Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Csupa szív!

2011.07.28. 07:54 :: scs

Csupa szín, csupa boldogság, csupa szív! Akár ez is lehetne az alcíme a mai bejegyzésnek, ugyanis a narancs, a lila és a zöld keverékéből állt össze ez az esküvő. A fő motívum mi más lehetne mint a szerelem szimbóluma, a szív, és ezt egészítettük ki tulipánokkal.

Ez a két motívum teljesen végigvonult az esküvőn: a jeggyűrűktől kezdve a székek háttámla díszein át az asztalszámokig. Minden csupa szív! Ez az esküvő a legjobb példa arra, hogy milyen jól lehet dolgozni egy kreatív párral, akik szervesen hozzájárulnak a dekoráció megtervezéséhez és elkészítéséhez is. A szertartás útkijelölésénél látható tulipánokat például ők hajtogatták.

Az esküvői asztaldísz lazán kötött csokor volt az esküvő színeivel harmonizáló virágokkal. Az asztalfutók pedig színes szalagok voltak, amelyeket párhuzamosan helyeztünk el az asztalra.

És ezúton szeretném felhívni a menyasszonyokat arra, hogy merjenek kreatívak lenni, sokkal személyesebb hangulatot tudunk létrehozni, ha csak ki kell egészíteni az ötleteiteket, hiszen így tükrözi igazán a pár személyiségét a teljes esküvő design.

Forrás: Wedding Design

1 komment

Címkék: zöld narancs lila esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Fekete, fehér és egy kevés arany - videó

2011.07.26. 12:59 :: scs

Az esküvőről készült bejegyzésünket már láthattátok, amiben bemutattuk az esküvői dekorációt, illetve a virágokat, de a héten meglepett Nóri minket az esküvői videóval. Nagyon jót szórakoztunk a szertartás részen, ha megnézitek, akkor láthatjátok miért!

Jó szórakozást hozzá!

Sok boldogságot Nektek mégyegyszer!

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete arany esküvő design munkáink

Előzetes - nyári menyasszonyi csokor

2011.07.04. 07:04 :: scs

Az miért van hogy végre van időm a bloggal foglalkozni - először a héten, azaz tegnap, vasárnap este kilenckor - de homokszem került a gépezetbe a blog.hu-nál és a gyönyörű barokkos kormondtatokkal átszőtt, logikusan kigondolt, majd nyelvtanilag korrektúrázott - általam :) - bejegyzésből csak a cím maradt.

Na jó, megpróbálom mégegyszer, valami ilyesmit írhattam de ne számítsatok valami sokra:

Lassan de bizotsan véget ér egy másik üzletágunkat érintő hajtás, ami az esküvőkkel együtt kicsit sokk. Szóval amolyan előzetesként, és a sok halgatás miatt bocsánatkérésként összeszedtem pár számomra igen tetszetős menyasszonyi csokrunkat:

 

Szóval hamarosan jelentkezem teljes esküvői dekorációt felvonultató bejegyzésekkel!

Ja és volt egy legfejebb "barátokközt betelefonálós kérdés" nehézségi szintű találós játék, hogy ne unatkozzatok, amire megcsinálom az első bejegyzést. Nos a kérdés: Melyik nem menyasszonyi csokor? Ugye..?

A kedves megrendelő, Lilla sajnos nem játszhat! ;)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

süti beállítások módosítása