Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Színes ketuba

2010.04.29. 13:55 :: ...gabka...

Egy nagyszabású esküvő lázában égünk, nagyon készülünk a most vasárnapra, hiszen egy hatalmas rendezvényről van szó. Számtalan grafikai anyagot kért tőlünk Kati és Daniel, többek között megtiszteltek minket azzal, hogy ketubájuk elkészítésére is felkértek bennünket. Számomra ez azért különösen fontos, mert a zsidó hagyományok szerint a ceremónia során aláírt házassági szerződés, a ketuba az esküvőt követően egy életen át díszíti a házaspár nappalijának falát, szépen bekeretezve, központi helyen, így az én "felelősségem" is sokkal nagyobb, mint mondjuk egy meghívó készítése esetében. :)

Az esküvőre tervezett dekorációról és magáról a meghívóról már láthattatok egy összeállítást, narancs és barna színben terveztünk minden anyagot.

A ketuba ennél színesebb lett. Eredetileg Kati Amerikából szerette volna megrendelni, de végül úgy döntött, ezt is ránk bízza, és egy picike látványkép alapján tudtam elkezdeni a tervezést, amely kijelölte a körülbelüli irányt, az elképzeléseket. A színeket a grafika jobb oldalán elvittem picit narancsosabb irányba, a rózsaszínes-lilás árnyalatok rovására, így jobban illik Katiékhoz a végeredmény.

Íme a kész ketuba:

 

Hadd jegyezzem meg, hogy nem egyszerű dolog héber nyelven tördelni, az egyik probléma, hogy jobbról balra olvasnak és írnak, így fordított a szövegirány, a másik pedig, hogy egy szót sem értek a szövegből, amivel dolgozom, így nem vehetem észre, ha bármilyen hiba vagy elütés található benne. Van benne kihívás, de megoldottam. :)

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: munkáink ketuba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása