk! Részletesen beszéltünk már a színekről, mutattunk szebbnél szebb megoldásokat színes esküvőkre, ám ezeket inkább bátrabb pároknak ajánljuk.

Mi marad hát azoknak a menyasszonyoknak, akiktől távol áll az élénk színek használata? Ezer és egy ötlet van a tarsolyunkban számukra is! Akár tiszta hófehérben is lehetünk formabontóak és kifejezhetjük egyéniségünket ilyen módon is. Ha egy nem megszokott motívumot használunk fel esküvői dekorációnkban, például az esküvői csokrunkban, akkor biztosan lehetünk benne, hogy mindenki elismerően nyilatkozik majd ízlésünkről és ötletességünkről!

Olyan gyönyörűen megkomponált az alábbi példa, annyira természetesen elegáns, ugyanakkor egyszerű és minden sallangtól mentes a gyönyházfényű csigaház és az orchidea társítása, hogy biztosan azt kérdezzük majd magunktól: hogyhogy ez eddig nem jutott eszünkbe?

2 komment

Címkék: fehér menyasszonyi csokor

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr32953641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Lilli73 2009.02.20. 09:38:07

Úúú, nagyon szép ez a csokor. És valóban nagyon egyszerű is, és nem hinném hogy túl drága lenne, mert csak egy phanelopsis ág és egy csigaház. Gyönyörű!
süti beállítások módosítása