Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Örökzöld

2011.06.07. 08:37 :: scs

Nem is a fenyők miatt, hanem azért mert a legnépszerűbb színkombinációk közé tartozik a fehér a zölddel. Főleg még a tavasz közelében voltak nagyon jellemzőek ezek az esküvők - mutatok is majd még belőlük párat - tulipánból, jácintból és egyéb tavaszi virágokból, amelyek ilyenkor teremnek itthon. Természetesen a szezon egész ideje alatt elérhetőek ezek a virágok, csak egy picit drágában importból.

Na de térjünk is rá a mai esküvőnkre - elég rég tudtam írni, ugyanis rengeteg menyasszonyt kell boldoggá tennünk hétről hétre. A menyaszonyi csokor is a feljebb említett színekben pompázik, tulipán, frézia, jácint és boglárka felhasználásával.

Az esküvői asztaldísz talán ismerős számotokra, ugyanis már párszor láthattátok, és ha már beszéltünk top színekről, akkor erről is elmondhatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb asztaldíszek közé tartozik.

Hogy még hangulatosabbá tegyük az éttermet, zöld lampionokat lógattunk fel, zöld és fehér szalagok társaságában.

És egy kis menyasszonyoktatás a végére - és a reklám helye :). Lehet nem mindenki veszi észre az esküvő ideje alatt, de ugyanúgy az összhang részét képzik a textilek. Egy kockásra hajtott táblaabrosz a körasztalon nem biztos, hogy a tökéletes megoldás. A legjobb, hogy amikor a helyszínen jártok már nézegetitek, sok mindent le lehet szűrni abból, hogy mit van az asztalokon a hétköznapokban. És ha olyat láttok, ami nem tetszik, akkor pedig kérjetek ajánlatot tőlünk textilekre is, hiszen az abroszoktól kezdve a kasírokig mindenféle textíliával állunk a rendelkezésetekre.

Forrás: Wedding Design

2 komment

Címkék: zöld fehér esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr22963742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V&L 2011.06.08. 10:24:07

Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőlegényem erdélyi, és mindene a fenyves erdő. :)

scs 2011.06.09. 08:30:08

@V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő hejett ezt a fajta zöldet is lehetne használni.
süti beállítások módosítása