Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Amikor a pénz nem számít...

2010.01.22. 10:02 :: scs

...akkor a menyasszonyt apró kavicsok borítják, minden a legjobb és mindenből a legtöbb kell.

Kb. a bevezető jegyében készültek erre az esküvőre, ami persze nem teljesen ironikus, hiszen vannak gyönyörű részei ennek az esküvőnek. Sőt ha belegondolok minden egyes eleme külön-külön csodaszép, de lehet nekem együtt már kicsit sok, vagy legalábbis az ízlésvilágomtól távolabb áll.

Tehát figyeljétek a részleteket, mert minden a legjobb, csak picit sok(k).

Forrás: vimeo.com

Megosztás

 

3 komment

Címkék: video fehér bordó esküvői dekoráció esküvő design

Virággömbök és zöld orchideák

2010.01.21. 10:50 :: scs

A ma délelőtti videót csak azért választottam be, mert annyira tetszettek a koszorúslány gömb csokrai, illetve a zöld santinigömbök, amelyekkel székeket dekorálták a szertartásnál.

Persze ami igazán az én világom ebből az esküvőből az a szertartásnál látható két fa - a vacsora helyszínének dekorációja szerintem egy kicsit gicces, a tányérokkal átesik szerintem a ló másik oldalára, ugyanis a díszek még nagyon szépek. Na de hogy visszatérjünk a két fára... száraz és kopár, de mégis élettel teli a rajta lévő orchideafejektől, virággömbökől. Nagyon szeretem az ilyen jellegű megoldásokat, amelyek a végleteket mutatják be, és így kerülnek egyensúlyba és adnak egy gyönyörű harmonikus díszt.

 

Forrás: vimeo.com

Megosztás

 

1 komment

Címkék: video zöld színek pink esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző

Wedding Design a Facebook-on és IWIW-en

2010.01.21. 10:35 :: scs

Elkerülhetetlen a mai webkettes trendek mellett, hogy a közösségi site-okon is jelen legyünk. Ha szeretnétek csatlakozni klubjainkhoz, azt az alábbi két linken tehetitek meg:

Facebook           IWIW

4 komment

Levendula - lila esküvő

2010.01.20. 14:46 :: scs

Igaz még nincs szezonja, de nagyon jól mutat az esküvő dekorációs elemeként, illetve a menyasszonyi és koszorúslány csokrokban a levendula. Erőteljes színével egy kis eleganciát csempész az esküvő hangulatába. Arra persze vigyázni kell, hogy ne vigyük túlzásba a használatát - ha csak nem akarjuk hogy a vacsora helyszínét a nagymama szekrényét idéző illatok járják be.

A menyasszonyi csokor laza hangulata nagyon jól illik szerintem a hajához. A lila cipellője egyszerűen vonza a tekintete. Nagyon sokat tud dobni a dekoráción ha az egyik meghatározó színből készül az abrosz, és amit sokan nem is gondolnának ez árban nem is különbözik a sima fehértől, hiszen ugyanaz az anyag, csak egyszerűen nem fehér!

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: színek torta lila esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Csak a boldogságkapu miatt...

2010.01.20. 09:42 :: scs

Maga az esküvői is szép persze - bár én nem szeretem azokat a dekorációs megoldásokat, ahol ennyire nem ragaszkodnak a választott színvigálhoz -, de a boldogságkapu a szertartásnál, hát az mindent visz. Fűzfa ágak boltívbe hajtva rajta virágfejek és kristályfüzérek. Már meg is beszéltem a dekorosunkkal, hogy ezt a megoldást mindenféleképpen nekünk is kell használni az idei évtől annyira, annyira szép a maga egyszerűségével és természetességével.

A videot itt tudjátok megnézni, sajna nem lehetett ide beilleszteni.

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció

Menyasszonyi ruhák - Temperley London 2010

2010.01.19. 12:52 :: scs

Készítettem Nektek egy jó kis montázst a Temperley London 2010-es menyasszonyi ruhakollekciójából. Sokat nem tudok hozzáfűzni, nem vagyok a téma szakértője, jó nézegetést! :)

Forrás: Temperley London

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: ruha

Főszerepben a vörös

2010.01.19. 10:31 :: scs

Találtam egy vörösben pompázó esküvőt - legalábbis a vörös a meghatározó szín. Klasszikusan elegáncia egy kis barokkos grandiózussággal vegyítve.

Kicsit hosszabb videóról van szó, de érdemes végignézni, mert egészen az apró részleteibe tekinthettek be be ennek a csodálatosan elegáns esküvőnek. Gyönyörűek az esküvői asztaldíszek, minden csupa bordó pompa. Ha megnézitek a drapériákat az asztalon azok is valami egészen különlegesek.

Már több helyen is megfigyeltem, mintha nem igazán vennék figyelembe a menyasszony méretét - ha a menyasszonyi csokorról van szó - ugyanis ha megnézitek valami óriási a csokor. Lehet ezzel is csak a látványt akarják fokozni, a mennyegző grandiózusságát, de nem tudom, hogy ez minden esetben szerencsés-e.

Ami még különösen tetszett ebben az esküvőben az a szertartás helyszínén a széksorok között oszlopok hatalmas virágdíszekkel a tetejükön. Azt tudom csak rá mondani, hogy rendkívül pazar.

 Forrás: vimeo

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: barokk bordó esküvői meghívó esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz

Fehér esküvő - a pompa felsőfoka

2010.01.18. 09:33 :: scs

Indítsuk a hétfő reggelt egy igazán pompázatos fehér esküvővel egyenesen Beverly Hillsből. Igazi luxusesküvőről van szó, érdemes megnézni.

Az esküvő az egyik legelegánsabb színben, a fehér tündöklik. Az óriási menyasszonyi csokor fehér rózsákból és orchideafejekből készült, apró ékekkel. A video közepe felé láthattok majd egy korlátdekorációt, háááááát... erre csak azt tudom mondani, hogy ez igen! A szertartás helyszíne is gyönyörű, a hüpe dekorációja pedig csodaszép.

A vacsora helyszíne meg... Nem is találom a szavakat... De talán nincs is mit róla mondani, a képek magukért beszélnek.

Forrás: vimeo

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: video fehér színek esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

süti beállítások módosítása