Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Utazás a meghívóm körül

2011.04.05. 08:30 :: ...gabka...

Az utazás szeretete sok megbeszélésen felmerül közös hobbiként, visszatérő motívum lehetőségeként, így volt már bőröndös esküvői meghívónk, nemrég pedig egy földgömbös tervet is készítettem. Adós vagyok még egy igazi utazós meghívó bemutatásával, ahol egy jellegzetes isztambuli látvány került a borítóra.

Amit ma megmutatok, az mind közül a legkülönlegesebb, igazi földrészeken átívelő találkozást szimbolizál a grafika: a menyasszony, Magdi, erdélyi lány, míg vőlegénye, Roger Amerikában látta meg a napvilágot, így elmondható, hogy óceánon átívelő szerelem az övék. :)

Már az első alkalommal nagyon tetszett az ötlet, hogy valósítsuk meg a meghívón is a fentieket: ábrázoljuk kétoldalt a földrészeket és mutassuk be szimbolikusan, honnan jöttek, hiszen az, hogy egyáltalán megismerhették egymást, már önmagában is egy kis csoda... Mennyi esély van arra, hogy egy európai lány és egy amerikai fiú épp egymásban találja meg élete párját?

Oltárhajtásos formátumban gondolkodtunk, amikor a meghívó közepénél záródik a két oldalsó fél, így a belső oldal közepére kerülhet a szöveg, a két szélső "fülre" pedig a grafikai részek.

A legnagyobb "ívet" azt hiszem, ezzel a meghívóval írtam le a pályafutásom során, hiszen a kezdeti látványterv és a végleges grafika olyan, mint ég és föld. :)

Innen indítottunk:

Majd áttértünk egy sokkal különlegesebb, grafikusabb vonalra, amikor a földrészek motívumokból rajzolódnak ki, sokkal kevésbé konkrétak, de mégis felismerhetőek:

A születési helyeket egy-egy pitypang jelöli, a találkozás szimbolikáját pedig a szélben szálló kis növények jelképezik, amelyek az óceán felett találkoznak. 

Megmutatok néhány részletet is közelebbről a fenti két meghívóból:

Nem volt egyszerű a fentieket összehozni, de szerettem rajta dolgozni és a végeredménnyel nemcsak én, hanem a pár is elégedett - ennél pedig nincs is fontosabb. :)

Forrás: Wedding Design

3 komment

Címkék: esküvői meghívó munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr212800937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariannn 2011.04.06. 21:03:51

Ez egyszerűen gyönyörű!

lidercke 2011.04.17. 08:40:22

Szerint ez az eddigi legjobb, nagyon ötletes és szép! :)
süti beállítások módosítása