Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Lila-fekete esküvői dekoráció - Az év kedvenc munkája

2009.09.08. 11:08 :: scs

Az elmúlt hetekben nagyon sok munkánk volt, de közöttük volt az idei év kedvenc munkája is! A Pilishez közeli Sipitói Pihenőparkban dekoráltuk a blog talán egyik legrégebbi olvasójának az esküvői sátrát. Még régebben készítettünk neki pár mintát is, amit ti is láthattatok. A végeredmény pedig ez lett:

A meghatározó szín a lila és a fekete volt, ami visszaköszönt az összes dekorációs elemen. A sátor mennyezetét ennek megfelelően lila és fekete anyagokkal vontuk be. Nagy munka volt, 25 méteres anyagokkal dolgoztunk, de a végeredmény magáért beszélt. Az anyagok kiinduló  pontjába - a sátor közepére - egy kristálycsillárt tettünk, amire még fekete tollboát is tekertünk.

Az asztaldíszek voltak a legizgalmasabbak. Kevés alapanyagból dolgoztunk, hogy az egyszerűség legyen a meghatározó - a pár kérésére. Lehántolt mocsárifűz ágakra fekete gyönygysort, lila üvegcseppeket és lila lepkeorchideafejeket tettünk. Nekem idáig ez az idei kedvenc asztaldíszem. Négy dologból készül, de mégis kicsit kusza, olyan káosz minimál módra - legalábbis az én felfogásom szerint.

Sem a szalvétagyűrűkre, sem a székszoknyákra nem tettünk masnikat, ugyanis nemigazán masnipárti a pár. De az igazat megvallva, nekem is nagyon tetszett ez a fajta a kötés a székszoknyán.

Különlegessége ennek a dekorációnak, hogy a menyasszony a legelső volt, aki felkeresett minket a blog indulásakor és nem is túl közelről, egyenesen Spanyolországból talált ránk, hiszen ott él kedvesével. Reméljük, hogy nem csak mi voltunk ennyire elégedettek a munkákkal.

Forrás: Wedding Design

 

1 komment

Címkék: fekete lila esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr401367902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Lilli73 2009.09.16. 12:51:44

Ú ez nagyon gyönyörű! Nem csodálom hogy ennyire élveztétek a munkát... De mostmár legalább tudom, hogy mi az a stílus ami igazán közel áll hozzátok, ugyanis nagyon sok féle munkát láthattunk már tőletek itt a blogon, de mind gyönyörű volt!!
süti beállítások módosítása