Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Még mindig zöld

2011.06.20. 09:53 :: scs

Talán valamikor ősszel fogom utolérni magunkat, ugyanis még mindig csak a májusi esküvők feldolgozásánál tartok és mivel május, ezért még mindig tulipán.

A menyasszonyi csokor az előző csokorhoz hasonlóan tulipánokból lett kötve, csak kiegészítés képpen fel lett dobva pár fehér tollal a virágfejek között és a csokor szárán. A kockavázás tulipános asztaldíszünkbe elég sokan szerettek bele, ezen az esküvőn is ezt a megoldást láthatjátok.

Gabkának az anyagait imádtam. Annyira cukik ezek a kis madárkák, amelyek az ültetőn és az asztalszámon megjelentek, tökéletesen passzolnak a zöld hangulatba.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld fehér esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Menyasszonyi csokor tulipánból

2011.06.10. 08:00 :: ...gabka...

Íme ilyen az, amikor a menyasszonyi csokor megelevenedik az ara kezében:

A csodálatos fényképet Hrotkó Bálint készítette.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink menyasszonyi csokor munkáink

Menyasszonyi csokor és esküvői asztaldísz

2011.06.09. 08:37 :: scs

Egy esküvő és két kép. Sajnos nem mindig jön össze úgy a fotózás, ahogy azt előre elterveztük, de talán a legfontosabb dolgoka sikerült megörökíteni. 

A menyasszonyi csokor és az esküvői asztaldísz képe sikerült csak :( de talán a látvány kárpótól Titeket, hiszen a főszerepben ezúttal a pünkösdi rózsa volt - ami a kedvenc virágok között van.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Örökzöld

2011.06.07. 08:37 :: scs

Nem is a fenyők miatt, hanem azért mert a legnépszerűbb színkombinációk közé tartozik a fehér a zölddel. Főleg még a tavasz közelében voltak nagyon jellemzőek ezek az esküvők - mutatok is majd még belőlük párat - tulipánból, jácintból és egyéb tavaszi virágokból, amelyek ilyenkor teremnek itthon. Természetesen a szezon egész ideje alatt elérhetőek ezek a virágok, csak egy picit drágában importból.

Na de térjünk is rá a mai esküvőnkre - elég rég tudtam írni, ugyanis rengeteg menyasszonyt kell boldoggá tennünk hétről hétre. A menyaszonyi csokor is a feljebb említett színekben pompázik, tulipán, frézia, jácint és boglárka felhasználásával.

Az esküvői asztaldísz talán ismerős számotokra, ugyanis már párszor láthattátok, és ha már beszéltünk top színekről, akkor erről is elmondhatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb asztaldíszek közé tartozik.

Hogy még hangulatosabbá tegyük az éttermet, zöld lampionokat lógattunk fel, zöld és fehér szalagok társaságában.

És egy kis menyasszonyoktatás a végére - és a reklám helye :). Lehet nem mindenki veszi észre az esküvő ideje alatt, de ugyanúgy az összhang részét képzik a textilek. Egy kockásra hajtott táblaabrosz a körasztalon nem biztos, hogy a tökéletes megoldás. A legjobb, hogy amikor a helyszínen jártok már nézegetitek, sok mindent le lehet szűrni abból, hogy mit van az asztalokon a hétköznapokban. És ha olyat láttok, ami nem tetszik, akkor pedig kérjetek ajánlatot tőlünk textilekre is, hiszen az abroszoktól kezdve a kasírokig mindenféle textíliával állunk a rendelkezésetekre.

Forrás: Wedding Design

2 komment

Címkék: zöld fehér esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz

A sün, akit meg lehet simogatni - egyedi esküvői meghívó

2011.06.03. 09:42 :: ...gabka...

Csak nekem van meg kiskoromból a diavetítés varázslatos hangulata? :) A mai gyerekek el sem tudják képzelni, hogy akkor még nem voltak mesecsatornák a TV-ben, ellenben hétvégén összeült a család, elsötétítettünk a szobát, felkerült egy fehér lepedő a falra, és anyu vagy apu elkezdte a csodát: felolvasta nekünk a mesét, miközben tekerte a filmszalagot a szerkezetben...

Hogy jön ez egy esküvős blogra? Sehogy. :) De volt egy mese, aminek a címe a fenti volt: A sün, akit meg lehet simogatni... Nekem a következő meghívóról csakis ez ugrott be, pedig magára a történetre már egyáltalán nem emlékszem, de a következő meghívón szereplő sünipár olyan bájos, hogy biztosan hozzájuk lehetne érni. :)

Íme a meghívó előlapja:

És így néz ki a hátoldal:

Most mondja valaki, hogy nem édesek ezek a figurák. :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: színek barna esküvői meghívó munkáink

Nem tűntünk el...

2011.06.03. 09:36 :: ...gabka...

... csak a csapat egyik fele Kriszti irányításával már nyakig benne van az esküvő szezonban, ami azzal jár, hogy megállás nélkül, éjjel nappal dolgoznak a hét folyamán végig, hogy a hétvégi esküvők minél tökéletesebben sikerüljenek. :)

Jómagam pedig másfél hónap múlva életet adok egy gyermeknek, így a napi munkáim mellett sajnos nem sok energiám marad blogolni - a hétvégi esküvők nekünk is nagyon sok feladatot adnak: menükártyákat, ültetőket, asztalszámokat, ülésrendeket készítünk, néha ehhez még pluszban svédasztalra való ételkártyákat, lufiposta képeslapokat, emlékkártyákat is kérnek tőlünk, így nem unatkozik a csapat grafikus fele sem. :)

Igyekszünk azonban feldolgozni azokat a képeket, amelyeket készítünk hétvégente, hiszen tudjuk, hogy nagyon várjátok az új szezon friss szépségeit, hamarosan jelentkezünk a beszámolókkal a szokásos montázsos formában.

Szép napot mindenkinek!

Szólj hozzá!